Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.13. 22:07:00

Zibra16 írta:jöjjön mindkettő Özil és Mascherano is elvégre mindkettőre szükségünk van:)
Hát Guardiola elmondása szerint Özilre nincs, de szerintem Mascherano tényleg nagy fogás lenne :D
més que un club
Zibra16
Jugador del Barça

2010.08.13. 21:53:00

jöjjön mindkettő Özil és Mascherano is elvégre mindkettőre szükségünk van:)
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.13. 21:30:58

Sztem őt az zavarja ami engem is hogy sokan ezeket hozzák fel indoknak , azért ne jöjjköj mert gülü szemű , meg német ilyesmi. Ez zavar engem , és gondolom őt is :)
Visca El Barca
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.13. 21:21:51

ronaldinho89 írta:Érdekes az előző "vita". én szvsz Özilt favorizálnám, de Pepnek én hiszek és ha neki kell Masche akkor beépíti a csapatba ( remélem) + igazán nem tetszik hogy egy ember jelen esetben Özil -t senki nem tudja ugy leírni hogy ne írná alá hogy gürüszemű, meg ilyesmi. nem értem mit kell mindig fikázni a külseje miatt mert nagyobb a szeme? :roll:
OFF :) speciel én Gollamnak hívtam :D de ez nem fikázás. Ha itt játszott volna nálunk és ráadásul még meg is szerettem volna akkor is Gollam maradt volna. Szerintem túl érzékenynek sem kell lenni. Egy nagyrészt fiuk által látogatott oldalon még szép hogy repkednek a becenevek, gúnynevek stb.

ON: Itt bosszulja meg magát hogy nem nagyon nézek már más focit a spanyolon kívül (kivéve BL) és ezért sem nagyon tudok véleményt formálni Mascherano-ról. Az egyik fele szerint buta, agresszív favágó, a másik fele szerint az egyik legjobb VKP a világon. Eddig elvétve olvastam olyan hsz-t ami átlagos játékosnak írná le. Igazán olyanoknak a véleményére lennék kíváncsi akik heti rendszerességgel néznek Pool meccseket. Nekik mégis nagyobb belelátásuk van a dologba mint nekem, vagy azoknak akik csak az un-szimpátiájuk miatt mondják hogy ne jöjjön.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.08.13. 21:08:34

Érdekes az előző "vita". én szvsz Özilt favorizálnám, de Pepnek én hiszek és ha neki kell Masche akkor beépíti a csapatba ( remélem) + igazán nem tetszik hogy egy ember jelen esetben Özil -t senki nem tudja ugy leírni hogy ne írná alá hogy gürüszemű, meg ilyesmi. nem értem mit kell mindig fikázni a külseje miatt mert nagyobb a szeme? :roll:
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
BraunA
Jugador del Barça

2010.08.13. 20:55:40

szkeptikus06 írta:
Frantic írta:Pepnek semmilyen döntését nincs jogod megkérdőjelezni. Az eredmények őt igazolják.
Majd ha évekig nem nyerünk semmit,mint a Madrid,akkor talán.vagy akkor sem.
Egy vicc, ami itt folyik?????? akkor azt hogy nevezed, ami Madridban folyik?
2év 2 bajnoki cím. miről beszélsz?
Keita, ha előrébb játszik, abba megint belebukhat Pep ?
tavaly a bajnokságban 29 meccsen 6 gól 15 gólpassz.
szerintem ez nem olyan gáz.
A dülledt szemű török-német meg nem kell ide.
Az utolsó bekezdésed pedig úgy ahogy van, röhej.

ne haragudj,nem kötekedni akarok veled,de nem értem, mik az elvárásaid.
OFF: Ne haragudj,de ez egy közösségi fórum ahol jogom van leírni a véleményem,megkérdőjelezni az edzőt. A tiédhez hasonló hsz-eket kellene törölni,amik csak a másik hozzászólását fikázzák,de építő jellegű részt nem tartalmaznak. Ha nekem az a véleményem,hogy Pep rosszul igazol,akkor ez,egyetérteni nem kell,de ha le írod,akkor indokold meg.
Keita 15 gólpasszára valahogy nem emlékszem, a 6 góljából pedig 3 egy meccsen esett,kb olyan szintűek,hogy jó helyen volt egy szögletnél és rápattant a fejére... Egy Barcában ennél még egy cserének is több kell.
Az is érdekes,hogy Madriddal példálózol. Ezt a barca vs real topicban tedd. Az elvárásom csupán annyi,mint a többi józan szurkolónak,legfeljebb én más játékosokkal tartom ezt elérhetőnek.

ON: De hogy valami építő jellegűt is írjak. Busquetsnek Xavi helyén lenne meg az ideális helye, testalkata, játékstílusa(hozzáérnek és már borul is- jól fedezi a labdát, pontos passzok) arra a posztra való. Így Xavi a könnyebb meccseken pihenhetne is. Özilre pedig nagy szükség lett volna,mert Iniesta nagyon sérülékeny, Dos Santos és Thigao egyszerre történő felhozása pedig közép és nagy csapatok ellen megbosszulhatja magát,főleg,h Thiago az előszezonban sem játszott. Elég lenne,ha JDS feljönne,elég érett arra,hogy csereként lassan beépüljön a Barcába.

Fantic írása, rád nézve építő jellegű...
Barca més que un club
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.08.13. 20:37:25

kennyke04 írta:
bali 15 írta:
SuperMessi írta:Masch cáfolat Hodgsontól:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 77,00.html
[auto_cenzúra]..
Hogyha már megváltunk Toure-tól akkor már igazoljunk már valakit a helyére. Vagy a kispadra. Bár Mascherano 26 évesen ne padozzon.
Igazoljunk, de ne ezt a finoman szólva is, a Barca focijától fényévekre járó hadenmondjamtovább... tanuljon meg angolul, meg a kedves kis családja is, oszt máris lehet jól érezni magunkat ott is (ennyi év alatt már illet is volna :roll: )
azért mert nem ismered még nem kellene hülyeségeket írni...
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.13. 18:23:49

bali 15 írta:
[auto_cenzúra]..
Hogyha már megváltunk Toure-tól akkor már igazoljunk már valakit a helyére. Vagy a kispadra. Bár Mascherano 26 évesen ne padozzon.
Igazoljunk, de ne ezt a finoman szólva is, a Barca focijától fényévekre járó hadenmondjamtovább... tanuljon meg angolul, meg a kedves kis családja is, oszt máris lehet jól érezni magunkat ott is (ennyi év alatt már illet is volna :roll: )
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.13. 18:11:25

[auto_cenzúra]..
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.08.13. 17:51:10

ab1daL írta:
Érdekes, nemrég még ő mondta, h mondta neki Mascherano, hogy távozni szeretne. :roll:
Ezt itt is megemlíti, de hozzáteszi hogy amíg nem veszi meg valaki, addig Masch a pool játékosa és azt hiszem ebben van valami :D
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.13. 17:48:54

Érdekes, nemrég még ő mondta, h mondta neki Mascherano, hogy távozni szeretne. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.08.13. 17:47:38

gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.13. 16:36:22

Masch-ról van valami új hír? A legutolsó a tegnap esti volt ugye ?
Visca El Barca
Kép
Stoichkov
Jugador d'estrella

2010.08.13. 16:28:03

ha eddig ilyen szépen működött ez a model én kitartanék mellette, és erőltetném a saját neveléseket...
valahogy én sem érzem, hogy ez a mascherano kéne ide nekünk...
néhány nagyon nagy klasszison kívűl tényleg meg lehetne próbálkozni teljes saját nevelésű csapatot mellé rakni... a spanyol válogatottnál eléggé működött :)
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.13. 16:14:14

Frantic írta:Pepnek semmilyen döntését nincs jogod megkérdőjelezni. Az eredmények őt igazolják.
Majd ha évekig nem nyerünk semmit,mint a Madrid,akkor talán.vagy akkor sem.
Egy vicc, ami itt folyik?????? akkor azt hogy nevezed, ami Madridban folyik?
2év 2 bajnoki cím. miről beszélsz?
Keita, ha előrébb játszik, abba megint belebukhat Pep ?
A dülledt szemű török-német meg nem kell ide.
Az utolsó bekezdésed pedig úgy ahogy van, röhej.

OFF: Ne haragudj,de ez egy közösségi fórum ahol jogom van leírni a véleményem,megkérdőjelezni az edzőt. A tiédhez hasonló hsz-eket kellene törölni,amik csak a másik hozzászólását fikázzák,de építő jellegű részt nem tartalmaznak. Ha nekem az a véleményem,hogy Pep rosszul igazol,akkor ez,egyetérteni nem kell,de ha le írod,akkor indokold meg.
Keita 15 gólpasszára valahogy nem emlékszem, a 6 góljából pedig 3 egy meccsen esett,kb olyan szintűek,hogy jó helyen volt egy szögletnél és rápattant a fejére... Egy Barcában ennél még egy cserének is több kell.
Az is érdekes,hogy Madriddal példálózol. Ezt a barca vs real topicban tedd. Az elvárásom csupán annyi,mint a többi józan szurkolónak,legfeljebb én más játékosokkal tartom ezt elérhetőnek.

ON: De hogy valami építő jellegűt is írjak. Busquetsnek Xavi helyén lenne meg az ideális helye, testalkata, játékstílusa(hozzáérnek és már borul is- jól fedezi a labdát, pontos passzok) arra a posztra való. Így Xavi a könnyebb meccseken pihenhetne is. Özilre pedig nagy szükség lett volna,mert Iniesta nagyon sérülékeny, Dos Santos és Thigao egyszerre történő felhozása pedig közép és nagy csapatok ellen megbosszulhatja magát,főleg,h Thiago az előszezonban sem játszott. Elég lenne,ha JDS feljönne,elég érett arra,hogy csereként lassan beépüljön a Barcába.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.08.13. 15:53:50

áá nem értem én ezt...

most veszünk egy 3. vkp-t ..

mert ha hiszitek ha nem Keita eredetileg vkp annak is való!

most vagy az lesz ami valószínű hogy Pep játszatni fogja vkpnek Busit meg Mascheranot középpálya közén meg Xavi/Jonathan Dos Santos(Thiago) Iniesta /Keita..

ezzel csak az a gond hogy Keita egy munkás , mi meg 2 irányítóval játsszunk egy jó 10 éve , ha nem több..

Keita nem fogja mozgatni a csapatot. :?

Ennek úgy lenne inkább értelme ha Sergi lenne Xavi cseréje.Bár az se sokkal jobb..

Özilt szerettem volna , nekünk támadó, kreatív ember kellene..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
LM10
Director del Fútbol

2010.08.13. 15:26:57

barca99
Egyetértek vele mindenben. Busquets és Pedro is a semmiből jöttek elő. Őket is megkérdőjeleztük, de ha Pep ezt látja Thiagoban és Jonathanban akkor megbízok benne, és el kell fogadni a döntését.
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.13. 15:23:12

Rivaldo11 írta:Ezzel egyetértek, de azt hozzátenném, hogy akkor hasznosabb bízni valamiben, amikor már nincs egyéb lehetőség. Most még van/lenne. Az átigazolási szezon még nem zárult le.
Álmomban nem hittem volna, hogy lesz néhány fórumozó, aki szerint mostantól minden égető kérdést megoldanak majd a fiatalok. Ennyire nem kéne megrészegülni az elmúlt évek felhozatalától. Mondom ezt úgy, hogy tudom, Thiagoék nagyon tehetségesek.
Akinek nem inge...( és tényleg nem akarok személyeskedni, de aggódom, mert Ini finoman szólva nincs vasból...és mégegyszer: Boldog lennék, ha mondjuk a madrid ellen thiago irányításával nyernénk, de ehhez szerintem még kell egy kis idő.)
Érzek némi cinizmust a hozzászólásodban... :D ...de a cinizmus egy jó dolog.

Tulajdonképpen azt lett volna a hsz-em lényege, hogy ha Pep, aki nap, mint nap dolgozik az atletic-os srácokkal, azt látja, hogy megfelelnek a szintnek (márpedig látta Pedro-nál és Busquets-nél is), akkor én ezt elfogadom, és elhiszem neki, hogy legalább annyira hasznosak lesznek, mint Özil lett volna. Látatlanba egyszerűen ha akarunk, akkor sem leszünk okosabbak, csak tetethetjük magunkat annak. :D

Egyébként meg én sem vagyok maradéktalanul elégedett, de egyelőre nem sok létjogosultsága van annak, hogy én kérdőjelezem meg Guardiolát. :)
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.13. 14:53:55

Kalap1988 írta:Jeffrenről hajlamosok vagytok megfeledkezni, ahogy nézem. Én úgy érzem, hogy ő robbanhat be JDS és/vagy Thiago mellett. Ráadásul neki nagyobb rutinja van. Emlékezzünk Pedrora, 08/09-ben kb annyit játszott, mint 09/10-ben Jeffren és rá egy évre mi lett belőle. Márpedig ez a venezuelai srác nagyon ügyesnek tűnt,amikor játszott. Na nem a jobbhátvéd poszton:D Ő biztos kerettag lesz és azt is el tudom képzelni, hogy Pep a kp-án próbálkozik majd vele támadóbb szerepkörben, hisz a csatársorban elég szép tumultus van hála az istennek. Bőven benne van, hogy képes lesz kp-ást játszani. Ettől függetlenül én is örülnék egy Özil-típusú játékosnak ,csak gondoltam megjegyzem, mert az ő nevét alig-alig olvasom itt.
- igen, igen és, ha megmarad az alázata és türelme, (: nem úgy mint az idősebbik Dos Santosnak) akkor akár fenn is ragadhat a középpályán, mint annó a kis "vérszegény" Iniestanak sikerült! (: hál' isten! :lol:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.13. 14:40:00

Frantic írta:[
Ha Keita ilyen mutatókat produkált volna,akkor nem kellene sem Cesc sem senki,sőt,méltó helyettese lenne Xavi-nak vagy Ini-nek. Cakhogy te ezt benézted rendesen,mert a 6 gól az oké,de a 15 gólpassz az Xavi-é,Keita gólpasszai meg sem közelitik ezt a számot.S az a 6 gól is az első 10 meccsen (vagy még korábban volt) utána meg semmi. Szóval én továbbra is tartom,hogy isten óvjon minket Xavi vagy Iniesta több hetes kiesésétől,mert akkor mindent bukhatunk.Megmondom őszintén,nekem nem tetszik,hogy Cesc-nek örökös helyet tartunk fent,ha nem jön jövőre sem akkor megint nem veszünk senkit,mert majd "jövőre jön" ismét?Ennyit nem érdemel ő sem,a Barca nem tőle függ,tovább kellene lépni,mert rá fogunk baxni elöbb utóbb.
geridoss
Director del Fútbol

2010.08.13. 14:34:02

kennyke04 írta:csak én érzem a blikkes linkelőnél az iróniát? :roll:
Gondolom azért van a macskaköröm, mert viccnek szánta, és tényleg az is...

Kalap1988 írta:Jeffrenről hajlamosok vagytok megfeledkezni, ahogy nézem.
Teljesen igazad van, kár lenne lebecsülni Jeffrent. Bőven a hasznunkra válhat. Mondjuk Messi cseréjeként. Azt hiszem az az első számú posztja (javítsatok ki, ha nem).
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.13. 14:29:53

Jeffrenről hajlamosok vagytok megfeledkezni, ahogy nézem. Én úgy érzem, hogy ő robbanhat be JDS és/vagy Thiago mellett. Ráadásul neki nagyobb rutinja van. Emlékezzünk Pedrora, 08/09-ben kb annyit játszott, mint 09/10-ben Jeffren és rá egy évre mi lett belőle. Márpedig ez a venezuelai srác nagyon ügyesnek tűnt,amikor játszott. Na nem a jobbhátvéd poszton:D Ő biztos kerettag lesz és azt is el tudom képzelni, hogy Pep a kp-án próbálkozik majd vele támadóbb szerepkörben, hisz a csatársorban elég szép tumultus van hála az istennek. Bőven benne van, hogy képes lesz kp-ást játszani. Ettől függetlenül én is örülnék egy Özil-típusú játékosnak ,csak gondoltam megjegyzem, mert az ő nevét alig-alig olvasom itt.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.13. 14:26:40

kennyke04 írta:csak én érzem a blikkes linkelőnél az iróniát? :roll:
Nem. Én is úgy gondolom, hogy csak úgy viccből tette be.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.13. 14:24:26

csak én érzem a blikkes linkelőnél az iróniát? :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.08.13. 14:12:44

http://www.blikk.hu/blikk_sport/hihetet ... s-2025789/

Tessék egy "hivatalos" forrás!!!!
Ezzel a lendülettel küldenélek is el egy néhány hetes pihenőre.
Lezárt