ui: hogy állsz vele?
balboa7 írta:(nem tudtam kihagyni!)![]()
ez jóóóóóóóóóóóóóó poén volt.Boixos írta:balboa, Isten éltessen sokáig! ez most a nyolcadik?
ne haragudj, képtelen voltam kihagyni
...nincs gond! Köszi!Boixos írta:balboa, Isten éltessen sokáig! ez most a nyolcadik?
...kösziii span!Charlie írta:BOLDOG Születésnapot balboa!!!!!!!!!!
C.
Hibázni mindenki hibázhat,mert emberek vagyunk,de a nagypofát nem viseljük el...redlions írta:Előttem nem. Mindenki hibázhat, és nem egyszer....Bodi írta:Kitfisto szerintem bele kell törődnöd,hogy már örökre elvesztetted az egyenjogúságodat!A modik és mindenki előtt!És szerintem joggal!
Észverehetnéd,hogy nem csak nekem van rossz véleményem rólad....
Előttem nem. Mindenki hibázhat, és nem egyszer....Bodi írta:Kitfisto szerintem bele kell törődnöd,hogy már örökre elvesztetted az egyenjogúságodat!A modik és mindenki előtt!És szerintem joggal!
Észverehetnéd,hogy nem csak nekem van rossz véleményem rólad....
igen mert neked priuszod van...Kitfisto írta:Egyébként nyugodtan lehet engem szidni mert szóltam 1-szer Bodinak csak ő már 40000000-szor szólt már nekem minden kisebb dologért.Egyébként Rivaldinho
csak úgy simán le p/csözött és semmit nem kapott érte.Ha én p/csöztem volna le Rivaldinhot akkor már biztos Bannoltatok volna.Csak ennyit szerettem volna mondani.
ez is nagyon igaz!Kitfisto szerintem bele kell törődnöd,hogy már örökre elvesztetted az egyenjogúságodat!
a hsz törölve lett, és a te esetedben is ugyanez lett volna.Kitfisto írta:Egyébként Rivaldinho
csak úgy simán le p/csözött és semmit nem kapott érte.Ha én p/csöztem volna le Rivaldinhot akkor már biztos Bannoltatok volna.Csak ennyit szerettem volna mondani.
Amúgy Szalacsi bácsi már annyira híres, hogy weboldalt is csináltak róla.....Vito írta:mittudomén...Morminho írta:Vito!
ki az a bácsi az avatarodban![]()
![]()
Van.Rivaldinho írta:Van már Van Bommel topic? vagy segítsetek , mi nincs még?