Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az aláírásodban Piqué? Vagy a spanyol válogatottas kép nem ér?Fecooo írta:erre próbáltam én is célozni, nekem se rémlik ilyesmiElBartimaeus írta: Lehet velem van a baj, de én még nem láttam őt rövid ujjú mezben játszani.
azé van 1-2 kivétel(használtam a guglit, hátha találok, nem voltam benne biztos, h sikerülni fog, de csak sikerült
)
Én is megléptem ezt, meg is találtam ezt a képet, de ahogy elnézem más meccsen nem nagyon volt erre példa, meg amúgy is régen volt. (Az első meccsek valamelyikén lehetett)Fecooo írta:erre próbáltam én is célozni, nekem se rémlik ilyesmiElBartimaeus írta: Lehet velem van a baj, de én még nem láttam őt rövid ujjú mezben játszani.
azé van 1-2 kivétel(használtam a guglit, hátha találok, nem voltam benne biztos, h sikerülni fog, de csak sikerült
)
erre próbáltam én is célozni, nekem se rémlik ilyesmiElBartimaeus írta: Lehet velem van a baj, de én még nem láttam őt rövid ujjú mezben játszani.
Lehet velem van a baj, de én még nem láttam őt rövid ujjú mezben játszani.Fecooo írta:Gerard barátunk még nyáron is hosszú ujjúban edz
ennyire hideg van ott most?(kétlem
)
ahogy nézem a képeket locsoltak közben, és úgy már jó a hosszú ujjú mez, mert nagyobb a vizes (hidegebb) felület a testeden.Fecooo írta:Gerard barátunk még nyáron is hosszú ujjúban edz
ennyire hideg van ott most?(kétlem
)
Nika pólóIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=RskCx6zQvtM&feature=sub
crackóviás pique vs pique
Sztem meg a csaj a díjnyertes
Sztem meg a csaj a díjnyertes
Mögötte a csaj is lazaBogika87 írta:
Díjnyertes naci...![]()
![]()
Így lazít egy világbajnok!
OFF: te meg a nőcit, gondolommessideco írta:A legutolsó képen a nőci hogy bámulja![]()