Kiráy jól fog védeni.Thorgelle belövi a helyzeteit.Gera és Halmosi parádézik.A védők meg remekelnek.

Inkább ő játszon mint Gyepes... azt a szerencsétlent el kéne felejteni örökre. szerintem még Éger lenne a legkevésbé rossz megoldásantiimperialista írta:Nem értem, miért kell Vanczákot játszatni, de ha már játszatja, miért belső védőként???? Ott van Éger, Gyepes, Stark (bár talán most sérült vagy beteg), közülük lehetne válogatni, mert Vanczák nagyon gyenge!!
biztos, h nem lesz teltház, ha az Argentín meccsen meg az MU meccsen nem volt teltház akkor a Svéd meccsen se leex sajnaBadi írta:mondjuk attól is függ, hogy mennyi jegyet adnak el..
nincs erről valami infó?
eleje szánalmas hogy a nemzeti csapatnak a stadionja életveszélyes....
Magyar-svéd: még kaphatók jegyek
2005 szep. 05 14:40 - Forrás: MLSZ
Még kaphatók a jegyek a szerdán sorra kerülő Magyarország-Svédország világbajnoki selejtező-mérkőzésre. A sorsdöntő összecsapásra országszerte az IBUSZ-irodákban, valamint a Puskás Stadion jegypénztárainál válthatók tikettek, 3000, 4000, 4500, 5000 és 6000 forintos áron.
Az válogatotthoz hasonlóan, sorsdöntő mérkőzés előtt áll a Róth Antal által irányított magyar U21-es válogatott is. A svédek elleni találkozó kimenetele nagyban befolyásolja a mieink továbbjutási esélyeit, hiszen a két együttes holtversenyben a második-harmadik helyen áll. A mérkőzésre keddtől lehet megvásárolni a belépőket a találkozó helyszínén, a Ferencváros Üllői úti stadionjánál, 1000 és 2000 forintért. Kedden a pénztárak 10 és 17 óra között lesznek nyitva, míg a találkozó napján 10 órától az első félidő végéig 17 óra 45 percig.
Vb-selejtező:
Magyarország-Svédország, szerda, 20:45 (Tv: RTL Klub)
Budapest, Pukás Ferenc Stadion. Vezeti: Stefano Farina (oalsz)
Jegyárak: 3000, 4000, 4500, 5000, 6000 Ft.
U21 Eb-selejtező:
Magyarország-Svédország, szerda, 17 óra
Budapest, Üllői úti stadion. Vezeti: Circhetta (svájci)
Jegyárak: 1000, 2000 Ft.
jaja, meg a meccs előtt közvetlenül biztos lehet majd találni embörkéket akik kicsit drágábban adaj el a jegyet... én ilyen pasmantól vettem jegyet a Milan-Sampodria meccsre, de ott aztán fel vannak készülve mert 1 szerkezettel leellenőrzik, h eredeti-e a jegyBadi írta:a 3000res van a kapu mögött, befelé növekszik az összeg.
és szerintem meccs kezdetéig lehet majd venni nem hiszem hogy teltház lesz
A Puskás Stadionnál kérdezősködj, ott 100, h lehet venni jegyet, de más utazási irodáknál is biztos lehet: pl: Ibusz-SamS- írta:és egy helyet , meg egy időtpontot ( meddig ) is tudsz mondani ?Boixos írta:3000, 4000, 4500, 5000, 6000 Ft.
remélem, frankók.![]()
![]()
sry nem vagyok otthon a jegyvásárlásban
Rejtély... Vanczák helyett ideális lett volna. Pedig Juhásszal ketten jól nyomták. Lehet, hogy megsérült, mert a padon sem volt ott.Vito írta:valaki meg tudja mondani, hogy Égehr miért nem játszott?
Az öcsém pont ezt kifogásolta, de szerintem Loddá azért tette Halmit oda, hogy még egy ember léphessen fel a támadásokkal, ezt meg is oldotta. Elég tökös felállás volt, egy ilyen szintű csapat ellen pont ez a megfelelő.Vito írta:érdekes volt, hogy Halmosit balbunkóban játszatta, viszont a támadásokban sokat segíthetett és rengeteget futott.
szvsz a bal oldal sokkal aktívabb volt, mint a jobb.
Nagyon szimpatikus volt, ahogy a meccs után nyilatkozott. Ettől függetlenül ez volt az első meccse, amikor bizonyította, hogy helye van a válogatottban. Nem rossz játékos, csak szerintem még nem oda való. De remélem, mielőbb rám cáfol.Boixos írta:takács ákos rendkívűl jó zsugás és emberként sem egy utolsó vki. sajnos lassan csak őérte érdemes fradimeccsre járni.