2010.08.26. 23:16:00
Nem nagyon értem az Ibra körül kialakult helyzetet...Jó lenne tudni, hogy most menni akar, vagy el akarják küldeni vagy most mi...
Ha mindenképpen el akarjuk adni mert Guardiola-nak nem kell és nem is számítana rá csak harmadik-negyedik számú csatárként, akkor amondó vagyok, hogy a 40 millió eurós ajánlat elfogadható, mert így megkapjuk a 40-et és még az éves 12 millás fizetését is megspórolnánk, ami ugyebár (ha nem jön senki a pótlására), akkor már 52 milliós bevétel-megtakarítás a kasszába...Persze ez így sem pótolhatja azt a erkölcsi-érzelmi-anyagi veszteséget, amit az Eto'o-Ibra csere okozott az Eto'o pártiaknak, de jelenlegi helyzetben a lehető legminimálisabb anyagi veszteséggel jönnénk ki az Ibra-sagából....
Viszont ha Ibra távozik, akkor mindenképpen kellene pótolni őt valakivel, aki nyilván nem keresne annyit mint a svéd, így ha egy klasszist sikerülne szerződtetni, akkor is a 40 milliós eladás mellett még 6-7 milla maradna. Így 46-47 milláért távozna sarkított értelemben....szerintem ez elfogadható lenne....
Ami viszont nem elfogadható az az ügylet erkölcsi oldala....Miért augusztus végén jut eszébe Guardiolának, hogy ja bocs mégsem kell nekem a svéd, pápá mehetsz....Ez Ibrával szemben a tisztességtelenség és a pofátlanság csúcsa...Ezt már nyár elején is tudhatta volna, amikor Villa megérkezett...
Ráadásul az ő kérésére érkezett, Laportáék iszonyatos pénzt és munkát fektettek bele, hogy meglegyen, erre tessék...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)