2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tudom hogy remek csapat a lyon,de nekünk nyernünk kell,és nyerni is fogunkZsolti írta:kemény csapat az lion.én nem lennék ilyen magabiztos a helyedben!
Anna:nállunka 12évesek a legnagyobb királyok!lásd:Kitfisto
ezt észrevettemZsolti írta:kemény csapat az lion.én nem lennék ilyen magabiztos a helyedben!
Anna:nállunka 12évesek a legnagyobb királyok!lásd:Kitfisto
Mr. Master írta:Ja. "mindent viszünk" "ötösnél alább nem adjuk a lyon" Folytassam? Nevetségesek vagytok. Akkor legalább lenne CSAPATotok. Nem csak 90 millára összevásárolt balerinák....
nincs csapatunk öcskösMr. Master írta:Ja. "mindent viszünk" "ötösnél alább nem adjuk a lyon" Folytassam? Nevetségesek vagytok. Akkor legalább lenne CSAPATotok. Nem csak 90 millára összevásárolt balerinák....
már rég leszáltunk a földre,amióta Luxa van,azóta már nincs helye a nagyképűségnekHAnonymus írta:RM az élet, nem a mutatott játék miatt jogos hogy kikaptatok hanem az ARCOTOK miatt... Szépen toljátok és jók az új igazolások de vissza lehetne ereszkedni a földre.
Igazad van, őt kihagytam. Bocsáss meg real-Funghi, Téged is is szívesen látlak, csak már rég jártál erre és megfeledkeztem rőlad. De ezen a három madridistán kívül más bee ne tegye a lábát a fórumra!Morminho írta: real_funghi-t kifelehtetted!
megértem, h el vagy(tok) keseredve, bár ez még nem akkora bugi most az elején, h múlna rajta bármi is.REAL MADRID=AZ ÉLET írta:remélem örültök...![]()
![]()
![]()
Boixos,ha a barsza játszotta volna ezt a meccset,akkor te nem törődtél volna a körülményekkel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az atletic meccs után biztos mond vmi okosságot.már alig várom,hogy vége legyen.Ordog írta:Amúgy a kedves szocdem Hegyi Iván véleményét meghallgattam volna a SuperMadridról a meccs végén:))) Sajna csak a fejét láttampedig úgy dícsérte őket szünetben, hogy azt még a madridista.hu-sok is megirigyelnék
real_funghi-t kifelehtetted!Mr. Master írta:Hát igen bizony. Ha ezek a partjelzők nem lennének, nem rúgtunk volna több gólt, mint Ti, nem jutott volna tovább a cselzi, és nem mi játszanánk a világ legszebb fociját. Kb ennyit a partjelzőkről. És szerinem inkább mennyé' vissza a madridistára, és sírjál a többi 11 éves haveroddal együtt! Swineherden és Colinon kívül nem sok realost látok szívesen. So, go home!
Hát igen bizony. Ha ezek a partjelzők nem lennének, nem rúgtunk volna több gólt, mint Ti, nem jutott volna tovább a cselzi, és nem mi játszanánk a világ legszebb fociját. Kb ennyit a partjelzőkről. És szerinem inkább mennyé' vissza a madridistára, és sírjál a többi 11 éves haveroddal együtt! Swineherden és Colinon kívül nem sok realost látok szívesen. So, go home!Badi írta:nem tagadjuk, mind a 86 pontunkat neki k köszönhetjükRobinho_10 írta:
Köszönheted is,tavaly is a partjelzők segítettek nektek bajnokságot nyerni.