Atlantis, oké, de nem tudjuk garantálni így még azt se, hogy széked lesz egyáltalán a meccsnézés alatt.

létszámra foglalunk ugyanis helyet, és a +/- 1-2 ember nélküled is lehet akár. De biztos tudunk majd helyet szorítani, viszont ha kiderül biztosra hogy jössz, minél előbb próbáld meg jelezni.
Rumi, szuper az is ha csak a foci jön össze, a létszámmal nemkell számolgatni, mert úgyis helyszínen lesz csak végleges, gyere mindenképp ha tudsz.

Nemtom hogy vagy a hazautazással, de 20.30kor kezdődik a Sevilla-Barca, akkor az tart fél11ig legkésőbb, nemtom mikor volt utoljára h közös meccsnézés összejött. szerk: tévedtem, mert Barca Sevilla, és visszavágó, szóval eltarthat tovább is hosszabbítással.
Mindkettőtöknek, illetve halaszthatatlan információszerzés céljából bárkinek:
+36 30 429 06 23 ( Andris)
+36 90 345 67 89 ( Csongor)
Gyerünk jelentkezni mindenki, aki még nem tette meg!!!
1. Andris (focizok , kocsma , pesti kölök volnék)
2. kurdt (foci; kocsma; otthon alvás
3. ElBartimaeus (focizok, iszok, otthon alszok)
4. Chris0527 (focizok, iszunk, kéne szállás)
5. Kiki(Chris) barátnője
6. Kovi (focizok, iszok ja, megoldva a szállás)
7. Szandi (foci, pia, pesti)
8. Margarin (focizom,iszom,elméletileg otthon alszom+Csongor 1 Bier)
9.Krojf (nemfoci, kocsma, szállás pipa)
10. El fanático ( nem focizok - viszont kocsmázok és ha )
11. Ordog (nem focizom, iszom, pösti vagyok)
12. ziipp (foci,iszom, Pesti vagyok)
13. Xanthor (focizom, iszom, pesti vagyok)
14. B. Tamás (focizom, iszom, nempesti vagyok, de elvileg a Mesternél lesz szállásom)
15. VV19 (focizok, kocsmázok, kéne szállás)
16. Ozsi (focISZok /foci része teljesen képlékeny még/, kocsma, szállás még nincs, Ordi ha jössz? ha nem,akkor pedig ajánlatokat várnék
17.Csababarca (foci,viszont max 6-7ig tudok maradni,úgyhogy szállás nem kell.)
18. miihii (nemfoci,inni már inkább,szállás bizonytalan)
19. Slither (pia + pesti)
20. Perrero (nem focizok, nem iszom, 8kor megyek haza aludni és rohadt vicces vagyok)
21... lehet h asszony is
22. bowlinggolyo(foci,kocsma,szállást igényelnék ha lehetne)
23. Z.Iván (foci, kocsma, BPi)
Oh, és a Budapesten utazgatásról annyit: 2-3 jeggyel azért számoljatok. népligetnél találkozunk, onnan orczyba csak átsétálunk, de pályától kajálni kénytelenek leszünk bkv-val valszeg, bár még nemtudjuk hogy hova, és aztán kocsmába is tuti kell azért egy jegy legalább.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila