albicelesteX írta:Szerintem ez nem így van!Olyan nyilatkozat nem volt amiben kifejezetten ki lett volna mondva,hogy nem eladó.Mellédumálások annál inkább.Az is az,hogy "olyan játsszon itt aki itt akar",mert szerintem Eto'o,Yaya,Ibra közül senki nem ment volna el önszántából egy másik edzőnél erre mérget veszek!Nem!!!Ez Guardiola sara.Te,hogy éreznéd magad,ellenkező esetben,ha feszt a távozásod feszegetnék??Annak valami alapja kell,hogy legyen,plusz még ki sem állnak egyértelműen melletted.Én is így tettem volna a helyébe,hagy lássa csak mindenki,hogy Pep háza táján sem minden arany ami fénylik!A klub körüli herce-hurcák lassan olyanná teszik ezt a csapatot amiért anno a madridot megutáltam illetve pont az ellenkezője miatt szerettem meg a Barcelonat!
már hogyne lett volna? a felsőbb vezetésből kétszer is volt nem eladó státusz megjelelős.
az meg hogy másik edzőnél mi lett volna kit érdekel. arról van szó, hogy az játsszon itt aki akar, és itt pep az edző. ha valaki azért akar elmenni mert ő az edző, vagy mert az edző kevés játéklehetőséget ad neki, attól az még azt jelenti, hogy nem akar itt játszani. azhogy pep miatt vagy azért, mert kinőtt a bölcsességfoga mindegy, itt arról van szó, hogy ha nem akar, akkor ne.
Te,hogy éreznéd magad,ellenkező esetben,ha feszt a távozásod feszegetnék??Annak valami alapja kell,hogy legyen,plusz még ki sem állnak egyértelműen melletted.
nekem lenne annyi eszem, hogy nem érdekelne, mivel annak nem, nem kell hogy alapja legyen főleg ha el is mondják, hogy nem vagyok eladó. de ne várd már el a vezetőségtől, hogy minden egyes nap megjelenő kamu cikkre válaszoljanak, hogy nem igazzzzzz.
Én is így tettem volna a helyébe,hagy lássa csak mindenki,hogy Pep háza táján sem minden arany ami fénylik!
te persze, mivel még az avatarod is ibrás:)