Navason én is csak lestem, mondom általában tudni szoktam a legfrissebb átigazolásokat időben, főleg ilyen ismertebb játékosoknál, de Gundi meglepett.
Valaki itt írta az egyik topikban, hogy biztos összekeverte Navast Silvával, a Liverpoolt meg a Man Cityvel, de ez már csak ott hibádzik, hogy még el is kezdte mesélni, hogy Navas azért van itt a VB-n mert meggyógyult a szorongási betegségéből és ezt mi sem igazolja jobban, mint hogy a Liverpoolba igazolt és elhagyta Spanyolországot.
Még a döntő előtti kis műsorban volt egy Gundis videó az M1-en, ahol éppen azt mondta Gundi, hogy mennyire fel kell készülni a királyi családokból a döntőre és a játékosokból is egyaránt.
Biztos valami géportálos átigazolásos szennylapot olvasott, ahol ki volt írva, hogy a hét lehetséges átigazolása: Jesús Navas: Sevilla --> Liverpool.
Nem mellesleg a királyi családokkal kapcsolatban is volt valami bakija, ám erre már nem emlékszem pontosan, hogy mi...
Szerk.: Én ma reggel szembesültem vele, hogy Gundi benézte a Navas dolgot, mert alapvetően elhittem, mondom egy foci vb döntőben csak nem mondanak ennyire nagy hülyeséget. Egész meccsen azon kattogott az agyam, hogy milyen gyenge lesz a Sevilla és, hogy gyengül a bajnokság színvonala...