Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, engem sem fog zavarni ha ez miatt a meccs miatt úszik el a telitalálatom...!Morminho írta:nagyon jó kis csapat ez a Celta, a Malagát is simán verték, most meg a reélt szivatjákbevallom őszíntén 2-1-es reál sikert tippelltem, de ne legyen igazam!
Szőrős? Guti és Ramos?Mr. Master írta:Nincs is szebb annál, amikor két izzadt, szőrös férfitest egymásnak feszül az öltözőben a meccs utáni zuhanyzás közben, miután kikaptak a bernabudiban 2-1-re...
áá engem felvett msn partnernek, küldözgetett mindenféle undorító dolgokat, ezért kénytelen voltam letiltani. szerintem egy gyökérCharlie írta:Colin azzal nincs gond hogy kötekedett,jó ember ha nem szereti a reáloskat
C.
Nem tudhatod mien gyerek,lehet hogy ilyen kissrác mint Ti reálosok,tisztelet a kivételnek,bár te nem vagy a kivételben ColinColin írta:Nem volt vele semmi gond bár elég nagy arca volt, dehát Istenem csak 1 barcás, mit várjon tőle az ember?Charlie írta:Colin azzal nincs gond hogy kötekedett,jó ember ha nem szereti a reáloskat
C.![]()
Aki nagy zűrt csinál, azt ki szoktuk tenni.Rivaldinho írta:én ott antimadrid néven vagyok, és nem csináltam nagy zűrt! legalábbis azt hiszem, nem!ugye Funghi?
Nem volt vele semmi gond bár elég nagy arca volt, dehát Istenem csak 1 barcás, mit várjon tőle az ember?Charlie írta:Colin azzal nincs gond hogy kötekedett,jó ember ha nem szereti a reáloskat
C.