2010.08.13. 12:15:18
Rivaldo11- el folyamatosan egyetértek, annyi gondolatom volna a kommentjéhez, hogy várjunk azzal, hogy egyáltalán idekerül-e Mascherano. Netán, ha idejönne én adnék neki lehetőséget, hogy bizonyítson, ki tudja mire lesz képes itt? Nem szeretem mint játékost, de bajom sincs vele. Guardiola keze alatt varázsütésre megváltozhat, emlékezzünk Ibra esetére, mindenki bántotta, hogy kifog lógni az arca miatt stb. Látjuk mi a helyzet, semmi magatartásbeli probléma nincs vele, játékban várhatunk tőle még többet( mondjuk ,ha igaz ez a City ajánlat, akkor ezt nem fogja visszautasítani, HA IGAZ), produkált egy félig elfogadható szezont. Valószínűleg a mostani jóval jobban fog sikerülni, teszem hozzá megint, hogy, ha itt marad.
Egy kis gondolat tőlem, gondolkoztam, hogy mi lesz, ha nem érkezik senki és nekivágunk az idénynek 19 emberrel azaz 21fővel a 2 fiatallal. Nem várhatjuk, hogy ők helyettesíteni fogják tudni Xavit vagy Iniestát. Ezért is örültem volna Özilnek, de róla letehetünk mint olvashattuk. Mascherano Busquets mellé érkezik, rögtön jön a dilemma, hogy két ilyen játékos egy posztra? Érdekesen hangzik, de szerintetek nem lehetne megpróbálni Sergiot Xavi vagy Iniesta posztján? Van esze a játékhoz, jó labdákat is képes adni. Lehet egy próbát megérne, és akkor rögtön több lehetősége lenne az argentínnak is és egy minőségibb (csere)embere lenne Busquets személyében Xavinak és Ininek. Én így tudnám elképzelni, hogy Busquets és Mascherano közül ne padozzon mindig az egyik.
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Charlie 2010.08.13. 12:18:03-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello