Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A HohesC a legjobbEnrique írta:Inkább...Zsolti írta:Vagy sörteszter21 írta: Így van. A szénsavas üdítők(COLA!) ne igyatok! Én is minden közelembe levő embernek mondom, hogy Cola helyett HohesC-t vagy vizet igyanak!
Inkább...Zsolti írta:Vagy sörteszter21 írta:Így van. A szénsavas üdítők(COLA!) ne igyatok! Én is minden közelembe levő embernek mondom, hogy Cola helyett HohesC-t vagy vizet igyanak!redlions írta:Mint a ropi... Szénsavas üdítőket, főleg kólát ne igyatok! A kalciumot vonja ki a szervezetből és elég erős maróhatása van.(Takarításhoz jó!!!!)
Vagy sörteszter21 írta:Így van. A szénsavas üdítők(COLA!) ne igyatok! Én is minden közelembe levő embernek mondom, hogy Cola helyett HohesC-t vagy vizet igyanak!redlions írta:Mint a ropi... Szénsavas üdítőket, főleg kólát ne igyatok! A kalciumot vonja ki a szervezetből és elég erős maróhatása van.(Takarításhoz jó!!!!)
Így van. A szénsavas üdítők(COLA!) ne igyatok! Én is minden közelembe levő embernek mondom, hogy Cola helyett HohesC-t vagy vizet igyanak!redlions írta:Mint a ropi... Szénsavas üdítőket, főleg kólát ne igyatok! A kalciumot vonja ki a szervezetből és elég erős maróhatása van.(Takarításhoz jó!!!!)
Így nézni szörnyű!Átélni mien lehetett.......redlions írta:Mint a ropi... Szénsavas üdítőket, főleg kólát ne igyatok! A kalciumot vonja ki a szervezetből és elég erős maróhatása van.(Takarításhoz jó!!!!)
link és a végére ez-->Ronaldinho22 írta:Belinkelném ha tudnám, hogy kell! Ha valaki megmondja megcsinálom!
Kis ember: alacsonyabb súlypont a fordulásnál, nagyobb kezdő sebesség (nem véletlen Nyúl), kisebb hely kell nekiEnrique írta: Meglátjuk...![]()
Bár én még mindig azt mondom, h el fog veszni a robosztusabb védők között...
Meglátjuk...redlions írta:A magas védők közt fordulékonyabb!Lujo írta:Igen, de ha jól emlékszem, ő nem center volt, akkor 2 csatárral játszottunk.Elbujkál a hónuk alatt.
A magas védők közt fordulékonyabb!Lujo írta:Igen, de ha jól emlékszem, ő nem center volt, akkor 2 csatárral játszottunk.
Romario sem volt túl magas...Enrique írta: Sajnos ez van. És ha visszahozzuk (sztem) nem fog megoldódni a csatárprobléma..