Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:26:10

Ugy beszéltek róla mint aki 1 szezonban összegyűjt min 5-6 pirosat. Valaki másolt 1 statisztikát, és összesen volt 3 piros lapja. Lehet hogy kicsit durvább mint az átlag , de nem is kell mindig puhafutyinek lenni
Visca El Barca
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2010.08.27. 11:25:37

Igen, jól mondja az előttem szóló. Engem is kezd aggasztani ez az ész nélküli átigazolási politika. Bár én Tourénál én 30 millió eladási árra emlékszem, de a lényegen ez nem változtat.

Nem tudom mennyi szerepe van Pepnek és mennyi a fölötte lévő vezetőségnek az igazolásokban, de nagyon rosszul csinálják ezt az utóbbi 2 évet. Kezdődött Csigával, Henrique gyerek is ott van... Értük 10 fölötti milliót kifizetni mikor esélyük sem volt a csapatba kerülni? :shock: HÁt mi ez ha nem felelőtlenség az átgondoltság teljes hiánya.

Aztán ottvan Zlatan papa. Vettünk egy behemótot szinte annyiért mint a margit CRonit. 50 misi + Eto'o és 12 milliós éves fizetééés???? :shock: :shock: és mindemellé még úgy is viselkednek Zlatannal mint egy utolsó senkivel, hagy romoljon még az ára, hagy vesszen össze a vezetőséggel és erre is hagy fázzunk rá borzasztóan. Pénzügyileg csupa ráfizetés

Most meg ez a Touré Masceránó csere.....

És mindez megfejelve a tavalyi év 70 milliós deficitjével és persze mindez euróba... Mi a véres folyik itt a csapatnál??? Kezdünk elmadridizálódni aminek nagyon nem örülnének itt egyesek...

Hülyék vagyunk és dilettánsok az elmúlt 2 év alapján, erre nincsen más szó
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:23:32

detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Hát amíg Xavi és Ini ezt a szintet hozza, addig Cesc a padon lenne :) Vagy rotálva. Mertt játékstílust és alapfelállást nem hiszem, hogy váltunk a kedvéért, Pep is tudja, hogy Ini balszélsőként való játszatása gyengébbé teszi a csapatot, mert úgy egy kevésbé gólérzékeny alapcsapat áll fel. Szóval szvsz Cesc a rotációs rendszerben lesz jó, na meg Xavi nem lesz fiatalabb, Ini meg sérülékeny. Viszont, ha ők tartják a szintet és épek, akkor az alapkezdő a Xavi-Ini tkp párossal áll fel. Asszem ez evidens. Szeretem Cescet, de nem ez a szint ( még, vagy nem is lesz, ezt nem tudom)
Mascherano szvsz elfér nálunk, de annyira nem látom szívesen a pályán :) Busquets sztem fényévekkel jobb, nem általánosságban, mint vkp, hanem a Barcelonába. És ez a lényeg. Mindenesetre azért, ha jön az argentin,akkor helyt fog állni szerintem és remélem elfelejti a hentes üzemmódot is :D
Enjoy
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:22:58

Én Yaya utódát látom benne, remélem be tud majd illeszkedni a csapatba.

Üdv nálunk Mascheranó! :)
Kép
messi70
Jugador del Barça

2010.08.27. 11:21:41

En nem ertem mert mert kell ugy csinalni mintha a ti penzetek lenne a jo meccsekkel kell foglalkozni es a szurkolassal a tobbit bizzatok rajuk
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:21:21

kennyke04 írta:
LM10 írta:Villa, Adriano,Mascherano jó igazolások lesznek valószínűleg, és nem is irreális áron érkeztek.
Az első kettő nem is, de ez a Mácskeránó... :evil: és még a fizuja is 5.5?? na jó, nagyon rossz hendikeppel indul nálam, ezért sokat kell ám koptatni a kispadot, h megbékéljek vele... Am, búcsút is inthetünk a "sérülések hátha elkerülnek minket" dolognak, kíváncsi leszek hány csapattársat zúz le edzésen :roll:
Mintha nagyon elmentek volna páran a barom vadállat jelzők irányába.

Gondolom végig követték a pályafutását és nem csak a keménykedést látták, hallották. (sarcasm)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.08.27. 11:20:36

Barcaman14 írta:Tiszta sor: Mascherano Barca játékos lesz! Aminek nem tudom hogy örüljek-e?! :roll: Bővebb lesz a középpályánk, de nem tudom hogy Pep mennyi lehetőséget tud majd neki biztosítani. Mert Xavit biztosan nem fogja pihentetni hogy ő játsszon, és ugyanez Inire is vonatkozik. Busi-t meg Yaya sem tudta kiszorítani a kezdőből, akkor nem hiszem hogy pont Masch fogja. És még ott van egy Keita is akit Pep előszeretettel játszat. Nem tudom menyi szükségünk van most az argentinra...
Egy biztos: Sosem lesz a kedvencem, de mivel a mi mezünket fogja viselni remélem hasznos tagja lesz az együttesnek! Az viszont szimpatikus hogy ennyire ragaszkodik a Barcahoz! :D
BL-be simán lehetne Xavi,Ini cseréje, vagy akár e duó mögött vdkp-s! Láttuk a tegnapi BL sorsolást, nem egy egetrengető csapatokat kaptunk,ott lehetne pihentetni egy két embert.
Másfelől. SOkan Yaya-t síratják még, szerintem nem kéne már. Jó volt,szép volt, de elment. Lehetőségeink alapján Javier jó választásnak tűnik. Ő jó játékos, igazi vadállat, aki nem félti saját magát sem. Lehet sok lapja lesz, de simán beleillik a játékba, csak ne lenne Sergio függőség.
Ha Ibra megy, sokat bukunk vele anyagi téren,de sebaj, ha menni akar, hát menjen. Viszont ha megy,akkor Robinho vagy Pato-t elnéznék a támadósorban. Röviden ennyi lett volna.
Hattrick: Tatabánya City
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:18:31

Most akkor tényleg jön egy ember 22 millioért padozni Busi mögé amiért 5,5 milliot kaszál évente?? (Busquets messze nem keres ennyit). Megjegyzem Touréból 24 millio folyt be tehát bár sántit de cseréltünk egy Yayát egy Mascheranora.

Egyébként is miért keres 5,5 milliot? Más csapatoknál a franchise player se keres ennyit. Aztán meg év végén kijönnek az olyan eredmények hogy 70 millio deficit van.

Az a baj hogy madridabb vagyunk a madridnál.
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.27. 11:18:03

detabarca írta:
Xavi26 írta:
detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Nem ugyan az a poszt!!! Bár lehet, h idén sokszor lesz fent egyszerre Busi és Masch, de mind2 playa eredeti posztja a vkp. Cescé nem éppen.
És akkor feladjuk a Barca stílust és visszaállunk a 2 csatáros játékra, mert így már 5 kp lenne pályán. Ki emlékszik olyanra, hogy Busi, Yaya és Keita 1szerre voltak pályán?

Talán az utolsó fordulóba a Valladolid ellen
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:16:41

Barcaman14 írta:Mert Xavit biztosan nem fogja pihentetni hogy ő játsszon, és ugyanez Inire is vonatkozik.
Szerintem meg időnként Ini (meg Xavi is,persze egyszerre csak egyikük) nyugodtan pihenhet a bajnokságban,a csapatok jelentős részét nélküle is meg kell,hogy tudjuk verni. Valamit ki kell találnia Pep-nek,hogy játszhasson,különben semmi értelme nem volt megvenni.

Bár mondjuk mostanában sok értelmetlen,érthetetlen dolgot csináltunk :?
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:14:40

LM10 írta:Villa, Adriano,Mascherano jó igazolások lesznek valószínűleg, és nem is irreális áron érkeztek.
Az első kettő nem is, de ez a Mácskeránó... :evil: és még a fizuja is 5.5?? na jó, nagyon rossz hendikeppel indul nálam, ezért sokat kell ám koptatni a kispadot, h megbékéljek vele... Am, búcsút is inthetünk a "sérülések hátha elkerülnek minket" dolognak, kíváncsi leszek hány csapattársat zúz le edzésen :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
detabarca
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:14:27

Xavi26 írta:
Nem ugyan az a poszt!!! Bár lehet, h idén sokszor lesz fent egyszerre Busi és Masch, de mind2 playa eredeti posztja a vkp. Cescé nem éppen.
És akkor feladjuk a Barca stílust és visszaállunk a 2 csatáros játékra, mert így már 5 kp lenne pályán. Ki emlékszik olyanra, hogy Busi, Yaya és Keita 1szerre voltak pályán?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:13:23

Tiszta sor: Mascherano Barca játékos lesz! Aminek nem tudom hogy örüljek-e?! :roll: Bővebb lesz a középpályánk, de nem tudom hogy Pep mennyi lehetőséget tud majd neki biztosítani. Mert Xavit biztosan nem fogja pihentetni hogy ő játsszon, és ugyanez Inire is vonatkozik. Busi-t meg Yaya sem tudta kiszorítani a kezdőből, akkor nem hiszem hogy pont Masch fogja. És még ott van egy Keita is akit Pep előszeretettel játszat. Nem tudom menyi szükségünk van most az argentinra...
Egy biztos: Sosem lesz a kedvencem, de mivel a mi mezünket fogja viselni remélem hasznos tagja lesz az együttesnek! Az viszont szimpatikus hogy ennyire ragaszkodik a Barcahoz! :D

Ja és ide is leírom: A támadósorunk rendben van szerintem, nem kell ide Robinho, és senki más!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Balinho
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:12:31

Jajjmár játszani fogunk 60 tétmeccset lesz +ban 10 válogatott találkozó. Annak az 5 (!!!) középpályásnak akik stabilan az első keretnél lesznek bőven lesz játéklehetősége és így Dos és Thiago alól is csökken majd a nyomás. Ennél olcsóbban meg csak jóval gyengébb képességű játékost lehetett volna most venni...
galamb
Jugador del Barça

2010.08.27. 11:10:52

Victor_Valdes írta:
lluisllach89 írta:
Fecooo írta:most komolyan szinte uannyiért igazoltuk le a vadbarmot, amennyiért a világ legjobb vkp-ját elengedtük??
zseniális vagy Pep, 22ért padra... vagy nem is padra? akkor meg... :x
Csak én érzem úgy hogy a Touré bálványozók folyamat szidni fogját Pepet minden igazolás után?
Talán nincs rá okuk? Látva az elmult évek igazolási politikáját...madridi testvéreink is megirigyelhetnék... :oops:[/quote

Szvsz nem az elmúlt évek igazolási politikája a mérvadó egy edző megítélésében, hanem az elmúlt évek eredményei.
Asys
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:10:41

katalunya írta:hát ezt most nem vágom...nem támadó szellemű kp-t akartunk? :roll: mer busquets mellé minek egy világhírű játékos mint touré volt? :roll: Öreg pep...mivan veled? :)
Véleményem szerint, Mascherano megszerzése, lényegében előkészítette Ibra távozását! Miért mondom ezt?

Busquets - Mascherano rotálása adott, de ők ketten játszhatnak egymás mellett is (Busi kicsit előrébb, mondjuk Ini, Keita eredeti helyén) akkor Xavi lesz a kreatív a középpályán. Iniesta felmegy a "baloldalra" Villa be középre éknek.

Mivel a csapatban ténylegesen kötött szerepek nincsenek, emiatt nem rossz a Villa, Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Mascherano sor, sőt azt mondanám brutális, a labda visszaszerzés és a kontrák ellen kimondottan jó. Főleg, hogy az argentin (figyeltem a Poolban és Vb-n is) nem egy lassú játékos!

Ebben a szezonban, megtörténhet az amire sokan várnak/tunk Bojan végre jóval több játéklehetőséget kaphat és a többi fiatal is fontos szerephez jut.

Én elégedett vagyok a fejleményekkel!

Lehet mondani, hogy Pep milyen [auto_cenzúra] igazol meg hasonlók... 3 éve edzősködik, kevés olyan edző van aki ennyi idő után, ilyen eredményeket képes felmutatni, fejlődik majd ebben is és kész!

Na szép napot, mindenkinek!

Ui: Cesc előbb utóbb hazatér, de ne számoljon senki azzal, hogy ez 1-2 éven belül történik meg... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asys 2010.08.27. 11:12:11-kor.
Xavi26
Barça C

2010.08.27. 11:07:59

detabarca
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:05:52

Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee

(Johan Cruyff)
LM10
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:05:44

A nagy pénz költések ideje lejárt szvsz nálunk. Tanultunk a tavalyi hibákból(Csiga,Hleb,Ibra,stb) Idén Villa, Adriano,Mascherano jó igazolások lesznek valószínűleg, és nem is irreális áron érkeztek. Most rendbe kellett tenni, mind Csigát, mind Ibrát, mert jövőre csak rosszabb lett volna. Ez van, tavaly hibáztunk, idén meg próbáljuk minél jobban kijönni belőle. Ha még jó áron szerzünk 1 támadót, akkor még lehet elégedett is lennék. :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 11:01:00

lluisllach89 írta:
Fecooo írta:most komolyan szinte uannyiért igazoltuk le a vadbarmot, amennyiért a világ legjobb vkp-ját elengedtük??
Csak én érzem úgy hogy a Touré bálványozók folyamat szidni fogját Pepet minden igazolás után?
Talán nincs rá okuk? Látva az elmult évek igazolási politikáját...madridi testvéreink is megirigyelhetnék... :oops:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Xavi26
Barça C

2010.08.27. 11:00:59

detabarca írta:
LM10 írta:
Amíg a sajtó nagyobbik része Zlatan Ibrahimoviccsal volt elfoglalva, illetve egészen pontosan a svéd Milanba való várható távozásával, addig Josep María Bartomeu alelnök csendben elutazott Liverpoolba, és lezárta Javier Mascherano átigazolását.

Ez tetszik nekem. Lehet itt szidni Roselléket( de miért?) de Adrianot, és Mascheranot is viszonylag csendben és hirtelen szerezte meg nekünk. Nagyon bízom benne, hogy ilyen "sunyin" megszerzi még Robinhot, vagy más támadót. És így átértékelhetnénk a munkásságát, a nyár végére.
Csak lezárták csendben! Előtte tudtunk róla hogy egyeztetnek. Most tudunk vkiről, hogy egyeztet vele a klub???? Nem. Akkor nem is lesz csendes igazolás. Ha ibra elmegy, akkor januárig ez a keret marad, mert 3 nap alatt senkivel nem lehet megállapodásra jutni....
Normális esetben nem, de sztem Robinhoval igen. Más kérdés, h Pep akarja-e vagy sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xavi26 2010.08.27. 11:01:21-kor.
kilibarca
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:00:36

LM10 írta:Mascheranos cikk bevezető része:

Amíg a sajtó nagyobbik része Zlatan Ibrahimoviccsal volt elfoglalva, illetve egészen pontosan a svéd Milanba való várható távozásával, addig Josep María Bartomeu alelnök csendben elutazott Liverpoolba, és lezárta Javier Mascherano átigazolását.

Ez tetszik nekem. Lehet itt szidni Roselléket( de miért?) de Adrianot, és Mascheranot is viszonylag csendben és hirtelen szerezte meg nekünk. Nagyon bízom benne, hogy ilyen "sunyin" megszerzi még Robinhot, vagy más támadót. És így átértékelhetnénk a munkásságát, a nyár végére.
Hát azért Mascheranót nem olyan csendben igazoltuk mint Adrianot.Már hetek óta cikkeztek róla.Valamint Zubi azt nyilatkozta nincs a terveinkben.
Remélem ezt az igazolást megbeszélték egymással mert olyan mintha Pep-Rosell-Zubi nem is beszélne egymással.

Amúgy Robinhon kívül már más játékost nem is tudnánk nagyon igazolni.
guardiola_16
Barça C
Kapcsolat:

2010.08.27. 10:59:50

Jön még valaki?Mata jön vagy nem?
detabarca
Capitá del Barça

2010.08.27. 10:59:08

LM10 írta:

Csak lezárták csendben! Előtte tudtunk róla hogy egyeztetnek. Most tudunk vkiről, hogy egyeztet vele a klub???? Nem. Akkor nem is lesz csendes igazolás. Ha ibra elmegy, akkor januárig ez a keret marad, mert 3 nap alatt senkivel nem lehet megállapodásra jutni....

(Johan Cruyff)
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.27. 10:59:05

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lezárt