Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Southern Justice lesz az, de még forgatják. Legalábbis az imdb szerint.kudu írta:Nekem Seagal az egyik kedvenc szinészem, pont róla jut eszembe, hogy mintha készült volna most egy sorozat a főszereplésével, de nem találtam sehol.
Valaki valami használható infót tud róla?
Ölve vagy halva nagyon nagy film, Segal akkor még tudott jó filmet csinálniFecooo írta:
egyébként nekem az Ölve vagy halva régi kedvencem tőle, a másik filmje, ami tetszik, az a Lángoló jég
Seagal a B-filmek királya, Chuck Norris után.P.U.Y.O.L. írta:Egészen eddig nem tudtam olyan ember létezéséről, aki mindenféle irónia nélkül kifejezetten szimpatizál Steven Seagal személyével és filmjeivel.kudu írta:Nekem Seagal az egyik kedvenc szinészem, pont róla jut eszembe, hogy mintha készült volna most egy sorozat a főszereplésével, de nem találtam sehol.
Ízlések és pofonok. (vagy csak én találkoztam eddig nagyon kevés emberrel)![]()
erről a képről eszembe jutott az IHM-nek az a paródiája, ami a karatetigris 8-ról szólt és abban volt az, h Szegál István tanította az ARCművészetetlui1698 írta:Seagal-ról nekem mindig ez jut eszembe:
Amúgy tőle a Félholt meg a Nico ami bejött a többi filmje valahogy nem jött be.
Egészen eddig nem tudtam olyan ember létezéséről, aki mindenféle irónia nélkül kifejezetten szimpatizál Steven Seagal személyével és filmjeivel.kudu írta:Nekem Seagal az egyik kedvenc szinészem, pont róla jut eszembe, hogy mintha készült volna most egy sorozat a főszereplésével, de nem találtam sehol.
Jónak ígérkezik, nem kevés sztárral, de Steven Seagalt igazán kihagyhatták volna...
fcbarca0827 írta:Én, ma este tervezem megnézni a 6. évad záróepizódját.
Ezt nagyon benéztük.Charlie írta:Sokat nevettem rajta, rengeteg fordulat, ez az utolsó rész is nagyot ütött.
Nem vagyok otthon Tarantino filmekben, nem is igazán szeretem, de azt hiszem a Kill Billben az egyik jelentben (amikor Uma Thurman a szamurájokat kaszabolja és a végén a fehér ruhás nővel harcol) 200 statiszta vett részt. Na már most azért nem esküszöm meg, hogy ő tartja a rekordot, mert nem tudom, hogy a 200 az mind benne volt-e, illetve, hogy mindenkit kinyír-e. De azért durva lenne.lui1698 írta:Az egy film/hulla rekordot így is Sly tartja 81 koponyával.
én meg azon lepődtem meg,h Lundgren vezet,és hogy ennyivelmr. írta:Na most hogy visszaolvastam megtaláltam ezt. Hogy lehet az hogy Crew csak 2 embert "ölt" meg?lui1698 írta: Ha már képek:
http://www.termlifeinsurance.org/expendables/
Ki ölte meg a legtöbb embert az eddigi filmjeiben.Ráadásul azt is 2009-ben. Addig nem vették észre benne a potenciális gyilkost?
Pedig nem bújt el benne mélyen.
Ez a film azért megdobdta a statjukat.
Na most hogy visszaolvastam megtaláltam ezt. Hogy lehet az hogy Crew csak 2 embert "ölt" meg?lui1698 írta: Ha már képek:
http://www.termlifeinsurance.org/expendables/
Ki ölte meg a legtöbb embert az eddigi filmjeiben.
igen, Son Goku magyar hangja nagyon adja, zseniális teknőcé is,meg mindenkié szerintem passzol. Kruirin, Piccolo,stb,stb tökéletes.Fecooo írta:
egyébként sokszor tényleg hülye szövegeket találtak ki a szinkronhoz, viszont Lippai László hangja eggyé vált Son Gokuval, vmint Bozsó Péter Vegitával
Én kb. 1 hónapja kezdtem újra.ozsimiki írta:heheFernando írta:Én újranézem a Dragon Ball-t. Most tartok a 18. résznél. Ha ezzel végzek jön a Z, majd a GT is.én is egy két napja kezdtem,de én a Z-vel, még csak ott tartok,h Vegita elhúzta a belét, és még most mennek a namekre h felélesszék Jamcsáéket
Dermesztő még nagyon messze lesz
heheFernando írta:Én újranézem a Dragon Ball-t. Most tartok a 18. résznél. Ha ezzel végzek jön a Z, majd a GT is.