Rosszabb hírekre nem is ébredhettem volna! Valószínű hogy Mascherano jön, Ibra megy
Sosem problémáztam, Yaya elment, hát elment, van ilyen, de hogy idejöjjön a helyére ugyanannyi (vagy akár csak megközelítőleg) pénzért egy fele annyi játékintelligenciával rendelkező játékos, azért mégiscsak nevetséges. Játéklehetőséget meg kíváncsi vagyok hol fog kapni! Remélem kacsa

Jobban kiakasztott mint Ibra távozása. Mert ugye jobb lett volna ha megtartjuk Eto'ot és idén távozott volna teljesen ingyen, nem tudom, Pep ezt hogy gondolta (talán csak úgy idehozott valakit amíg nem tudjuk megszerezni Villát). Ha tényleg elmegy, szvsz úgy járnánk a legjobban, ha bepróbálkoznánk vagy Torresnél (annak ellenére is hogy nem eladó) , ha már egyszer Rosell kedvence (meg persze mert rajta, Villán és Eto'on kívül jelenleg senkit sem tudnék elképzelni a Barcába), vagy ha nem sikerülne elhozni, fölhívni az Atléticből rendszeresen Sorianot, esetleg Nolitot. Zubizarreta és Pep pedig olyan rossz páros, hogy az már-már kegyetlen

, feltéve persze ha nem Rosell intézte az igazolásokat, ha rajta múlt volna, Özil Barca játékos lenne

Més que un club.