Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
xD akkor fingom sincsFCBMessi19 írta:L.Messi 10!
Nem CoD,Fifa 09,Xfire-al is szaggat.
Mien játék először is? Mert ha CoD (call of duty) akkor beirod hogy:davidvilla77 írta:Ja, igen. játéknál eléggé szaggat. Arra ajánlom a "Fraps" nevű kis progitFCBMessi19 írta:Köszi,de kipróbáltam,nagyon szaggat. Lehet a játék miatt,ugyanis azt akarom felvenni,valaki valami mást?davidvilla77 írta: Én a Camtasia Studio-t szoktam használni(Mármint maga a videó amit felvett,az szaggat)
Ja, igen. játéknál eléggé szaggat. Arra ajánlom a "Fraps" nevű kis progitFCBMessi19 írta:Köszi,de kipróbáltam,nagyon szaggat. Lehet a játék miatt,ugyanis azt akarom felvenni,valaki valami mást?davidvilla77 írta:Én a Camtasia Studio-t szoktam használniFCBMessi19 írta:Valaki tud ajánlani egy programot,amelyik levideózza,hogy mi történik a gépen? És lehetőleg egyszerű legyen használni. Nem nagyon értek az ilyesmihez. Előre is köszi mindenkinek.(Mármint maga a videó amit felvett,az szaggat)
Köszi,de kipróbáltam,nagyon szaggat. Lehet a játék miatt,ugyanis azt akarom felvenni,valaki valami mást?davidvilla77 írta:Én a Camtasia Studio-t szoktam használniFCBMessi19 írta:Valaki tud ajánlani egy programot,amelyik levideózza,hogy mi történik a gépen? És lehetőleg egyszerű legyen használni. Nem nagyon értek az ilyesmihez. Előre is köszi mindenkinek.
Én az vagyok,és nem igérek semmit,mert most mosta ki muterom a telómat de vhogy megpróbálom.FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Tudom kevés Fradista van itt, szóval nem nagyon hiszem, hogy valaki bevállalja.
Nem leszek itthon a meccs idején kb. hajnalig, de valaki elküldené a Fradi-Honvéd meccs végeredményét?
Köszönöm annak aki elküldi![]()
06209535714
http://www.systemrequirementslab.com/cyriLampiao írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meg akarom venni a starcraft 2-őt, de elég régi a laptopom.... És nem tudom menne e rajtam, tehát, hogy érdemes e megvenni.
Itt vannak a laptopom adatai:
Core 2 Duo 5750 2ghz 2mb processzor
3gb ddr2 ram
Ati Radeon 3470 videókártya
no ezekkel érdemes lenne?
Lenovo nem tetszik:STalma írta:Hunter91: a Lenovo nem tetszik, amelyet linkeltem?
Amelyeket te néztél, mindkettőnek van előnye és hátránya. Ezért kérdezem.![]()
nem tudom, h miben különbözik az "enyimé", de most néztem meg, srt feliratokat automatikusan társítja a filmhez...csababarca írta:Perrero írta:
valamit találtam anno neten, csak nemtom hol
vmit le kellett tölétenem hozzá
ugy értem h kezuelje az srt feliratokat
Ahha,hát én személy szerint ilyennel még nem találkoztam,csak égetett feliratokat játszott le nekem mindig is.
De este körbenézek,hátha találok valamit.