messideco írta:Mekkora egy sz.rkeverő, nem igaz. Nem tud csendben ülni, és lezárni ezt a témát. Én már nem is várom, hogy visszatérjen...
Ha igaz, amit az NSO idézett, akkor ez miért szarkeverés, teljesen korrekt, nem mocskolódó nyilatkozat. Te nem akarnál választ kapni, ha kirúgnak valahonnan és nem mondják meg a miértjét. Azt gondolom, ha egy edző nem tart igényt egy játékosra, legyen annyi vér az arcában, hogy pacekba mondja! Elfogadom azt is, ha Guardiola Villa leigazolása után úgy érezte, hogy a svédet nem tudná hol szerepeltetni, mert úgy már abszolút nem illik bele a Barca rendszerébe, Villával sokkal folyamatosabb a játék, de akkor nyissa ki a száját és közölje szemtől szembe.
Ibrahimovic nem azért "pofázik", mert bunkó és összeférhetetlen, hanem, mert nem kapta meg a választ, hogy miért küldték el. (Guardiola szerint úgy dolgozott edzésen, ahogy kell, az elküldést a játékos személyiségével magyarázta...nesze semmi fogd meg jól!)
Egyébként Samu is ezért volt "dühös" az elküldésekor, mert Neki sem adtak épkézláb magyarázatot, holott csak annyit kellett volna mondani, hogy frissíteni akarnak csatárposzton, mert régóta itt volt.
Mielőtt valaki letámadna, hogy Ibrás kép van az aláírásomban, a saját véleményem az, hogy Villa jobban illik a játékrendszerünkbe, mint a svéd, de az eljárás, ahogy elküldték, nem volt Ok!
Azért halkan megjegyezném, ha viselkedésbeli vagy bármilyen emberi problémák voltak, akkor addig Műgirnyónál vagy a "kéksálas Mancsíninál" miért nem hallottunk ilyenekről, vagy, ha voltak, akkor miért tudták ott megoldani a problémát?
Ezek olyan kérdések, amikre valószínűleg nem kapunk választ, de sajna bennem nyomot hagyott.
Bocsi, ha hosszú lett!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano