fanbarca írta:
1, hogyan lehet PC-ben jó szabadrúgást lőni ?
2, ugyancsak PC-n, hogyan lehet Become a Legend Mode-ban labdát kérni?
1,
- Ez függ attól is, hogy milyen távol vagy a kaputól. Én általában olyan 23-30 méterre kapok szabadrúgást a kaputól, nagyon ritka a közelebbi. Ilyenkor ha erősen akarom lőni + csavarni is, akkor a lövés gombot megnyomom, de a lövés ereje ne menjen el a kis sáv feléig + megnyomom a felfele nyilat, ez ad neki még egy kis erőt is, és még megnyomod azt a nyilat, amerre akarod, hogy csavarodjon. Ha a lefele nyilat nyomod meg a felfelé helyett, akkor értelemszerűen gyengébben lövi.
- Vagy csak szimplán elcsavarom, de ilyenkor a erő már félig van, vagy annál egy kicsit följebb.
- Lehet laposan is lőni: ilyenkor a beívelést nyomod maxig, meg a lefele nyilat, és akkor ellövi a sorfal alatt. Már ha felugrik.
- Ha 30+ méter, akkor jön egy erősebb lövőerejű playa (pl:Dani) és felfelé nyíl + lövés felénél kicsit több erő.
- De akár le is guríthatod. Ezt úgy tudod, hogy LT + Y egyszerre. Ilyenkor legurítja, majd szépen okosan ellövöd. Én a legtöbbször ezt használom. Alvesnek, Ibrának, meg Keitának szinte senki sem tud ellen állni
2, RT kétszer
remélem tudtam segíteni, meg érthető is volt