Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a SPORT-on is van valami, Ibra-val kapcsolatban meg a mundon is.Fecooo írta:a goal.com elég kamu oldal, de HA IGAZAK az ott leírtak, akkor sokkal rosszabb a helyzet, mint azt gondoltam... (mert az nyílt titok, h összességében eléggé elítélem azt, ami most nyáron történt a klubnál...)
Itt most nem erről van szó. Hanem, hogy mindennek megvan a maga módja. Nem hónapokig nyilatkozgatni, hogy így meg úgy, hanem kiállni, hogy mi van, mert ezt nem lehet csinálni a szurkolókkal. Az eddigi nyilatkozatoknak homlokegyenest az ellenkezője történik. Ezt sem a játékosok, sem a szurkolók nem érdemlik meg.Zolika10 írta:...
De te mit csinálnál, ha látnád, hogy az edződ nem áll ki melletted, és még a jó forma sem biztosíték a játékodra (mert nekem akárki, akármit mond, Yaya esete szerintem ebből a szempontból elrettentő példa).Been írta:Az 1 dolog h nem ő nyilatkozta. De az meg másik, hogy ha nem így lenne nem lennének tárgyalások.
jelwaz írta:Kész. Most lettem antiPep-es! Én az ő fejét követelem. Nem lehet így dobálózni sem a pénzzel, sem karrierekkel! Bár ki tudja mi van a háttérben, Pep-nek a sarkára kell állnia a vezetőséggel szemben is.
Míg az előbbit Ibra nyilatkozta, addig az utóbbit nem!Been írta:Holnapra remélem meg is lesz az igazolása. Sok szerencsét....
A végén még Ibra lesz a hibás hogy eladják őt.Been írta:Idézek egy régebbit:
Remekül érzem magam Barcelonába és semmi pénzért nem akarok innen eligazolni. Örülök h a lapok már elterjesztették az átigazolásom -amiből nem igaz semmi-, de ez jó mert rólam beszélnek, és ezek mind csak erősebbé tesznek.
És idézek egy frissebbet:
„Ám Ibra teljes mértékben bizonyította számomra, hogy egy nagy bajnok, és nagyon szeretne a Milanhoz igazolni..."
Holnapra remélem meg is lesz az igazolása. Sok szerencsét....
Míg az előbbit Ibra nyilatkozta, addig az utóbbit nem!Been írta:Holnapra remélem meg is lesz az igazolása. Sok szerencsét....
Valóban Eto'o-val együtt volt valamivel több mint 60 millió. A kameruni az egy évvel később lejáró szerződése miatt csak 20 millióért került bel az üzletbe. Ibra így is vastagon a legdrágább igazolásunk.lui1698 írta:Szerintem te tudod rosszul.ke.andy írta:szerintem rosszul emlékszel... De ezen nem vitatkozom....
Eto'o értékével összesen volt 60 körül az ára.
De olvasta én már a fórumon 80-at is, szóval nem sokat tévedtél.
Így van, rosszul emlékszik, mert 47+ Eto'o volt...ke.andy írta:szerintem rosszul emlékszel... De ezen nem vitatkozom....
Öhhh 47+Eto'o,és azért beszéltek itt 87-ről is,mert hogy Eto'o 40-et ért,sokak szerint!Szerintem meg -10 millát ért,mivellui1698 írta:Szerintem te tudod rosszul.ke.andy írta:szerintem rosszul emlékszel... De ezen nem vitatkozom....
Eto'o értékével összesen volt 60 körül az ára.
De olvasta én már a fórumon 80-at is, szóval nem sokat tévedtél.
Szerintem te tudod rosszul.ke.andy írta:szerintem rosszul emlékszel... De ezen nem vitatkozom....
67+Eto'o?ke.andy írta:Remélem nem fogjuk eladni...
Kár lenne érte... főként ennek a skót bandának... 75 Millió alatt gondolkodni sem érdemes ... én még akkor is vacilálnék..
67+Eto'o volt az ára..... vicc ha nem kérjük meg az árat... De azt mondom, ne adjuk el!!!
Nagyon ott van Villa-val