Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csatlakozom a leírtakhoz. Amúgy nem hiszem, hogy Puyol súlyosan sérült volna, az első 2 gólnál úgy ugrott fel ,mint aki s*ggbe rúgtaknoname írta:Első meccsnek nagyon jó volt. VÉgig uraltuk. Voltak még hibák. Pl a meccs elején Pique,de biztató volt a meccs. Villával sokkal erősebb a támadószekciónk, mint Ibrával.Remekül összejátszott Messivel, főleg az első félóra után.
Xavi sérülése nem súlyos, kapott egy rúgást az Achilles-inára, valszeg 1-2 nap pihenővel megússza, csak azért jött le h nehogy baj legyen.
Puyolnak nemtom mi baja lehet. Valaki esetleg tudja?
Elvileg megsérült bemelegíts alatt, és Pique kezdett most helyettemenczel írta:MIért Xavi a kapitány amikor Puyol is játszik??? Az előzményket figyelembe véve akár még valami balhé is lehet a háttérben különben nincs más magyarázat.
És annyira tudtam hogy két alibi középpályással akar felállni Pep... Annyira tudtam... Miénk a világ legjobb középpályája, de minek is játszassuk őket együtt.
Mert Puyol megsérült a bemelegítésnél?menczel írta:MIért Xavi a kapitány amikor Puyol is játszik??? Az előzményket figyelembe véve akár még valami balhé is lehet a háttérben különben nincs más magyarázat.
És annyira tudtam hogy két alibi középpályással akar felállni Pep... Annyira tudtam... Miénk a világ legjobb középpályája, de minek is játszassuk őket együtt.
De-de, ami Balázskánk van... Azt írja a kedves kommentelő hogy, Robinho, Suarez, Neimar o Dzsudzsak el tio del PSV.... És nem egy hanem már 3 hozzászólásban olvastam a nevét, ami azért ha nem is jelent valamit, de büszkeséggel tölt elKalap1988 írta:Csaknem a mi mágikus Balázsunk ?:D Vagy Gera ?:DRivaldinho írta:A sport.es oldalon, jobb oldalt fenn, van egy cikk, hogy kik a lehetséges érkezők stbstb.. Kattintsatok rá a cikkre, és olvassátok el alatta az 527 es hszt!Nem semmi, hogy spanolyhonban is ismerik... ha csak tényleg spanyol az illető, aki a kommentet írta!
Én is főleg lapos beadásokra gondoltam, de Abidal az ilyenek nagy részét a befutó ember mögé passzolja, lásd Gamper-kupa egyik eseményeként, ill. Messi Arsenal elleni mesternégyesének második góljánál. Tudom, hogy ez csak két példa, de többször láttam tőle ilyet, hogy a befutó csatár(ok) túlfutnak a bepasszain. Viszont védekezésben kétségtelenül ő a legerősebb, valamint a labdakihozatalokban is fontos szerepe van. Majd kiderül, ki kezd.Kalap1988 írta:Hát szerintem ezzel a felállással sokat ne adogassunk be, mert bár fejelt gólt Villa, Messi és Pedro is pályafutása alatt, de nem ez az erőséggük10Messi4ever írta:Az én meglátásom szerint ez lenne a legerősebb kezdő: Valdés - Dani Alves, Piqué, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Pedro, Villa.
Adrianót azért raknám be, mert ugyan Maxwell is nyújt olyan teljesítményt, mint ő, de Adriano többet és pontosabban ad be, ez pedig óriási előny. Pedrót pedig középre várom, mert zseniális befejező csatár, míg Villa szerintem a balszélről veszélyesebben tör be.
Pedro mindkét lábával gólerős, Villa balról becselez a jobb lábára, Messi jobbról ugyanez, mindemellett pedig Alves és Adriano beadogat a két oldalról akár laposan, akár magasan. Ez a - taktika szempontjából képlékeny - felállás annyi helyzetet teremthetne, hogy egy Barça-szintű csapat szinte egész biztosan győz vele, különösen egy Racing ellen, és különösen egy ilyen védelemmel biztosítva.Szélről jövő lapos beadások mestere meg Abi papa
visca el barca írta:
biztos h abidal fog kezdeni. pep ugyanannyira szerelmes bele mint buszkeccbe. pedig sztem a 3 baloldalon jatszathato ember közül egyértelmuen o a leggyengebb.
Szerintem meg Maxwell.visca el barca írta:
biztos h abidal fog kezdeni. pep ugyanannyira szerelmes bele mint buszkeccbe. pedig sztem a 3 baloldalon jatszathato ember közül egyértelmuen o a leggyengebb.
biztos h abidal fog kezdeni. pep ugyanannyira szerelmes bele mint buszkeccbe. pedig sztem a 3 baloldalon jatszathato ember közül egyértelmuen o a leggyengebb.10Messi4ever írta:Az én meglátásom szerint ez lenne a legerősebb kezdő: Valdés - Dani Alves, Piqué, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Pedro, Villa.
Hát szerintem ezzel a felállással sokat ne adogassunk be, mert bár fejelt gólt Villa, Messi és Pedro is pályafutása alatt, de nem ez az erőséggük10Messi4ever írta:Az én meglátásom szerint ez lenne a legerősebb kezdő: Valdés - Dani Alves, Piqué, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Pedro, Villa.
Adrianót azért raknám be, mert ugyan Maxwell is nyújt olyan teljesítményt, mint ő, de Adriano többet és pontosabban ad be, ez pedig óriási előny. Pedrót pedig középre várom, mert zseniális befejező csatár, míg Villa szerintem a balszélről veszélyesebben tör be.
Pedro mindkét lábával gólerős, Villa balról becselez a jobb lábára, Messi jobbról ugyanez, mindemellett pedig Alves és Adriano beadogat a két oldalról akár laposan, akár magasan. Ez a - taktika szempontjából képlékeny - felállás annyi helyzetet teremthetne, hogy egy Barça-szintű csapat szinte egész biztosan győz vele, különösen egy Racing ellen, és különösen egy ilyen védelemmel biztosítva.
Csaknem a mi mágikus Balázsunk ?:D Vagy Gera ?:DRivaldinho írta:A sport.es oldalon, jobb oldalt fenn, van egy cikk, hogy kik a lehetséges érkezők stbstb.. Kattintsatok rá a cikkre, és olvassátok el alatta az 527 es hszt!Nem semmi, hogy spanolyhonban is ismerik... ha csak tényleg spanyol az illető, aki a kommentet írta!
Hogyan lehet megnézni? Nekem 1-300ig engedi,vagy 603-594ig.Rivaldinho írta:A sport.es oldalon, jobb oldalt fenn, van egy cikk, hogy kik a lehetséges érkezők stbstb.. Kattintsatok rá a cikkre, és olvassátok el alatta az 527 es hszt!Nem semmi, hogy spanolyhonban is ismerik... ha csak tényleg spanyol az illető, aki a kommentet írta!