2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem már hiányzik a meccsekről.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... t-2043305/
Helyes,Helyes!!!Nagyon örülök ennek.Nem kívánatos dolog ez a primitív néger sz@r a meccseken.Én a szurkolást akarom hallani,az éneklést stb.Számomra ez tesz hangulatossá egy mérkőzést legyen az kézi-vízi-foci meccs,nem ez a monoton moszkitó döngés...Szerintem jó döntés!!!
Szerintem is jól döntött az UEFA, én nagyon utáltam a vuvuzelát a VBn is.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... t-2043305/
Helyes,Helyes!!!Nagyon örülök ennek.Nem kívánatos dolog ez a primitív néger sz@r a meccseken.Én a szurkolást akarom hallani,az éneklést stb.Számomra ez tesz hangulatossá egy mérkőzést legyen az kézi-vízi-foci meccs,nem ez a monoton moszkitó döngés...Szerintem jó döntés!!!
Detto, Én is ezért fogok szurkolni azt Atmának, viszont ha szép focit játszik az Inter akkor lehet átállok hozzájuk, de azt kétlem, h szépen játszanának.Barcaman14 írta:Ma: Ma Szuerkupa döntő! Inter-Atletico! A Tv2 közvetíti tutira, de most néztem meg és a Digi is adja!
Hajrá Atletico! Mert spanyolok, és mert szeretném ha a 6 kupa egyedülálló rekord maradna még jó ideig. Vagy örökre!Azt hiszem lehetek ennyire önző...
![]()
Jó kis meccs lesz. Kíváncsian várom a Benitez féle Intert.
Nekem már nem kell ezt még1szer leírni...Barcaman14 írta:Ma: Ma Szuerkupa döntő! Inter-Atletico! A Tv2 közvetíti tutira, de most néztem meg és a Digi is adja!
Hajrá Atletico! Mert spanyolok, és mert szeretném ha a 6 kupa egyedülálló rekord maradna még jó ideig. Vagy örökre!Azt hiszem lehetek ennyire önző...
![]()
Jó kis meccs lesz. Kíváncsian várom a Benitez féle Intert.
Liverpool ellen megsérült, 1 hónapig off.Lionel85 írta:Szerintem Blanc egy-két kivételtől eltekintve nem számít a vb-s játékosokra. Pedig Abidal még felmentést is kapott. Most azoknak kell bizonyítaniuk, akik eddig nem voltak a válogatott közelében. Nasri hiányzik.
Abidallal mi van?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eu ... al-2042459
Messi irányító kp-n jónak látszik, de a VB-n sem tudott olyan nagyot alkotni ebben a szerepkörben... :/haszi írta: ----------------Romero-------------------
-Zanetti--Samuel/Milito--Garay-Heinze
--------------Cambiasso-----------------
--M.Rodrigez/Pastore-------Di Maria---
-------------------Messi-------------------
-------------Tevez------Higu-------------
Azóta szűkített a kereten Batista. Onnan kiesett Romy, ami kisebb meglepetés. Coloccini is out.Barcaman14 írta:Így van szerintem is sokkal többre fognak menni ezzel a kerettel! Jó hogy visszatértek Cambiassoék és külön öröm Milito visszatérte. Megérdemli a válogatottságot. Viszont nem találom Riquelmét!Nem úgy volt hogy visszatér?
Így van szerintem is sokkal többre fognak menni ezzel a kerettel! Jó hogy visszatértek Cambiassoék és külön öröm Milito visszatérte. Megérdemli a válogatottságot. Viszont nem találom Riquelmét!