2010.09.01. 09:26:17
nem tudom hova való,ide írom
én úgy érkeztem ide a forumotokra,hogy elegem lett a madridistából. szomorúan tapasztalom,hogy az iq itt sem menő. ezt értem főleg az újakra,akik el sem olvassák az ember írását,csak egyből ugranak,mert madridista vagyok. szerintem sosem kötekedtem,de olyan hangnemben válaszolnak egyesek,ami egészen elképesztő és jól mutatja, h miért tart ott az ország,ahol és miért süllyed egyre lejjebb. nem kell egyetérteni mindenkinek,de attól h valakivel különbözik a véleményünk,én sem ugrok neki. gondolom a "kedves" forumtársak az utcán is lelőnek mindenkit,mert nem tetszik a másik sapkája és az már véleménykülönbség. nem tartom magam feltétlen okosabbnak másoknál,de az nevetséges,hogy egy általános iskolás lehülyéz,egy mérnöki szakos hallgatót...szal vicc. a pep és real vs barca topicban feltettem egy egyszerű kérdést és az emberek 90%-a helyben legyilkolt volna,ahelyett h kultúrált választ adnának,egy nem kötekedő kérdésre(szintén a véleménykülönbség okán). igyekeztem mindenkivel tiszteletteljesen beszélni és a régiek közül sokan ezt viszonozták is,de egyszerűen felb.ssza az agyam a 7 hsz-es kis senki,aki leordít...megérdemli az ország az itt élő embereket és viszont!
minden jót.