Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
zola8787 írta:Nagyon köszönöm Pepnek azt a 6 kupát, de 1 olyan kerettel már megbocsáss, de vagy 20 edző megtudta volna csinálni. Eto'o Xavi után a kedvencem volt, aztán Yaya lett Xavi után a kedvenc, több második kedvencet nem választok
zola8787 írta:Nem tartanád furcsának, ha Madridba azt mondaná, hogy Barcelona az álmai csapata, de megelégszik a Reallal? Szerinted 1 ilyen kijelentés után megélné a holnap reggelt? Mindenki ezt mondaná amit ő mondott, te is, én is, mindenki ! Pep kezd rosszabb lenni, mint Wenger...Chino írta:Miért Pep lenne kétszínű. Max annyit lehet ráverni Özillel kapcsolatban, hogy nem kellett neki. Azzal sztem semmi gond nem lenne, ha elmenne a Realba, csupán eddig a Barca volt álmai klubja, most meg "mindig is a Realban akart játszani". Az ilyen nyilatkozatoktól jön rá az emberre a hányinger.
Nem tartanád furcsának, ha Madridba azt mondaná, hogy Barcelona az álmai csapata, de megelégszik a Reallal? Szerinted 1 ilyen kijelentés után megélné a holnap reggelt? Mindenki ezt mondaná amit ő mondott, te is, én is, mindenki ! Pep kezd rosszabb lenni, mint Wenger...Chino írta:Miért Pep lenne kétszínű. Max annyit lehet ráverni Özillel kapcsolatban, hogy nem kellett neki. Azzal sztem semmi gond nem lenne, ha elmenne a Realba, csupán eddig a Barca volt álmai klubja, most meg "mindig is a Realban akart játszani". Az ilyen nyilatkozatoktól jön rá az emberre a hányinger.
Annak idején Benzema is ugyanezt csinálta... Engem is nagyon fel tudnak idegesíteni az ilyenekkel.Chino írta:Miért Pep lenne kétszínű. Max annyit lehet ráverni Özillel kapcsolatban, hogy nem kellett neki. Azzal sztem semmi gond nem lenne, ha elmenne a Realba, csupán eddig a Barca volt álmai klubja, most meg "mindig is a Realban akart játszani". Az ilyen nyilatkozatoktól jön rá az emberre a hányinger.
Én is így gondolom, szívesen látnám Sennát a csapatban. Elég jó játékos, mindig is tetszett, nem lenne gondja szerintem Xavival és Iniestával együtt játszani, és nem utolsósorban nem is lehet olyan drága. Jó igazolás lenne.salas9 írta:Engem nem nagyon hozott lázba amúgy sem Özil. J. dos Santos-t én egy szintre rakom vele. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy jobb játékos is lesz belőle. Igaz kicsit elfogult vagyok, de nem bánom hogy nem jött a "török". Én úgy vagyok vele, hogy Senna-t kellene leigazolni ezért a potom pénzért és jó is lenne a keret. Senna elücsörög a padon, viszont van még benne annyi, hogy beszállva segítse a csapatot, valamit a fiataloknak adjon át valamit.
EGyet ertek!!!!!Eazzy írta:Nem tudom mit sírtok ezért az Özil gyerekért. Oké, nem néztem a német bajnokságot, mert minek, de ettől még hallottam Diegoról vagy ilyenek, szóval a tehetségekről, erről a srácról a vb-ig egy kukkot se.
Ribery vagy Benzema is szóba jött nálunk, egyik sincs itt, meg vagyunk? Meg. Akkor mi van? Kit érdekel egy német-török srác, aki német bajnokságban tolja? Ott még az ilyen Van der Vaartok is menőnek számítottak...
Ez nem rossz megfigyelés ahhoz képest, hogy Maxwell egy meccsen játszott jobbhátvédet, és akkor szerintem egy beadása sem volt, mivel az elejétől emberhátrányban voltunkSanama írta:Szerintem így értette.barca99 írta: Mármint Maxwell jobbhátvédként jobban ad be, mint Alves?
Szerintem így értette.barca99 írta:Mármint Maxwell jobbhátvédként jobban ad be, mint Alves?Fecooo írta:de ha mérlegre tesszük kettejük teljesítményét azon a poszton, akkor a beadások minősége egyértelműen Maxi felé billentik a mérleg nyelvét...
Mármint Maxwell jobbhátvédként jobban ad be, mint Alves?Fecooo írta:de ha mérlegre tesszük kettejük teljesítményét azon a poszton, akkor a beadások minősége egyértelműen Maxi felé billentik a mérleg nyelvét...
Ez a veszély szerintem csak akkor fenyegetne, ha minden évben erőltetjük a fiatalokat. Mármint még Bojan sem vetette meg igazán a lábát, de mondjuk már abban gondolkozunk, hogy kell Rochina és/vagy Etock. Aztán meg már az u15-ből várjuk az utódjukat.Eazzy írta:Nem is lenne gond ezzel a sok sajátnevelést is próbáljunk ki dologgal, csak vigyázni kell arra, hogy ne essünk a ló túloldalára. Ne csináljunk Arsenalt magunkból. Hogy a jövő a fiatalokban van, csak aztán annyira megfiatalodunk, hogy sosem jön el az a várva várt jövő...
én is így emlékszem... ezért is írtam többször, h szívesen látnám huzamosabb ideig jobb-bekként, h mire lenne képes... bár azt se kívánom, h Dani lesérüljön, de ha mérlegre tesszük kettejük teljesítményét azon a poszton, akkor a beadások minősége egyértelműen Maxi felé billentik a mérleg nyelvét...Andris írta:
Egyébként szvsz élte Barcás meccsét eddig akkor tolta, amikor egyetlen egyszer Alves helyén kellett játszania.
Mondjuk ilyenre én egyáltalán nem emlékszem. Olyanra igen, hogy játszott középpályást harmadikként, talán többször is, de hogy bármelyik esetben a szűrő szerepkört látta volna el, olyan nekem nem maradt meg.Rivaldo11 írta:Hm. Ezek szerint nem csak én emlékszem arra, hogy Maxwell milyen nagyszerűen játszott a vkp szerepkörében. Szerintem egyik legjobb játékát hozta azon a derbin (már nem tudom ki ellen).
Könnyen elképzelhető, hogy idén-főleg mivel itt van Adriano-többször látjuk Busi helyén nyomulni.
Szerintem az Ő sorsuk eldőlt...maradnak.Ami nem hátrány.Kiegészítő embereknek megfelelnek.barca99 írta:Az mondjuk érdekes, hogy lassan vége az átigazolási szezonnak, és nem igazán jönnek a hírek hogy sorban állnának értük.
Pontosan erről van szó, bár megértem, hogy a felesleges pánikkeltés sokkal egyszerűbb, mint megpróbálni megérteni a dolgokat.Bestbarca írta:Ettől a 4x4-es trevtől nem kell ennyire beparázni.Csupán arról van szó,hogy a keret ezentúl évről évre úgy lesz menedzselve,hogy a fiatalok is mindenképp szerephez jussanak.Ez jó dolog.Ne feledjük,nem akármilyen utánpótlásunk van,ami hosszútávon a klucs ahhoz hogy sikeresek legyünk.Az hogy 4-en távoznak egy évben,nyílván csak általánosítás a múlt alapján,nem kötelező jellegű a dolog,nagyjából ennyien szoktak is!Őket nyílván pótolni kell.
2 igazolással,tehetségeket igazolva,nem világsztárokat.Ezzel sincs baj,ha belegondolunk így került ide Eto'o,Roni,Touré,Alves,Pique...,egyikük sem volt világsztár.Mindíg is nagy erényünk volt a tehetségek megvétele,reméljük ezen túl is az lesz!Az ilyen Henry,Ibra,Villa megaigazolásokat nem lehet hosszú távon föntartani,megengedni magunknak,pláne hogy nem is vagyunk rászorulva.
2 fiatallal,ami sztem szintén helyes.Minek igazolni vkit a padra több 10 milliókért,aki fene tudja hogy beválik e.Utóbbi években Hleb,Csiga,Casares...Minek?Egy fiatal tehetséges Barca szisztémában felnőtt játékos tuti tud annyit,amennyi ahhoz kell,hogy egy-két könnyebb meccsen játszon.És ki tudja,bármelyik berobbanhat,és lehet a következő Xavi,Ini vagy épp Messi.Én jónak érzem ezt a felfogást,a világ legtehetségesebb fiataljai vannak itt nálunk,használjuk őket,nem szabad eltákozolni őket,helyet elvenni előlük!
Ember, egy 32 éves játékosról beszélünk. Látszik rajta a kor, megkopott a sebessége, de azért ilyet ne nagyon mondjunk már.S.Agüero írta:Puyol jövőre már nagyon öreg lesz
Clichy...
Ráadásul nem is beszélve arról, hogy a Brazil szélsővédő hármasunk bevethető a középpályán is, ha úgy alakulna.FtcSikiHun írta: És akkor ha minden igaz:
-----------------------------------------Valdes/Pinto----------------------
Alves/Adriano-----Puyol/Cáceres/Muniesa---Piqué/Milito----Abidal-Maxwell
-------------------------------Busquets/JdS/Keita-------------------------------
------------------Xavi/Jds/Hleb----------------------Iniesta/Keita/Thiago-----
Messi/Pedro-------------------------------------------------Villa/Pedro/Hleb
------------------------------------Ibra/Bojan/Jeffren------------------------
4-en!sjay írta:Akkor már hárman vagyunk ezzel ígyMessa írta:...