Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elhiheted, hogy annak fogok örülni ha beigazolódik a mondásod.zsoltfree írta:Én azt mondom amit tavaly, mert akkor is bejött. Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl:)Varatrix írta:Lehülyézhettek, de elkezdtem aggódni.
A Real bitang okosan kezdett el igazolni ráadásul nem is keveset.
Nagyon erő és nagyon bő a keretük.
Sokkal több variációs lehetőségük lesz mint nekünk.
Nekünk már tavaly is szűk volt a keret erre eladnak 4 játékost.
Hoznak kettőt.
Én egy "kicsit nagyon" kevésnek érzem ezt.
Remélem igazolunk, de ha nem remélem Pep tudja mit csinál.
Én azt mondom amit tavaly, mert akkor is bejött. Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl:)Varatrix írta:Lehülyézhettek, de elkezdtem aggódni.
A Real bitang okosan kezdett el igazolni ráadásul nem is keveset.
Nagyon erő és nagyon bő a keretük.
Sokkal több variációs lehetőségük lesz mint nekünk.
Nekünk már tavaly is szűk volt a keret erre eladnak 4 játékost.
Hoznak kettőt.
Én egy "kicsit nagyon" kevésnek érzem ezt.
Remélem igazolunk, de ha nem remélem Pep tudja mit csinál.
egyértelmű h a közeg is hibás. a sok edzőváltás miatt nehéz a játékosoknak megszokni az egyre változó játékrendszert,de nézd meg gagot. az elején kifogástalan volt,most meg nem tud passzolni 2 méternél messzebbre és a labda is elpattan tőle folyton. ez nem a közeg hibája,hanem a játékosé. a többivel egyetértek,de nem lehet az egészet az elnökség nyakába varrni.socio66 írta:nem teljesített?daffy írta:az meg h a realban lesüllyedt csak magának köszönheti. miért nem teljesített?
biztos én vagyok a vak,de full csereként,úgy hogy nem is számítottak már rá,sokszor nyerőember volt és ti is megkedveltétek ahogy olvastam,mert küzdött,hajtott akkor is ha nem ment neki.
különben meg nem volt dejavu érzésed,mikor leírtad ezt a mondatot?
valahogy nálatok mindenki lesüllyed,de még véletlenül sem a közeg a hibás,fel sem merül.
ez meg kb nem vagyok pedofil,csak türelmetlen kategória,de mindegy.daffy írta:nem kidobják,hanem bizonyítási lehetőséget kap máshol
lehet hogy te így látod,de az igazság az,hogy nálatok játszhat valaki akármilyen jól,küzdhet szívvel-lélekkel,ha van egy aktuális jobb a piacon,akkor azt meg kell venni és nem számít semmi és senki,a régi játékos meg takarodhat a fenébe.
biztos véletlenül mentek el tüskével a játékosaitok az utóbbi években.
de ezek már annyira nyilvánvaló dolgok,hogy magyarázni is fölösleges,ha valaki nem érti. tapsoljatok neki,ha tetszik.
nem teljesített?daffy írta:az meg h a realban lesüllyedt csak magának köszönheti. miért nem teljesített?
ez meg kb nem vagyok pedofil,csak türelmetlen kategória,de mindegy.daffy írta:nem kidobják,hanem bizonyítási lehetőséget kap máshol
de nem is az a lényeg. ez nem rabszolgapiac. a teljesítményér fizetnek. ha valaki vállalja h a realba igazol,az tudja h csak a legmagasabb szint elfogadható. minden a játékoson múlik,ha tényleg nagy spíler és megérdemli a fehér mezt,akkor bizonyít,mint higuain. vaart nem kezdő szintű játékos,főleg nem spanyolországban. menjen sneijder mellé az interbe,ott módi a holland stílus.Nazario írta:Vaart tavaly nem azért maradt, mert ragaszkodott a csapathoz, hanem mert nem kellett senkinek, illetve nem adtak volna érte korrekt összeget. A baj az vele, hogy nagyobb csapatok ellen súlytalan, illetve 60 perc után a seggén veszi a levegőt.
Sneijder nulla közelit mutatott az eladását megelőző évben, szintén nem illik bele a felsorolásba.
Egyébként tényleg vannak furcsa dolgok, mostoha bánásmód, ahogyan Touré és Eto'o esetében Guardiola alatt a Barcánál is.
bocs,vdv csak lehetséges távozó,nem tuti. az meg h a realban lesüllyedt csak magának köszönheti. miért nem teljesített? a foci nem szimpátia játék,ha kaka jobb,akkor ő fog játszani...ennyisocio66 írta:de most ez megint milyen már,hogy egy tavaly jól teljesítő,mindig küzdő és fontos gólokat szerző játékost simán kidobnak egy új igazolás miatt?
Vaart számomra már érthetetlen módon ragaszkodott a Realhoz,emlékszem tavaly se nagyon számoltak vele nyár végén,mezszáma sem volt talán egy ideig,aztán maradt végülis.
aztán kiszorította Kakát,meg tényleg nem volt rossz,gólokat lőtt,erre most mehet a fenébe,mert jött egy új ember.
és ez volt Sneijderrel,Robbennel,meg még sorolhatnám Cambiassotól kezdve Robinhoig,egy csomó játékossal.
és nem elég példa ez sem a játékosoknak,főleg a fiataloknak,hogy kerüljék el a Madridot,mert süllyesztő,nem,mennek az első szóra.
hát aki ennyire hülye,az menjen is.
és belőlem aztán nem a csalódottság szól,mert én nem akartam Özilt,de tényleg nevetséges ez már.
ez tiszta. eddig mind2 évben volt valaki,aki befutott,de ha egyszer nem lesz és elbuktok mindenhol,akkor pep kis hibái egyből nagyok lesznek és onnantól hatalmas nyomás lesz rajta vagy esetleg elbúcsúzik a klubtól. nagyon kevésen múlik a dolog h megbukjon,ezt el kell ismerni....de ez a sértődött vergődés, ami itt megy... Mi történt, hogy végül a Real-ba ment? Mi lesz, ha be is válik? Ki nem szrja le? Én inkább örülök, hogy ismét itt a lehetőség, hogy egy saját nevelésű, a Klubhoz hűséges srác futhat be idén. Ennek is van akkora esélye, mint hogy Özil itt lett volna világsztár, vagy a Real-t kihúzza az évek óta tartó vergődéséből
A két játékos olyan kaliber, akit a világon senki nem tud pótolni. Emellett a Bundesligasztárokról láthatjuk, mennyire fekszik nekik a spanyol liga. Emellé még hozzávehetjük, hogy egy Hleb, aki aztán "papíron" rohadtul illik a mi felfogásunkba, még ő sem lehet az igazi (azt azért jegyezzük meg, hogy Pep edzésen is látja, hogyan mozog).Rivaldo11 írta:Akkor várom a neveket egy "gondolkodó" embertől, hogy ki fogja pótolni a Xavi-Ini kettőst, vagy ki lehet az, aki a padról beszállva hoz a középpályára némi kreativitást.
SuperMessi írta:Osztom. A mi kezdőnk a legjobb ez kétségtelen, de a keret most madridban is nagyon erős+JM. Ha a Valdes - Puyol - Pique - Busi -Xavi - Ini - Messi hetest elkerülik a sérülések akkor nagyon nagy baj nem lehet a bajnokságban mert a többiek minőségileg pótolhatók, ők már kevésbé talán még az egyik belső védő Militoval. De akkor még mindig bajt okozhat JM zsenialitása a klasszikusokon. Kemény bajnokság elé nézünk.
Osztom. A mi kezdőnk a legjobb ez kétségtelen, de a keret most madridban is nagyon erős+JM. Ha a Valdes - Puyol - Pique - Busi -Xavi - Ini - Messi hetest elkerülik a sérülések akkor nagyon nagy baj nem lehet a bajnokságban mert a többiek minőségileg pótolhatók, ők már kevésbé talán még az egyik belső védő Militoval. De akkor még mindig bajt okozhat JM zsenialitása a klasszikusokon. Kemény bajnokság elé nézünk.Cooltiszo írta:Jó a keret odaát nagyon. Minőségi a keret. A mi kezdőnk szerintem jobb, félelmetesebb, viszont odaát jóval mélyebb a keret, ez pedig nagyon csúnyán visszaüthet nekünk idén. Hosszútávon versenyképes csapat lehet a Real, ugyanis a csapat fiatal, sikerre éhes és tehetséges. Szerencsénkre a fiatalság nálunk is megvan, meg reméljük hogy jövőre Cesc is (teljesen függetlenül az idei szezontól)
Akkor várom a neveket egy "gondolkodó" embertől, hogy ki fogja pótolni a Xavi-Ini kettőst, vagy ki lehet az, aki a padról beszállva hoz a középpályára némi kreativitást.18Barca99 írta: Azért nem akarta Pep hogy idejöjjön mert az ő szerepköre itt nem lenne meg, neki állandó kezdőtagság kell ami ott meg is lesz de itt csak ini vagy xavi híján lett volna meg. Azt nagyon szeressük mikor nem gondolkodtok csak mondjátok hogy igy [auto_cenzúra] meg ugy [auto_cenzúra] Pep^^
zola8787 írta:Ez amúgy akkor 1 hülyeség, hogy az már fáj. Ha Fabregas nem fog 10 év alatt visszajönni, akkor 10 évig nem igazolunk középpályást? Pep nagyon elásta nálam magát. Nagyon unalmas ez a Fabregas ügy, mintha ő lenne az isten...Tdavid írta:Meg sztem az is benne lehet h Pep nagyon bízik Fabregas hazajövetelében és inkább őt akarja a csapatba tudni mint Özil-t....ha erre várnia is kell
Am értelek, hogy mit írtál, és az a baj, hogy szerintem is Pep így gondolja...
Még az is lehet h nem igazolunk 10 évig középpályást.zola8787 írta:Ez amúgy akkor 1 hülyeség, hogy az már fáj. Ha Fabregas nem fog 10 év alatt visszajönni, akkor 10 évig nem igazolunk középpályást? Pep nagyon elásta nálam magát. Nagyon unalmas ez a Fabregas ügy, mintha ő lenne az isten...Tdavid írta:Meg sztem az is benne lehet h Pep nagyon bízik Fabregas hazajövetelében és inkább őt akarja a csapatba tudni mint Özil-t....ha erre várnia is kell
Am értelek, hogy mit írtál, és az a baj, hogy szerintem is Pep így gondolja...
Ez amúgy akkor 1 hülyeség, hogy az már fáj. Ha Fabregas nem fog 10 év alatt visszajönni, akkor 10 évig nem igazolunk középpályást? Pep nagyon elásta nálam magát. Nagyon unalmas ez a Fabregas ügy, mintha ő lenne az isten...Tdavid írta:Meg sztem az is benne lehet h Pep nagyon bízik Fabregas hazajövetelében és inkább őt akarja a csapatba tudni mint Özil-t....ha erre várnia is kell