Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lukakunak belga útlevele van, úgyhogy ezt benéztedLeomessi14 írta:Mert az afrikai focistak nevet nem lehet tudni pontosan mivel hibas az utleveluk,termeszetesen nem mindenkinek(Szerintem Drogbanak felfele kerekitettek az eleteveitkatalunya írta:Szabad tudni miér?) Peldaul Kanu(asszem) 40 evesen igazolt at egy masik csapatba 27 evesnek adva magat,es aztan csodalkoztak,hogy nem teljesit jol.
Lehet hogy a nevek jók,de nemjatszodnak jól együtt.És én szerintem Kolo Toure sem a legjobb közép hátvéd,vagyis én annyira nembíznék benne. A középpalya meg szerintem hamarébb elfogadható,mint a hátvédsorVisca írta:Középhátvádet meg a védelmük nem a legjobb????Lescott Kolo Touré Richards Zabaleta Onohua Kompany Kolarov Boateng ez majdnem mindenhol megállná a helyét szoval oda tuti nem kell ember inkább egy kreativ kp-t vennék a helyükbe aki mozgatja tevezt meg a szélsőket mert ez a barry gyerek nagyon harmatos és ha ilyet is találnak valahol és összerakja őket mancini akkor igencask veszélyes lesz a 4 nagy angol csapatra még bajnokesélyük is lehet szerintemsalvatore írta:Szerintem ezéven ha jol összeszoktatja a csapatat Mancini...vagyis a Man.city-t,akkor én szerintem 1 igen erosz csapat lehet,és szerintem az év végén a 4-be tutira benne lessz..ha nem az első 3-ba. Csak én még 1 jó közép hátvédet vennék a helyükben. Mivel a védelmü nem épp a legjobb.
Mert az afrikai focistak nevet nem lehet tudni pontosan mivel hibas az utleveluk,termeszetesen nem mindenkinek(Szerintem Drogbanak felfele kerekitettek az eleteveitkatalunya írta:Szabad tudni miér?
Szabad tudni miér?MichaaBee írta:Erre nem vennék mérget.chonggy írta:Nem tudom,ismeritek-e,de az Anderlecht 17 éves csatára,Lukaku elképesztó...van vagy 190 cm,és 90 kg...Engem Ibra és Adriano (a római) keverékére emlékeztet...A srác nagyon ügyes a labdával, ezenkívül olyan,mint egy tank...A Partizan elleni meccsen egy pillanatban 2 szerb védő ment rá,lepattantak róla,mint a falról...És még csak 17 éves a srác..Szvsz nagy jövő áll előtte...
Erre nem vennék mérget.chonggy írta:Nem tudom,ismeritek-e,de az Anderlecht 17 éves csatára,Lukaku elképesztó...van vagy 190 cm,és 90 kg...Engem Ibra és Adriano (a római) keverékére emlékeztet...A srác nagyon ügyes a labdával, ezenkívül olyan,mint egy tank...A Partizan elleni meccsen egy pillanatban 2 szerb védő ment rá,lepattantak róla,mint a falról...És még csak 17 éves a srác..Szvsz nagy jövő áll előtte...
Onohua akkor nincs de még igy is acélosak szerintem eléggéab1daL írta:Onuoha-t már kölcsön adták a teljes szezonra a Sunderlandnek.Visca írta:Középhátvádet meg a védelmük nem a legjobb????Lescott Kolo Touré Richards Zabaleta Onohua Kompany Kolarov Boateng ez majdnem mindenhol megállná a helyét szoval oda tuti nem kell ember inkább egy kreativ kp-t vennék a helyükbe aki mozgatja tevezt meg a szélsőket mert ez a barry gyerek nagyon harmatos és ha ilyet is találnak valahol és összerakja őket mancini akkor igencask veszélyes lesz a 4 nagy angol csapatra még bajnokesélyük is lehet szerintemsalvatore írta:Szerintem ezéven ha jol összeszoktatja a csapatat Mancini...vagyis a Man.city-t,akkor én szerintem 1 igen erosz csapat lehet,és szerintem az év végén a 4-be tutira benne lessz..ha nem az első 3-ba. Csak én még 1 jó közép hátvédet vennék a helyükben. Mivel a védelmü nem épp a legjobb.
Ahogy Weiss-t a Rangersnek.
én azt olvastam hogy a 25be már benne van iraleand tehét 16 körül jött el az is kicsit sok de majd meglátjuk viszonylag fiatal 24 és hát angol válogatott szoval ott is kezd összállni egy jo kis csapatRivaldo11 írta:Milner 25 milla? Jól olvasom???
MUHAHAHHAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
Az a gyerek 25 millát max forintban ér legfeljebb. Végtelenül ostoba játékos.
Onuoha-t már kölcsön adták a teljes szezonra a Sunderlandnek.Visca írta:Középhátvádet meg a védelmük nem a legjobb????Lescott Kolo Touré Richards Zabaleta Onohua Kompany Kolarov Boateng ez majdnem mindenhol megállná a helyét szoval oda tuti nem kell ember inkább egy kreativ kp-t vennék a helyükbe aki mozgatja tevezt meg a szélsőket mert ez a barry gyerek nagyon harmatos és ha ilyet is találnak valahol és összerakja őket mancini akkor igencask veszélyes lesz a 4 nagy angol csapatra még bajnokesélyük is lehet szerintemsalvatore írta:Szerintem ezéven ha jol összeszoktatja a csapatat Mancini...vagyis a Man.city-t,akkor én szerintem 1 igen erosz csapat lehet,és szerintem az év végén a 4-be tutira benne lessz..ha nem az első 3-ba. Csak én még 1 jó közép hátvédet vennék a helyükben. Mivel a védelmü nem épp a legjobb.
Gignac mellett Loic Remy-t is megvette a Marseille.Game90 írta:GignacOM, 16 millió euró. Zsákbamacska
![]()
KrasicJuventus, 15 millió euró.
Juve is elköltött már 50 millió eurót (Martinez, Bonucci, Storari, Motta, Pepe, most Krasic), de ezekkel az igazolásokkal is csak 5-6. helyre lesznek jók szerintem.
99%, hogy GallasTottenham. Kaboul, Bassong, Dawson, King, Woodgate ötös nem volt elég
Gallasnak meg szép pályafutása van: Chelsea, Arsenal, Tottenham...
Hoppá![]()
DavidsCrystal Palace
Robinho![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... et-2041699
Középhátvádet meg a védelmük nem a legjobb????Lescott Kolo Touré Richards Zabaleta Onohua Kompany Kolarov Boateng ez majdnem mindenhol megállná a helyét szoval oda tuti nem kell ember inkább egy kreativ kp-t vennék a helyükbe aki mozgatja tevezt meg a szélsőket mert ez a barry gyerek nagyon harmatos és ha ilyet is találnak valahol és összerakja őket mancini akkor igencask veszélyes lesz a 4 nagy angol csapatra még bajnokesélyük is lehet szerintemsalvatore írta:Szerintem ezéven ha jol összeszoktatja a csapatat Mancini...vagyis a Man.city-t,akkor én szerintem 1 igen erosz csapat lehet,és szerintem az év végén a 4-be tutira benne lessz..ha nem az első 3-ba. Csak én még 1 jó közép hátvédet vennék a helyükben. Mivel a védelmü nem épp a legjobb.
Pedig ott szerintem helye lenne. Drogba mellett nem igazán van épkézláb csatáruk. Malouda inkább szélső, Kalou is inkább ott tud érvényesülni, az a bűnöző Anelka meg egy fityinget nem ér.albicelesteX írta:Neymar visszautasította a Chelsea-t.Szerintem ez egy nagyon okos döntés volt.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... l-2041660/
bizony,téltől tárt karokkal fogadnám a realnálalbicelesteX írta:Neymar visszautasította a Chelsea-t.Szerintem ez egy nagyon okos döntés volt.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... l-2041660/
Azért nem rossz, Robinho, Quaresma, Guti... Ha formába vannak, mindegyikük nagyon nagyot tud alkotni. Még a végén online fogom nézni a meccseiket, Quaresma és Robinho nagy kedvenc, egyikük se igazi csapatjátékos, de amit művelnek néha... Öröm nézni.
Pfff na itt(is) látszik, h a vérében van a foci, csak a mentalitással akadnak gondok.
Elképesztően nagy dolgokat tud ez a srác. Kár hogy nem sikerült megragadnia a szűk elitben!