Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bojan jo de nem elegge etot kellene legalabb surolja de szerintem fele annyi nincses nem is lesz benne de azert bizakodjunkSuperMessi írta:Egy nagy nulla volt tegnap is az az igazság. Nagyon nem jó ez így. Érik a vacsora Peppel vagy jópárhét cserepad. Nem tudom mi kéne de elő kéne kaparni azt a formát mielőbb mert eddig ebben a szezonban a kölyök csak hátráltat sajnos.
Az a 9 kevés lesz. Ha folyamatosan lehetőséget kap akkor szerintem elvárható tőle olyan 15 gól.S.Agüero írta:Jól áll neki a 9es mez!![]()
9x minimum találjon is be!
Hajrá Kicsi!![]()
Valószinűleg azért, mert nem kellett senkinek se. Mindenkinek megvolt a jól megválasztott mezszáma.Sanama írta:7es nélkül kibirtuk 1 évig...És mi van akkor hogy ha Pedro nem is kérte a 11-est? Rolling Eyes Vagy hogy ha meg nem tudni hogy marad-e vagy sem akkor nem tökmind1 hogy megkapta-e a 11-est? Ha megy akkor úgyis szabaddá válik az a mez.
7es nélkül kibirtuk 1 évig...És mi van akkor hogy ha Pedro nem is kérte a 11-est? Rolling Eyes Vagy hogy ha meg nem tudni hogy marad-e vagy sem akkor nem tökmind1 hogy megkapta-e a 11-est? Ha megy akkor úgyis szabaddá válik az a mez.
nem attól lesz egy focista nagy játékos,mert 8-9-10 es mezben játszik.Mihu írta:És mi van akkor hogy ha Pedro nem is kérte a 11-est?Sanama írta: Na az még nagyobb vicc,már bocs!
Jeffren,akiről azt sem tudni,hogy jövőre még itt lesz-e vagy sem,már a 11es....
Nem értem..(sajnálom,nálam nagyot játszik a számmisztika)Vagy hogy ha meg nem tudni hogy marad-e vagy sem akkor nem tökmind1 hogy megkapta-e a 11-est? Ha megy akkor úgyis szabaddá válik az a mez.
Amúgy én vagyok tévedésben, vagy nem tudom, de szerintem nagyon nem a vezetőség meg az edző dönt a mezszámokról...a játékosok megbeszélik egymás közt hogy ki mivel akar játszani, leadják az illetékesnek, aki meg továbbküldi a szövetség felé. Szerintem...Guardiola-nak nem sok beleszólása van ebbe. Vagy ha beleszólna akkor szerintetek az mennyire lenne jó hatással a játékosra? Pl. Bojan kérte volna a 9-est, Pep meg azt mondta volna neki, hogy fiam Te még kevés vagy ahhoz hogy a Barca 9-es mezét viseld, majd talán egyszer...Bojannak kb vége is lett volna a Barcás pályafutásának, olyan lelki sérülést jelentett volna neki ez. Bár hát mint tudjuk, Pep nem igazán ismeri azt a fogalmat hogy diszkréció...
És mi van akkor hogy ha Pedro nem is kérte a 11-est?Sanama írta: Na az még nagyobb vicc,már bocs!
Jeffren,akiről azt sem tudni,hogy jövőre még itt lesz-e vagy sem,már a 11es....
Nem értem..(sajnálom,nálam nagyot játszik a számmisztika)
Hát én annak nem örülnék, ha Torresi szintre emelkedne Bojan, mivel akkor ő is megcsinálná a sorozatos 1 hónapig tartó bebambulásait, s erre nincs szükség ..... Bojan egy külön egyéniség, egy külön játékos, különböző szokásokkal, elvekkel ......nyalesz írta:Most már a játék terén is Torresi szintre emelkedik rem
Bármennyire is korai, Guardiola és a vezetőség bízik Bojanban, s ennek nagyon örülök (bár attól tartok, hogy CSAK a vezetőség bízik benne), és szerintem ha valaki más is jönne, megkaphatná a 19est, aminek szintén szép múltja vancurrahee írta:ezzel csak az a baj h ha a későbbiekben érkezne egy "nívósabb" csatár akkor már nem lehet tőle ezt elvenni - vagy legalábbis nem szép dolog lenne - ;
ezért ez elég fontos döntés és nagyon kell h bízzanak benne ha már most oda merik adni neki és bíznak abban h ő lesz a jelen és a jövő megoldása.
pedig én még ezt kicsit korainak érzem...
Annak én is örülnék, csak remélem, hogy Pedro-Bojan-Messi sorrendben ..... (a felállást illetően)víscaelbarca!forever írta:mondjuk 2-3 év múlva 1 Bojan-Messi-Pedro csatársor nagyon ütős leszMessiFan írta:Bojan régi vágya hogy a kilencesben játszhasson. Eljött az idő hogy ő legyen a Barca következő kilencese. Remélem hogy ebben a szezonban úgy fog harcolni a kezdőcsapatban maradásért mint egy oroszlán! Tegyen meg mindent! Lépjen Busi és Pedro "nyomdokaiba" vagyis kerüljön be a kezdő 11-be!
Hajrá Bojan!