Josep Guardiola
köszönöm az észrevételt, teljesen igazad van! legközelebb jobban ügyelek erre is! 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nekem nagyon tetszett. Egyedüli észrevételem, hogy a Copa del Rey-ről méltatlanul kevés szó esett. Számomra pl. a kupáhuz a kulcs még az elején az Atletico Madrid oda-vissza verése volt "B" csapattal, míg ők a legjobbjaikkal álltak ki.Fecooo írta:írtam egy hosszú értekezést Pep-ről
(nem kell aggódni, próbáltam objektív lenni, különben is ez csak az első rész , azaz a 2008-2009-es idényről szól)
majd folyt. köv.
írtam egy hosszú értekezést Pep-ről 
(nem kell aggódni, próbáltam objektív lenni, különben is ez csak az első rész , azaz a 2008-2009-es idényről szól
)
majd folyt. köv.

(nem kell aggódni, próbáltam objektív lenni, különben is ez csak az első rész , azaz a 2008-2009-es idényről szól

majd folyt. köv.
ezt a mostani hírt mikor megláttam,hát nevetnem kellett. 
hát mi van már itt,az edzőnk senkivel nem beszél?
jáj,istenem.
bszarás.

hát mi van már itt,az edzőnk senkivel nem beszél?

jáj,istenem.
bszarás.

- El fanático
- Entrenador del Barça
Idén már az év legjobb edzője is kap Aranylabdát....messi70 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... e-oro.html??? ez mit jelent nemtudja valaki???

Mou beszólt, hogy Snejdernek kellene kapnia idén az Aranylabdát, nem pedig Iniestának....

- Deus
- Boixos Nois
Címből ítélve: Guardiola esélyes az aranylabdáramessi70 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... e-oro.html??? ez mit jelent nemtudja valaki???

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... e-oro.html??? ez mit jelent nemtudja valaki???
- Charlie
- Öreg Harcos
Honnan tudjátok, hogy mi volt a meghívóra írva? Ne akadjunk már fel mindenen.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
szvsz kilóg a sorból az öltözete, de nincs gond vele. Van olyan elegáns, mint az öltöny, szerintem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
képes volt farmerben és pulóverben megjelenni egy ilyen összejövetelen, amikor (mint látszik is) mindenki öltöny-nyakkendőben díszeleg; ráadásul nem mondható h nem egy illusztris társaság volt.
inkább nem is minősítem; pedig az elmúlt másfél éves háttérmunkálatai miatt is megérdemelné...
képes volt farmerben és pulóverben megjelenni egy ilyen összejövetelen, amikor (mint látszik is) mindenki öltöny-nyakkendőben díszeleg; ráadásul nem mondható h nem egy illusztris társaság volt.
inkább nem is minősítem; pedig az elmúlt másfél éves háttérmunkálatai miatt is megérdemelné...
-
- Director del Fútbol
Nah legalább nekem nem kell annyit írnommiihii írta:....

Csak pár kiegészítés Eto'o,Ibra,Touré ügyről
Eto'o: Sokadjára írom le de sebaj. Én sztem érthető a távozása, a klub nem akart kockázatot vállalni egy olyan játékossal akinek egy év van hátra a szerzőséséből és nem túl jó kapcsolatot ápol a vezetőséggel és ami a legfontosabb hogy szinte eladhatatlan , két nyári szezon tökéletesen példázta ezt. Ha nem adjuk(?) el akkor köv nyáron a lejáró szerződés miatt Eto'o diktál tökéletesen megértem hogy ezt nem akarta katalánéknál senki sem. Kapott ajánlatott ami vissza lett dobva a vezetőség is bólintott Pep kérésére és el lett passzolva.
Touré Őt borzasztóan sajnálom én is. De Guardiola-nak más elképzelései vannak arról a posztról, inkább előtérbe helyezi a kreativitást , a Barca-DNS-t az egyenlőre szerényebb szűrűképességel rendelkező Busquets révén. Mondván hogy a csapatvédekezés van olyan erős hogy arra a posztra ez elég. Egy év volt úgymond tesztelni ha Busquets-ben nem látná azt hogy megoldja a vkp szerepét akkor maradt ill játszott volna Touré.
Egyenlőre úgy tűnik jó megoldás lesz főleg a vébé alapján.
Ibra meg érdekes egészen más dolgokat nyilatkozgatott év közben mint most , számomra kevesebb undorító dolog van mint az ilyen visszafelé pofázás. Lehet hogy jobban nézett volna ki a Ibra,Villa,Messi sor de nem vagyok biztos benne hogy hatékonyabb lett volna.
- barca2010
- Jugador d'estrella
Én végig olvastam, és nagyon sok igazság van benne szerintem!miihii írta:Miből szűrted le olyan egyértelműen ezeket?daffy írta:amit én egyértelműen leszűrtem az az,hogy pep nem való egy "úri" klubba. nem a barca eszméihez való edző és egyáltalán...idiótán viselkedett.
nem gáz,saját maga alatt vágja a fát,még 1-2 ilyen remek döntés és megy is a kukába. ezzel a kerettel más edzők is képesek lehetnek sikereket elérni,olyanok,akik talán emberibben bánnak más emberekkel(még akkor is,ha akkora orruk van,mint ibrábak. sztem pepnek ez bökte a szemét)
A sajtóban megjelentekből?Ugyanmár!Egyikünk sem volt ott velük az elmúlt fél évben,uh nem tudhatjuk,h mi is zajlott közöttük,az öltözőben.Nem szeretem az ilyen hangzatos kijelentéseket,amik mostanában ömlenek Pepék felé:idióta,BARCA-ellenség,madár,stb...(És ezek csak azok,amiket elbír a cenzúra)
Nekem egyáltalán nem az jön le a megnyilvánulásaiból,nyilatkozataiból,h egy buta ember lenne.Biztos vagyok benne,h nem épp ballábbal kelt fel,egy héttel az igazolási idő vége előtt,h na most kiba**om Zlatant,'mer csak.Valahol Ibra szúrta el,mert csinálni kezdte a feszkót,h beszólt neki és nem éppen a megfelelő fronton.Nem biztos,h ezt a sajtón keresztül kell kitárgyalni.Ha baja van,menjen Sandrohoz mondjuk,ha Peppel nem tud beszélni.Valamint az időzítés is érdekes.Raiolától olvastam olyat,h ez nem újkeletű dolog.HA igaz ez,akkor már legalább 10 hete érik a dolog,tehát az igazolási időszak elején is kinyöghette volna Ibra,h nem jönnek ki,menni akarna.Ez esetben már rég megmelegedett volna fogadott hazájában,olaszhonban.Ott lett volna az alapozáson,ráadásul lett volna idő bőven pótolni.De nem,neki pár nappal a vége előtt kell,így valahol sikerült kiszúrnia a klubbal.Azzal a klubbal,amellyel elvileg Pepen kívül semmi gondja nem volt,de mégis másnap már lenyilatkozta,h a Milan mennyivel nagyobb klub,milyen jó is "hazatérni".Egy hét elég hozzá,h lastminute akcióban elpasszoljuk,ha már ilyen összeférhetetlenség alakult ki,főleg a sajtó bevonása után.(Azt meg láthattuk,h nem az első kifakadás volt a bosnyákék részéről:Elmegyógyintézetbe utalta volna Raiola Pepet,mert nem játszatta a 70 millás csatárát.Na és?Ha nem vele jobb a csapat,akkor ne játsszon,csak mert ennyibe fájt.Ne a lóvé miatt játsszon,hanem a teljesíténye miatt.Erről meg ugye lehetne beszélni...)
Félreértés elkerülése végett:nem azt mondom,h Pep nem hibás,h így alakult.Dehogynem!Viszont kettőn állt a vásár.Szerintem Ibra is ludas benne,h így alakult a dolog.Valami elrontotta a viszonyt köztük,ennek lett az oka a válás.De a tények,háttér ismeretének hiányában nem fogok tücsköt-bogarat kiabálni Pepre,csak mert Zlatan hangzatosan nyilatkozta,h tönkretette az álmát.Bakker,amikor az inter ellen nyomtuk,mit nyilatkozott?Élete meccse lesz,húdemilyennagyot fog játszani.Aztán meg kedvetlenül végigsétálgatta a meccset.Aztán ott van,h álma a BARCÁban játszani,húdejóitt (Raiola kifakadás nr2:Pep előbb megy,mint Zlatan.),nem megy sehova.Aztán néhány napra rá meg borul a bili.MAgasztalja a BARCÁt,aztán Milanóban már egészen más hangon beszél róla (lásd Boixos beollózott interjúrészletét.)
Szal azért nem biztos,h olyan áldozati bárány ő,főleg a korábbi klubváltásai tükrében.Nem voltak gáncsnélküli távozások,biztos mindig a másikkal volt a baj.
Divat lett ráállni Pepre,ez szíve joga mindenkinek.De azért némi hidegvér néha nem ártana,mielőtt az ember olyan kijelentéseket tesz,amik záporoznak az edzőre mostanában.Főleg,mivel csak néhány morzsát hallottunk,azt is jobbára csak az egyik féltől,és én hajlamos vagyok nem annyira szent,szavahihető embeként tekinteni Ibrára,az előzmények tükrében.A szöveg megvan,de ki tudja mennyire van ez leegyszerűsítve vajon.Biztos megvan az oka,h így összerúgták a port.És kétlem,h csak azért mert "Pepnek nem tetszett a nagy orra".
Aztán.
Nem a BARCA elveihez való edző?Akivel szinte a tökéletesre lett csiszolva az a sajátos futball,amit mi játszunk időtlen idők óta?Nem viselkedik úriemberhez méltón a sajtóval,ellenfelekkel szemben?Nem törekedik a saját nevelések beépítésére ahelyett,h zsoldoscsapatot toborozna?Asszem ezek is elvek,amikhez tartja magát.
Még egy-két ilyen remek döntés és megy a kukába?Eddig annyira nem leht ráhúzni a vizes lepedőt.Voltak számomra is unszimpatikus húzásai -Eto'o-t nagyon szeretem,Yayát nemkevésbé,Zlatant eleve nem éreztem ideillőnek,főleg nem ilyen áron...- ,de eddig nem tudok rá fikát dobálni,mert Busí sem tűnik reménytelen megoldásnak Yaya pótlására és a Samu-Ibra csere tévútja is talán ki lesz köszörülve (durva képzavarVillával és a (téli?) jövő nyári igazolási időszakban.
(kis kitérő)
Utóbbi,amit felrovok neki eddig komolyabban a pályája során.Ordas hibának tartom az Eto'o cserét,mivel Ibra lett belőle.Eleve halott ötletnek tartottam,de adtam neki egy esélyt.Pep is.Nem annyira jöhetett be neki sem...Tavaly ezt a Samus cuccot még egy kicsit átgondoltam volna valahogy.Úgy,h ne Zlatan legyen belőle.(Samut kölcsönadhattuk volna a Milannak,és jöhetett volna Villa
)
Ezen kívül volt nemegy be nem váló szerzeménye,akikben hiába látott fantáziát.Ilyenek minden edző életében vannak.És a Blaugranához passzoló embert szerintem mindennél nehezebb kiszúrni,főleg olyat,aki még nem forrta ki magát.Szal ez benne van a pakliban,mégha szokatlan lóvék is mozogtak miattuk.
(vissza az előzőhöz)
Szal nem fikázom szanaszét,mert eddig nem lehet túl sok panaszunk a játékot,eredményességet tekintve.Nekem úgy tűnik,h frissen állunk neki a szezonnak,élesnek tűntek a srácok.Eszerint megvan az éhségük még mindig,valamint továbbra is igen pazar a játék.Ha olyan kumma nagy balfékségeket csinál és árt a csapatnak,akkor hogyhogy nem esik a szint?Rendesen le kellett volna amortizálnia eddigre a Jogát,ha sorozatosan a csapat kárára dolgozik.A húzásai lehet,h nem mindenkinek tetszettek (sőt!) ,de eddig megoldotta a döntéseinek következményeit ().Yayát Busíra (nem egy szint MÉG,de jó úton jár az Őzike
),Eto'o-t Zlatanra (sokatoknak bejött,nem véletlenül van ki ennyi ember miatta most),Zlatant Villára (?) (ezt már szeretem,gördülékenyebb lesz elöl a bugi.Dávid nagyon nagy fogás lesz,érzem).A potyára idehozott zsugásokat meg a fiatalokkal váltja ki:Pedro,Busí már bent,Dos-ék pedig kopogtatnak.
Legeslegvégül:
Ezzel a kerettel valószínű,h mások is tudnának bajnokok lenni.De a hogyan a nem mindegy.Ilyen szintű játékot nem sokan tudnának szerintem kihozni,még ezekből a srácokból sem.Rengeteg semleges is a tökéletes játéknak nevezi,amit csinált a hatkupás BARCA.És most sem vagyunk azért messze a "tökéletestől".Talán nem véletlenül.Ha nem lenne "emberi" a csapatával,akkor nem tudná ezt kihozni belőlük.Ugyanakkor nincs olyan,aki mindenkivel ugyanúgy (ha egyáltalán) ki tud jönni.![]()
Bocs a pár szavas hsz-ért,ne töröljétek azért plíz![]()
Apránként nem szóltam hozzá a bugihoz,most UFF,beszéltem.Saját vélemény,egyáltalán nem szentírás.Nem kérem senkitől,h értsen egyet,de az esetleges ellenvélemények kérem legyenek toleránsak.
Feltéve,h egyáltalán végigolvassa valaki is![]()
Tény, hogy nem minden döntése jött be, de mondjon nekem valaki, legalább egy olyan embert aki tévedhetetlen! Persze, hogy Pep más mérce, és minden döntésének 100 szor akkora a súlya!!! Miért is??, mert Ő a világ legjobb csapatának az edzője!!! Az senkit nem érdekel, hogy a Ferenci Pista mennyiért került a Vasasba, és megérte e? Annak idején volt egy Gaiszka Mendieta nevű szuper játékos. Óriási pénzeket fizettek érte, Lazio, talán még a Barca is, és mi lett belőle?, mellé fogás! Ezzel csak annyit akartam, hogy vannak hibás döntések, DE, akkor bezséljünk egy kicsit a jó döntésekről!
Pep ideje alatt távoztak, és jöttek, ha nem teljes a felsorolás, akkor bocsi:
Távoztak
Ronaldinho (abszolút jó döntés, a barcás önmagához képest 30 % ot nyújt)
Deco (szintén keresi önmagát)
Eto (ezzel én sem értettem egyet)
Gudi (szintén jó döntés)
Motta (nem Barca szint)
Oleguer (nem barca szint)
Henry (sajnos már elmúlt a fénykora köszönjük neki a 2009-es évet)
Marquez(már nem tudott újra formába lendülni)
Csiga(nagy melléfogás)
Yaya(őt sajnáltam kicsit)
Jöttek
Dani Alves (telitalálat)
Piqué (a legnagyobb igazolás)
Busquets (már a válogatottban is kezdő)
Pedro (szintén)
Zlatan (melléfogás)
Masce (meglátjuk)
Maxwell,Villa (kitűnő igazolás)
Azt hiszem látható, hogy többségében jó döntéseket hozott, és ami a lényeg, hogy a csapat szárnyal és jól játszik!
Ha esetleg kevés lenne a keret, akkor télen még mindig lehet hozni valakit! A bajnokságban elég lesz, a BL meg úgy is csak februártól kezd érdekes lenni!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
- miihii
- KHAL
Miből szűrted le olyan egyértelműen ezeket?daffy írta:amit én egyértelműen leszűrtem az az,hogy pep nem való egy "úri" klubba. nem a barca eszméihez való edző és egyáltalán...idiótán viselkedett.
nem gáz,saját maga alatt vágja a fát,még 1-2 ilyen remek döntés és megy is a kukába. ezzel a kerettel más edzők is képesek lehetnek sikereket elérni,olyanok,akik talán emberibben bánnak más emberekkel(még akkor is,ha akkora orruk van,mint ibrábak. sztem pepnek ez bökte a szemét)
A sajtóban megjelentekből?Ugyanmár!Egyikünk sem volt ott velük az elmúlt fél évben,uh nem tudhatjuk,h mi is zajlott közöttük,az öltözőben.Nem szeretem az ilyen hangzatos kijelentéseket,amik mostanában ömlenek Pepék felé:idióta,BARCA-ellenség,madár,stb...(És ezek csak azok,amiket elbír a cenzúra

Nekem egyáltalán nem az jön le a megnyilvánulásaiból,nyilatkozataiból,h egy buta ember lenne.Biztos vagyok benne,h nem épp ballábbal kelt fel,egy héttel az igazolási idő vége előtt,h na most kiba**om Zlatant,'mer csak.Valahol Ibra szúrta el,mert csinálni kezdte a feszkót,h beszólt neki és nem éppen a megfelelő fronton.Nem biztos,h ezt a sajtón keresztül kell kitárgyalni.Ha baja van,menjen Sandrohoz mondjuk,ha Peppel nem tud beszélni.Valamint az időzítés is érdekes.Raiolától olvastam olyat,h ez nem újkeletű dolog.HA igaz ez,akkor már legalább 10 hete érik a dolog,tehát az igazolási időszak elején is kinyöghette volna Ibra,h nem jönnek ki,menni akarna.Ez esetben már rég megmelegedett volna fogadott hazájában,olaszhonban.Ott lett volna az alapozáson,ráadásul lett volna idő bőven pótolni.De nem,neki pár nappal a vége előtt kell,így valahol sikerült kiszúrnia a klubbal.Azzal a klubbal,amellyel elvileg Pepen kívül semmi gondja nem volt,de mégis másnap már lenyilatkozta,h a Milan mennyivel nagyobb klub,milyen jó is "hazatérni".Egy hét elég hozzá,h lastminute akcióban elpasszoljuk,ha már ilyen összeférhetetlenség alakult ki,főleg a sajtó bevonása után.(Azt meg láthattuk,h nem az első kifakadás volt a bosnyákék részéről:Elmegyógyintézetbe utalta volna Raiola Pepet,mert nem játszatta a 70 millás csatárát.Na és?Ha nem vele jobb a csapat,akkor ne játsszon,csak mert ennyibe fájt.Ne a lóvé miatt játsszon,hanem a teljesíténye miatt.Erről meg ugye lehetne beszélni...)
Félreértés elkerülése végett:nem azt mondom,h Pep nem hibás,h így alakult.Dehogynem!Viszont kettőn állt a vásár.Szerintem Ibra is ludas benne,h így alakult a dolog.Valami elrontotta a viszonyt köztük,ennek lett az oka a válás.De a tények,háttér ismeretének hiányában nem fogok tücsköt-bogarat kiabálni Pepre,csak mert Zlatan hangzatosan nyilatkozta,h tönkretette az álmát.Bakker,amikor az inter ellen nyomtuk,mit nyilatkozott?Élete meccse lesz,húdemilyennagyot fog játszani.Aztán meg kedvetlenül végigsétálgatta a meccset.Aztán ott van,h álma a BARCÁban játszani,húdejóitt (Raiola kifakadás nr2:Pep előbb megy,mint Zlatan.),nem megy sehova.Aztán néhány napra rá meg borul a bili.MAgasztalja a BARCÁt,aztán Milanóban már egészen más hangon beszél róla (lásd Boixos beollózott interjúrészletét.)
Szal azért nem biztos,h olyan áldozati bárány ő,főleg a korábbi klubváltásai tükrében.Nem voltak gáncsnélküli távozások,biztos mindig a másikkal volt a baj.
Divat lett ráállni Pepre,ez szíve joga mindenkinek.De azért némi hidegvér néha nem ártana,mielőtt az ember olyan kijelentéseket tesz,amik záporoznak az edzőre mostanában.Főleg,mivel csak néhány morzsát hallottunk,azt is jobbára csak az egyik féltől,és én hajlamos vagyok nem annyira szent,szavahihető embeként tekinteni Ibrára,az előzmények tükrében.A szöveg megvan,de ki tudja mennyire van ez leegyszerűsítve vajon.Biztos megvan az oka,h így összerúgták a port.És kétlem,h csak azért mert "Pepnek nem tetszett a nagy orra".
Aztán.
Nem a BARCA elveihez való edző?Akivel szinte a tökéletesre lett csiszolva az a sajátos futball,amit mi játszunk időtlen idők óta?Nem viselkedik úriemberhez méltón a sajtóval,ellenfelekkel szemben?Nem törekedik a saját nevelések beépítésére ahelyett,h zsoldoscsapatot toborozna?Asszem ezek is elvek,amikhez tartja magát.
Még egy-két ilyen remek döntés és megy a kukába?Eddig annyira nem leht ráhúzni a vizes lepedőt.Voltak számomra is unszimpatikus húzásai -Eto'o-t nagyon szeretem,Yayát nemkevésbé,Zlatant eleve nem éreztem ideillőnek,főleg nem ilyen áron...- ,de eddig nem tudok rá fikát dobálni,mert Busí sem tűnik reménytelen megoldásnak Yaya pótlására és a Samu-Ibra csere tévútja is talán ki lesz köszörülve (durva képzavar

(kis kitérő)
Utóbbi,amit felrovok neki eddig komolyabban a pályája során.Ordas hibának tartom az Eto'o cserét,mivel Ibra lett belőle.Eleve halott ötletnek tartottam,de adtam neki egy esélyt.Pep is.Nem annyira jöhetett be neki sem...Tavaly ezt a Samus cuccot még egy kicsit átgondoltam volna valahogy.Úgy,h ne Zlatan legyen belőle.

Ezen kívül volt nemegy be nem váló szerzeménye,akikben hiába látott fantáziát.Ilyenek minden edző életében vannak.És a Blaugranához passzoló embert szerintem mindennél nehezebb kiszúrni,főleg olyat,aki még nem forrta ki magát.Szal ez benne van a pakliban,mégha szokatlan lóvék is mozogtak miattuk.
(vissza az előzőhöz)
Szal nem fikázom szanaszét,mert eddig nem lehet túl sok panaszunk a játékot,eredményességet tekintve.Nekem úgy tűnik,h frissen állunk neki a szezonnak,élesnek tűntek a srácok.Eszerint megvan az éhségük még mindig,valamint továbbra is igen pazar a játék.Ha olyan kumma nagy balfékségeket csinál és árt a csapatnak,akkor hogyhogy nem esik a szint?Rendesen le kellett volna amortizálnia eddigre a Jogát,ha sorozatosan a csapat kárára dolgozik.A húzásai lehet,h nem mindenkinek tetszettek (sőt!) ,de eddig megoldotta a döntéseinek következményeit (

Legeslegvégül:
Ezzel a kerettel valószínű,h mások is tudnának bajnokok lenni.De a hogyan a nem mindegy.Ilyen szintű játékot nem sokan tudnának szerintem kihozni,még ezekből a srácokból sem.Rengeteg semleges is a tökéletes játéknak nevezi,amit csinált a hatkupás BARCA.És most sem vagyunk azért messze a "tökéletestől".Talán nem véletlenül.Ha nem lenne "emberi" a csapatával,akkor nem tudná ezt kihozni belőlük.Ugyanakkor nincs olyan,aki mindenkivel ugyanúgy (ha egyáltalán) ki tud jönni.

Bocs a pár szavas hsz-ért,ne töröljétek azért plíz

Apránként nem szóltam hozzá a bugihoz,most UFF,beszéltem.

Feltéve,h egyáltalán végigolvassa valaki is

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nekem a legfontosabb,h a csapat olyan filozófiával játsszon, amit megszokhattunk,és hogy a sztárokat motiválja megfelelően az edző. Ezt Pep garantálta eddig,és fogja is remélem. Toure kiszorítása a kezdőből nem tetszett, viszont Busquets befutott. Ibra esete azért nem tetszett,mert nem IDŐBEN tudta meg a közvélemény,és nem sikerült megbeszélniük az ügyet. Játékban viszont (írom én,aki mindig védte a svédet) nem fogja annyira befolyásolni a csapatot a távozása.
ezek miatt tuti nem küldeném el,és nem is kívánnék neki olyasmiket mint egyesek.
várjuk meg a bajnokság alakulását, a rangadókat, a BL menetelés részleteit, ha kihat a csapatra az ,amiről vitáztok napok óta, akkor van értelme folytatni. Ha a Barca viszont Barcás focit,és mentalitást mutat be a PÁLYÁN,akkor fájhat sok minden, de Pep jó munkát végez.
ezek miatt tuti nem küldeném el,és nem is kívánnék neki olyasmiket mint egyesek.
várjuk meg a bajnokság alakulását, a rangadókat, a BL menetelés részleteit, ha kihat a csapatra az ,amiről vitáztok napok óta, akkor van értelme folytatni. Ha a Barca viszont Barcás focit,és mentalitást mutat be a PÁLYÁN,akkor fájhat sok minden, de Pep jó munkát végez.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ez tényleg szánalmas ami itt folyik tisztelet a kivételnek. Pep ennyire meg annyira hozzá nem értő mert elküldi Yaya-t és Zlatant stb. Sokan elfelejtik hogy a szeretett klubjuk legsikeresebb szezonja előtt ez az amatőr edző meglépte azt amit talán senki más nem tett volna meg, elküldte a csapat 2 legnagyobb sztárját nevezetesen R10-et és Deco-t. Meg egyébként is hogy ha Guardiola makacs akkor az a baj ha meg átértékeli a döntéseit és korrigál akkor meg az. Ez az ember 2 szezon alatt szállított nekünk 8(!) kupát, annyit amennyit sok klub soha nem fog megszerezni+hozott nekünk zsinórban 4(!) klasszikust! És ha ebben az idényben akár csak a bajnokságot hozzuk vagy a BL-t vagy mondjuk mindkettőt vagy tripla akkor mi lesz? De nem is kell ide dupla vagy tripla elég a PD vagy a BL gondoljunk bele. 3 bajnokság zsinórban vagy 3 év alatt 2 BL. És lássuk be erre van esély, talán leginkább a bajnokságra szvsz. Pepnek van hova fejlődnie ez nyilvánvaló de kik vagyunk mi hogy kritizáljuk? A tripla után meglépte hogy lecseréli a 30 góllt szerző középcsatárát csak mert bomlasztó egyéniség. Mellényúlt és ezt belátta. Most olyan KCS-nk van akinél valószínüleg jobbat nem is képzelhetünk el Messi mellé ez már 2 meccs alatt is egyértelműen látszik(szenzációsan használja azt a területet amit Messi szerez azzal hogy magára vonzza a védőket, emelett jól is játszik össze a 2 játékos + Ini + Xavi zsugáit de akár a centerezéseket is nagyszerűen fejezi be mint azt láthattuk már 2 és fél meccs alatt). Száz szónak is egy a vége: Pep mellényúlt párszor de már képes belátni ha tévedett és korrigál. Ami pedig a karcsú keretet illetti erről olvassátok el Cruyff véleményét, én osztom:
http://www.totalbarca.com/2010/opinion- ... dvantages/
http://www.totalbarca.com/2010/opinion- ... dvantages/
- Lionel85
- Llegenda del Barça
OFFVaratrix írta:Együt nem fogunk olvasni.![]()
Pep Guardiola (Krisztus)(Antikrisztus)
Hihetetlen, hogy pont Ibra elküldése verte ki ennyire a biztosítékot, amikor a fél fórum arról írogatott, hogy mennyire elégedetlen a Svéddel.
Szvsz egyesek csak szeretnek elégedetlenkedni.
Ha Guardiola holnapig igazolna 4 új játékost és bő keretünk lenne, akkor is belekötnétek valakibe.
Szerinted miről híres a magyar nép?

Év végén már igen, simán berakta,de év közben nem.barca99 írta:Az még véletlenül se merüljen fel senkiben, hogy a világ legjobb támadóit kellene kiszorítania...Sanama írta:Vagy ott van Bojan,aki a Pep-érában lényegesen kevesebb lehetőséget kap,mint régebben. Csak nem volt valami ellentét Pep és közte? Hát dehogynem...Emlékezhetünk,mikor visszahívta a B-be,de Krikic nemet mondott.Vagy hogy amikor sok lehetőséget kapott, akkor Eto'o és Messi hónapokig volt sérült, kényszerből játszott annyit.
Pep első évében (Bojan ugye 18 éves) a kupában végig játszatta. Tavaly meg simán berakta Ibra helyett, amikor a svédnek látványosan nem ment.
Felesleges állandóan összeesküvéselméleteket gyártani.
Nem Ibra személyének elküldése verte ki a biztosítékot, hanem hogy a 3. klasszis játékosunkat penderítette ki gyakorlatilag indoklás nélkül 2 éven belül... És akkor azt nem is mondtam, hogy a 3-ból 2-t gyakorlatilag bagóért engedtünk el. Ez veri ki a biztosítékot... Az csak tetőzi a dolgokat, hogy meg lett volna az ideális keret, aztán egy utolsó pillanatban megejtett eltávolítás miatt megint egy picit szűken vagyunk. Nem azt mondom, hogy igazolni kell, sőt én ellenzem is az igazolást (mert nincs minőség most a piacon), de ahogy Guardiola bánt néhány játékossal az elmúlt időkben (és amilyen következményei lettek, mind pénzügyi, mind sportszakmai oldalról szemlélve), úgy érzem, hogy jogos a felháborodásom nekem és sok más Barceloa szurkolónak is.Varatrix írta:Együt nem fogunk olvasni.barca99 írta:Felesleges állandóan összeesküvéselméleteket gyártani.![]()
Pep Guardiola (Krisztus)(Antikrisztus)
Hihetetlen, hogy pont Ibra elküldése verte ki ennyire a biztosítékot, amikor a fél fórum arról írogatott, hogy mennyire elégedetlen a Svéddel.
Ha Guardiola holnapig igazolna 4 új játékost és bő keretünk lenne, akkor is belekötnétek valakibe.
Csupán ennyit mondok, aztán nem kell azzal jönni, hogy milyen zseniális edző és milyen jól felkészíti és motiválja a játékosokat... Hatszázszor leírtam, hogy jómagam is így gondolom, nem is emiatt vagyok most mérges rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.08.31. 18:34:15-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Varatrix
- Director del Fútbol
Együt nem fogunk olvasni.barca99 írta:Felesleges állandóan összeesküvéselméleteket gyártani.

Pep Guardiola (Krisztus)

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Director del Fútbol
Nah ezt betűről betűre adom. Régebben jópáran megvédték , de amióta túlzott mennyiségben okádják tele a topikot a hülyességel , a sajátnevelés-rijkaardhozottide vagy az ehhez hasonló pompás elméletekkel azóta meguntam és csak szórakozni járok ide.rizla írta: nem akarok feleslegesen durva hangnemet megütni, mert hát ezen a fórumon leugatni embereket olyan, mint óvodástól elvenni a nyalókát, de egyszerűen nevetséges amit írsz. nézd meg a csapatot a pályán, nézz végig az elmúlt két éven. guardiola minden idők egyik legjobb barcelona-edzője, és hihetetlen, hogy még senki sem védte meg ezektől a röhejesen retardált, totálisan inkompetens kommentektől. vannak hibái, nem a legjobb menedzser, de fantasztikus edző. és az első bajnokiból kiindulva ez nem sokat változott..
áh, uramisten, hagyjuk. dedó.
Az még véletlenül se merüljen fel senkiben, hogy a világ legjobb támadóit kellene kiszorítania...Sanama írta:Vagy ott van Bojan,aki a Pep-érában lényegesen kevesebb lehetőséget kap,mint régebben. Csak nem volt valami ellentét Pep és közte? Hát dehogynem...Emlékezhetünk,mikor visszahívta a B-be,de Krikic nemet mondott.

Pep első évében (Bojan ugye 18 éves) a kupában végig játszatta. Tavaly meg simán berakta Ibra helyett, amikor a svédnek látványosan nem ment.
Felesleges állandóan összeesküvéselméleteket gyártani.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nekem nagyon fura, hogy most mindenki elővette Pepet.
Két éve még maga volt az atyaúristen.
Könyörgöm legalább a szezon végét várjátok meg mielőtt elkülditek.
Két éve még maga volt az atyaúristen.
Könyörgöm legalább a szezon végét várjátok meg mielőtt elkülditek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar