Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nagyon jó film. Én amúgy is imádom az igaz történeteket......kanty írta:Erőproba
Ez most kivételesen nem egy kőkemény akciófilm volt The Rocktól.
Elméletileg nagyon kellett volna, h tetszedjen, hiszen a műfaja dráma és sport is van benne, de valahogy nem sikerült átéreznem az egészet.
Nem, de a 2.3/10es értékelés meggyőzősjay írta: http://www.imdb.com/title/tt0284303/ ezt valaki látta már?:D
Ezt már bemutatták előttemP.U.Y.O.L. írta:Szerintem ennél "jobbat" nem fogsz találni...sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
http://www.youtube.com/watch?v=Fa7ck5mcd1o
Szerk: Charlie megelőztél...
Az útóbbin sírva fakadtam olyan jelenetek vannakCharlie írta:Szörnycápa ; Óriáspolip vs Óriáscápa, asszem ez a címe. Na ezek remekművek.sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
C.
Én időnként megnézem az aktuális részeket.Slither írta:Senki nem nézi az HBO-s Entourage sorozatot?
Nagyon jobban bírom az ilyen könnyed, szórakoztató műsorokat.
Szerintem ennél "jobbat" nem fogsz találni...sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
Szörnycápa ; Óriáspolip vs Óriáscápa, asszem ez a címe. Na ezek remekművek.sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
Ezzel vitatkoznék, szerintem borzalmas a szinkron. Először úgy láttam AXN-en, majd elkezdtem letölteni és számomra ezerszer jobb az eredeti. De, hát kinek így, kinek úgy.Charlie írta:Ments meg!: Ez az a sorozat ami szerintem szinkronizálva jobb mint feliratozva eredeti hanggal, jobbak a karakterek hangjai magyarul szerintem.
És van egy tuti kifogás, h miért nem tanulunk az első vizsgaidőszakunkragygerike írta:Nagybutaság a világvége után 2 évvel bemutatni 1 filmet szerintemJelenleg ami 2012 utánra esedékes nem igazán izgat
Az Eb is épp hogy csak belefér
Én egyszer kiadtam érte a mozijegy árát, ahogy te is, aztán ingyen letöltöttem. A bővített verzió nálam nem ér meg egy mozit.sjd írta:Cameron saját bevallása szerint 6 órásra írta a sztorit, ezek után a 9 perc eléggé parasztvakítás, főleg h még 1x kiadjak érte 1500atmiihii írta:Avatar ügyben nemtom mennyire hallottatok újságokat,én mostanában egyre többet.
Először is,újra műsorra fogják tűzni a mozik a filmet,9 perccel kibővített verzióban.Cameron elmondása szerint nem ilyen snassz,semmitelen jelenetekkel lett felturbózva a cucc.
Nem tudom, hogy bejön-e, de a Jóbarátok klasszikus. 10 évadja van, lehet, már láttad is, de ha véletlen még nem, akkor feltétlenül pótold.Charlie írta:Sokszor volt már téma, de ajánljatok már 4-5 sorozatot, hagy válogassak. Melyiket kezdjem el? 1-2 mondatban is íratnátok róla, hogy mi a lényege. Onnan kezdve utána járok én jobban. Vicces, akció, pszicho bármi jöhet. Rákattantam a sorozatokra, kezdtem a Kemény zsarukkal az 10/10 nálam, a Ments meg-re 10ből 9pontot adnék. Köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradtságot.
C.
Én szinkronnal néztem az első két évadot és szerintem passzolnak a hangok az arcokhoz.Többek szerint eredetivel jobban adja,de nekem magyarul is totál bejött.soadroli írta:Na ez a Chuck jónak tűnik. Angolul érdemes, vagy magyarul is nézhető![]()
Gondolkozok hogy "meg-e rendeljem".
CSAK ANGOLUL!!!! a szinkronja súrolja a szánalmas kategóriát... (pl Scott Bakula=Reviczky? no comment...) amúgy is csak az első 2 évad van szinkronnal, a 3. nincs még...soadroli írta:Na ez a Chuck jónak tűnik. Angolul érdemes, vagy magyarul is nézhető![]()
Gondolkozok hogy "meg-e rendeljem".
Korrektozsimiki írta:ezt kicsit javítanám, nem feltétlen sorozatgyilkosokat, hanem olyanokat akik ilyen olyan okok miatt megúszták a börtönt,pedig egyértelmű,h sárosak...igaz az egyes évadokat sorozatgyilkosok köré építik fel,de nem csak rájuk specializálódott a szintén sorozatgyilkos hősünkmiihii írta:
A Dextert nem hagynám ki az ajánlati blokkból,így írok erről is.
Egy kissé fura vérnyomelemző "mellékállásban" sorozatgyilkosokat gyilkol.