2010.08.29. 08:12:13
Rengetegen írják h geyngültünk, csak azt magyarázza már meg vki, hogy miben?
Szezon elején így álltunk tavaly:
kapus: Valdes, Pinto, fiatala az Atleticből
védelem:Alves,Pique,Puyol,Abidal,Maxwell,Csiga,Marquez
kp: Toure,Sergi,Xavi,Ini,Keita
támadósor:Ibra,Messi,Pedro,Henry,Jeffren,Bojan
Militot nem írtam oda a védők közé, hiszen Csiga pont azért jött, mert nem lehetett tudni h Milito egyáltalán felépül-e.
Maxwellről nem lehetett tudni h beválik-e.
Szezon közbe Ini állandóan sérült volt(nemhinném h ez idén megismétlődik)
Ibra nem volt túl jó, Henryban pedig több voplt a kár mint a haszon.
Ehhez képest idén kapusposzton ugyanúgy állunk, Milito jobb védő mint Marquez és meggyőződésem h a fiatalok tudják azt a szintet hozni mint Csiga. Puyol öregedett, Pique több rutint szerzett. Ezen a poszton nem gyengültünk, sőt, Milito sztem nagy erősítés, ugyanis míg tavaly úgy vágtunk neki az évnek h 2 jó védőnk volt, Marquez ugyanis elmaradt messze a Puyol-Pique duótól, idén már 3 hasonló képességű védőnk van, így lehetőség nyílik a rotációra.
A középpályánk is ugyanott van. Xavin nem látszik a kora, ha jól tom ő futott legtöbbet az egész VB-n, szerencsére nem a sebességén alapszik a játéka, tehát nincs vele probléma. Ini nemhiszem h még egy ugyanolyan szerencsétlen szezont fusson mint tavaly. Toure-Masche-nálam egy szint. Más stílus, de egy szint. Busquets tovább fejlődött. Azonkívül van 2 fiata játékosunk, akik nagyon biztatóak, így nem Keita kell majd kreatív kpt játsszon. Ugyanott vagyunk mint tavaly, mondhat akárki akármit.
A támadósorban tételezzük fel, hogy nem jön senki. Ezesetben a már említett Pedro-Villa-Messi trióval állunk fel, ami erősebb mint a tavalyi Pedro-Ibra-Messi. Henry tavalyi teljestményét Jeffren i simán hozza idén, nagyon meg kéne rőltesse magát h rosszabb legyen. Bojan még 1 évet öregedtt, meglátjuk. milyen lesz. A támadósorunk tehát ugyanolyan erős, sőt, a kezdőtámadósot erősebb. Azt meg bele se számítottam h Pedro időközben egyre jobb.
Akárhogy nézem negy gyengültünk a tavalyihoz képest. Elment 2 nagy kedvenc, ezért nyivákol mindenki mint a fábaszorult féreg.
Sztem kész lenne a keret, ha érkezne még 1 támadó. Jelenleg Robinhot tudom csak elképzelni, hiszen ő szerepelhet a BL-ben. Talán még Llorentét. Torresnek nem örülnék, nagyon megártottak neki a sérülések, láttuk a VBn milyen pocsék volt. Félek h ha idejönne, ugyanaz lenne, mint Kaka a madridban. Talán jó lenne még Luis Fabiano vagy Agüero, de ők nem szerepelhetnek a BLben szóval ki is lehet húzni őket a listáról.
Tehát az eddigi átigazolások tűrhetőek, ha érkezne Robinho(lehetőle kölcsönbe opcióval) akkor elégedett leszek!
A Fifa egy szégyen