Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melkor írta:Ne is keverd bele!!!!Boixos írta:nem akarom a hazai dolgokat belekeverni, de nekem a Barcelona szeretete olyan, mint a Fradié. nem is tudom elképzelni, h más csapatnak szurkoljak.
Ne is keverd bele!!!!Boixos írta:nem akarom a hazai dolgokat belekeverni, de nekem a Barcelona szeretete olyan, mint a Fradié. nem is tudom elképzelni, h más csapatnak szurkoljak.
Na igen, én is így vok valahogy...Zsolter írta:Ti miért pont a Barcának szurkoltok?
Szerintem érdekes kérdés, mert én pont akkor szerettem bele a Barcába amikor igencsak botladoztunk....
Mindenki a "király" reált istenitette, de én a "gyenge" Barcát választottam........ Azért ez jelent valamit!!!
Forca BARCA!!!!!!
ja, és nagyon tetszett a stadion, és sok szépet hallottam anno a városról is...Pilfer írta:Én akkor lettem igazi Barça drukker, amikor Ronaldo itt játszott...![]()
'96-97-es szezon... Előtte is szorítottam nekik, de nem úgy, mint most![]()
Az sem volt egy gyenge csapat: Baia, Sergi, Figo, Luis Enrique, De la Pena, Stoichkov, Nadal, Ronaldo, Guardiola, Giovanni...
Zsolter írta:Ti miért pont a Barcának szurkoltok?
Szerintem érdekes kérdés, mert én pont akkor szerettem bele a Barcába amikor igencsak botladoztunk....
Mindenki a "király" reált istenitette, de én a "gyenge" Barcát választottam........ Azért ez jelent valamit!!!
Forca BARCA!!!!!!