Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam kultfilm "imádom a húsos barackot".most vagy nem láttad az Ál/Arc-ot vagy nagyon eltérő az ízlésünk, Travoltával együtt akkor filmet csináltak,hogy be.zarás. aki szereti az akciófilmeket, ez toplistás, legalábbis nálam egyértelműen.
ozsimiki írta:
most vagy nem láttad az Ál/Arc-ot vagy nagyon eltérő az ízlésünk, Travoltával együtt akkor filmet csináltak,hogy be.zarás. aki szereti az akciófilmeket, ez toplistás, legalábbis nálam egyértelműen.
Uram ÉgBarca_10 írta:Én is csak azért néztem meg,mert a baráti körömben annyian dicsérték,hogy milyen jó film erre meg nagy [auto_cenzúra].Vagyis annyira nem is,csak legalább úgy csinálták volna meg,hogy-ha jól tudom elvileg horror-látszódjon is benne valami.messideco írta:Megvan dvd-n, de még nem került sor ráDe az is lehet, hogy más az ízlésünk
Én is csak azért néztem meg,mert a baráti körömben annyian dicsérték,hogy milyen jó film erre meg nagy [auto_cenzúra].Vagyis annyira nem is,csak legalább úgy csinálták volna meg,hogy-ha jól tudom elvileg horror-látszódjon is benne valami.messideco írta:Megvan dvd-n, de még nem került sor ráDe az is lehet, hogy más az ízlésünk
most vagy nem láttad az Ál/Arc-ot vagy nagyon eltérő az ízlésünk, Travoltával együtt akkor filmet csináltak,hogy be.zarás. aki szereti az akciófilmeket, ez toplistás, legalábbis nálam egyértelműen.messideco írta:Nico Cagenek nagyon sok jó filmje van, csak kár, hogy ő a legutáltabb színészem...Egyszerűen nem bírom nézni azt a búskomor arcát...Legjobb filmje szerintem a Tolvajtempó és a Next.Barcaman14 írta:Tegnap néztem a 8 millimétert Nicolas Cage-el! Jó kis film volt!
Igen,erre a filmre gondoltam én is,csak a címet kicsit lerövidítettem.messideco írta:Nem találom ezt a filmet, a port.hu-n nincs fennt, a filmkataloguson pedig csak ez van: http://www.filmkatalogus.hu/Az-emberi-szazlabu--f26960Barca_10 írta:Százlábú c.film
Nem találom ezt a filmet, a port.hu-n nincs fennt, a filmkataloguson pedig csak ez van: http://www.filmkatalogus.hu/Az-emberi-szazlabu--f26960Barca_10 írta:Százlábú c.film
Játszik és nem is akárhogyan.A storynak nincs valami sok értelme szerintem, de az a rész tetszik benne amikor Jet Li ismerkedik az ételekkel, egyáltalán az élettel és Frreman az aki segit ebben neki.messideco írta: Jet Li?--- A nyakörv. Na az mekkora film! Ha jól tudom Morgan Freeman is játszik benne, ajánlom mindenkinek!
Amerikai Pite 1-2, Superbad, Collage, Buliszervíz 2.gygerike írta:Valaki tud mondani vmi bulizós vígjátékot? Olyasmit mint a buliszervisz. Köszi
Másnaposok, Legénybúcsú....amik elsőre eszembe jutnak és szerintem a legjobbak ebben a témában...gygerike írta:Valaki tud mondani vmi bulizós vígjátékot? Olyasmit mint a buliszervisz. Köszi
FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Megnéztem a Football Factory és a Green Street című filmet.
Nagyon bejöttek![]()
![]()
Ajánlom mindenkinek![]()
Valaki tudna még ilyesmi filmeket ajánlani?
Nagyon megköszönném
- Az ott egy aranyhal keksz!ozsimiki írta:bizony, alapkedvenc az is, Joey hozta a szintet, sajnos bugyuta amerikaiak nem nézték elegen,és csak 2évad lett belőle...
am Jimmyt én is bírtam, ő volt am a Friendsben ideiglenesen Chandler lökött lakótársa
Én sem értem, hogy miért bukott meg ilyen hamar, pedig a nyitórész is óriási volt, amikor már a taxiban jön rá, hogy nem is abban a városban van, ahova indult...ozsimiki írta:nah de a prostis nővérke,v hugica...de volták nála szebbek is
![]()
meg ahogy Michaelt szivatták...
Neeeeee!!!! Olyan, mintha megnéznéd a "Kör-videót".socio66 írta:majd belenézek a Cleveland show-ba is,bár azzal szkeptikusabb vagyok,nem értem miért a F. Guy leggyengébb karakterével csináltak külön sztorit.[/color]