Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez elképzelhető....antiimperialista írta:Folytatás a BL topicból: Rajczit annyira nem ismerem, bár láttam már többször is játszani. Viszont szerintem mentálisan nincs olyan erős, mint Sanyi.
Én annyira nem csodálkozom ezen. Henke szinte semmit nem csinált, az a paraszt zlatan meg csak dobálta magát és pofázott egész meccsen. Persze egy ilyen, meccs végén szerzett győztes találatért talán adhattak volna 6-ost. De ha azt nézzük, hogy a meccs egésze folyamán mit csinált, jogos ez.Vito írta:általában 5-ösök és 6osok mentek; a két csatáruk 5öst kapott.
na, az a két bohóc, hagyjanak máár!mucs1 írta: nézzétek meg a sport-plusz rész alatt, mit nyilatkozott a Verebes meg a Hegyi kollégája! két szemét !%//!%, most probálnak belerugni Lotharba, Verebes irigy, mert Lothart szerette a közönség!
ezektől az okos emberektől kéne +kérdezni, h mi bajuk Matthaussal...mucs1 írta:Én ugy hallottam, még nem hosszabitottak szerződést vele!állitolag az mlsz-elnökség egy része nem is akar!
Ez is igaz! nem tom miért a Kerekest hozta be, mét nem a Rajcziot, aki még tudna is gólt rúgni... és miért várt a 87.percig??? Majd Szabiccsal és Gerával elöl, jó csatársorunk lex. ehhez az is kell, h Matthaus maradjon, mert elkezdett vmit, és ezt csak ő tudja befejezni.LG írta:Javul a válogatott, csak Torghelle helyett 1 jobb csatár kellene a kezdobe, zsombikának meg a válogatott kozelébe se kellenne kerulni. Nemigaz..Matheuson kívol mindenki látja h hulye..
mér, elmegy???mucs1 írta:szerette
Srácok, nem Zlatannal kellene szerintem foglalkozni.....antiimperialista írta:ibrahimovic: a ***** *****!!!!!!!
Ekkora kedves, sunyi szemétláda paraszt nincs még egy a világon! Az az undorító farina meg fújt neki végig! Amúgy pályán sem kellett volna lennie, mert a bolgárok ellen könyöklésért ki kellett volna állítani! És még meg voltak lepődve, hogy Stoitchkov mit nyilatkozott. Ugye emlékeztek, hogy nekünk a meccset eredetileg Graham Poll fújta volna?
Nagyon igazságtalan játék a foci, megint igazságtalanul kaptunk ki.
Le a kalappal a srácok előtt, nagyon jól játszottak!
Matthäusnak maradnia kell!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!