FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Megnéztem a Football Factory és a Green Street című filmet.
Nagyon bejöttek
Ajánlom mindenkinek
Valaki tudna még ilyesmi filmeket ajánlani?
Nagyon megköszönném

Üdv, nekem is nagy kedvenceim. Bár ebben a témában nincs sok film, de ismerek párat. Klasszikusnak mondható a The Firm, és az Awaydays(Tranmere), ezek a klasszikus angol utcai casual életet mutatják be. Ne várj annyira jó filmet, mint a GSH meg a Football Factory, mert ezek nem használnak annyira hatásvadász eszközöket, és Danny Dyer sem játszik benne.
Aztán ott van még a Cass, egy afro-amerikai West Ham szurkoló, akit gyerekkorában mindenki megvet, ám lassan ő lesz az ICF vezére.
A Footballmaffia - Rise of the Footsoldier- már kicsit más stílus, nem pont a footballról szól, de mindenképpen ajánlós
A The Business szintén, ez már végképp nem a footballról szól, de Danny Dyer hatalmasat alakít benne, és nagyon jó film.
Ohh, és utoljára a The Damned United, ezt magyarul nem adták ki, és én sem láttam még, de mindenképp ajánlós ez is. Brian Clough 44 napnyi tevékenységét dolgozza fel a Leeds United-nál.
Nos, remélem tudtam segíteni. Ha tényleg érdekelnek ezek a típusú filmek, akkor ezek is biztos, hogy tetszeni fognak.

A
Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap:
www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja:
http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.