noname írta:Amúgy félreértések elkerülése végett, nem sajnálom őket, nagyjából hidegen hagy h ki sérül meg. Annyit hozzátennék h van 2 olyan unszimpatikus ember a Realban, aki sérülésének örülök: Ronado és Pepe.
Már írtam h Ronaldot felakasztanám az első cseresznyefára, bár azóta már diófát tervezek, nehogy leszakadjon az ág, Pepet pedig már rég el kellett volna örökre tiltani a focitól!
Sérülésének örülni csúnya dolog. Pepe valóban sportemberhez méltetlan módon viselkedett, én is azt gondolom komolyabb szankciókra lett volna szükség.
Viszont, az, hogy azzal foglalkozol, hogy egy embert milyen fára akarsz felkötni. Az botrányos.Egy embert, akit csak a képernyőn látsz, nem ismered. Nem tudom, hogy juthat eszedbe ilyen, hogy felkötni egy embert. Bárkit. Mindegy mit tett és mondom az csak a pont az i-n, hogy nem is ismered, csak az alapján ítéled meg, amit egy képernyőn látsz...szégyen.ráadásul ezt tőled hallom, akinek hozzászólásait mindig nagy érdeklődéssel olvasom, aki az egyik legnagyobb nevű, legkomolyabban író, legfontosabb forumozó.
MÁS:nagyon jó lesz idén a bajnokság.Elrontottuk az átigazolási idényt, sok dolog rosszul jött ki. Khedirán nagyot nyertetek, Özilből Mou a világ egyik legjobbját képes faragni 3-4 év alatt, Pedro Leon cserének tökéletes, Carvalhot pedig Mou imádja.Nem véletlenül.
Érdekes lesz, ám azt gondolom az kizárható, h bármelyik csapat is triplázzon, mivel a bajnokság is nagyon sokat ki fog venni, a BL-ben nagyon erős ellenfelek vannak(Chelsea, MU, Inter...), és a kupára nem nagyon marad erő(a cseréknek sem annyira, nem is mindig veszik komolyan, azt idén is elviheti egy kisebb csapat).
Előre is gratulálok az idei bajnoknak, nehéz ellenfelet győz majd le, az biztos!
Remélem Mou azért nem fog veletek kontrákra fociztatni, mert az méltatlan lenne a Real Madridhoz.