Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyarul 5, és azt hiszem még angolul se kezdték el a 6.atlui1698 írta:Először a dvd-olvasót kellene visszatenni a gépbe.fcbarca0827 írta:Apropó, te végül elkezdted a sorozatot?
Amúgy most a Gyilkos elméket nyomom. 4. évadnál tartok, ha jól tudom 6 évad van. Ha lezavartam, akkor jöhet a "te" sorozatod.
Először a dvd-olvasót kellene visszatenni a gépbe.fcbarca0827 írta:Apropó, te végül elkezdted a sorozatot?
Ó, akkor ti már nagyon izgatottak lehettek.lui1698 írta:26.-án kezdik nyomni.geridoss írta:Nem tudja valaki, hogy a Dexter 5. évadot mikor kezdik vetíteni (persze angolul)? Mert csak annyit tudok, hogy premier 2010 szeptember...
Kezdjed is a "sorozatomat".lui1698 írta:Ha lezavartam, akkor jöhet a "te" sorozatod.
adom, első 10percben igaz kicsit köszörülni kellett a fülem, hogy betudja fogadni a svéd szöveget (igaz láttam már pár északi filmet, de itt az elején kapkodtam kicsit a fejem, mikor nem vágtam kiről beszélnek, miért stb. és azt hittem felirattal nem stimmel vmi, lehet túl rákoncentráltam arra h mit beszélhetnek, mint aki tud egy szót is svédülgrecki írta:Girl with the dragon tattoo
svéd cucc, elég jó kis krimi, habár kicsit hosszúra nyújtották szerintem. egyszer mindenképpen érdemes megnézni szerintem.
26.-án kezdik nyomni.geridoss írta:Nem tudja valaki, hogy a Dexter 5. évadot mikor kezdik vetíteni (persze angolul)? Mert csak annyit tudok, hogy premier 2010 szeptember...
Ez az, köszönöm szépen!lui1698 írta:Jól emlékszel a címére. Tényleg Feltámadás az.
Christopher Lambert a főszereplő.
http://www.filmkatalogus.hu/Ujjaszuletes--f16786
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=X-F4dQTWbf4
Csak nem találtam még egy Jarmusch-fant itt?Fernando írta:Pár film amit a napokban fogok megnézni (zömét már láttam):
-A kilencedik kapu
-When you're strange
-Kávé és cigaretta
-Éjszaka a Földön
-Halott ember
Jól emlékszel a címére. Tényleg Feltámadás az.Lionel85 írta:Segítséget kérek!
Egyszer láttam egy durva filmet, Jézusról szólt. Illetve arról, hogy van egy őrült pali, aki kiválasztott egyének végtagjaiból rakja össze a hotelszobában Jézust. Tök normális embernek néz ki, de a végén mutatják a végtagokból összerakott Jézust. Valami Feltámadás a címe vagy nem tudom.
Ha valaki a leírásból felismeri a filmet, kérem mondja meg a címét!
Nézd meg mihamarabb, nem tudod mit hagysz kifcbarca0827 írta:Ha, már Robert Dáuni Dzsuniorépp, most kezdődött tőle egy az RTL-en.
Sherlock Holmes-t már régóta tervezem... megvettem (), de nem néztem még meg.
Jó kis egyveleg,az tuti.Mind nézős lesz.lui1698 írta:Na, ezt tuti meglesem. Dagadt Jézus rulez!Fecooo írta:Due Date![]()
Egy pár film ami jónak ígérkezik:
RED
Resident Evil: Afterlife
The Other Guys
The American
Takers
Faster
Na, ezt tuti meglesem. Dagadt Jézus rulez!Fecooo írta:Due Date
Van egy szintén nem túl régi filmje, azonban nem éppen túl felkapott! A címe Durr, Durr És Csók! (Kiss, Kiss, Bumm, Bumm) Amilyen rossz címe van, olyan jó a film. Val Kilmarral együtt játszik benne és nagyon jó dumák vannak a filmben! Nem egy tucatfilm. Akinek újat mondtam vele, annak azonnali kötelező!Fecooo írta:pontosan, ahogy mondod! vhogy azt vettem észre, h R.D.J filmjei mostanában mindig ütnek, azaz, amiben ő a fsz, abban a filmben nem csalódok! most lesz nemsoká ez a Due Date, amiben a másnaposok szakállasával játszik együtt(már volt róla szó korábban
)
Bezony! Óóóóóriási 10 pont és Jud Law is nagyon jó volt benne.noname írta:Még szép.sjay írta:Egyébként van aki szereti rajtam kívül a Sherlock Holmes-t? ( a Guy Richie félét)![]()
Amúgy már volt téma ebben a topikban is.
Nagyon jó választás volt Robert D.J.
Még szép.sjay írta:Egyébként van aki szereti rajtam kívül a Sherlock Holmes-t? ( a Guy Richie félét)
Nekem is, valamint az amikor verekedetett azzal a nagy darab csávóvalFecooo írta:ha a Robert Downey Jr-osra gondolsz, akkor jelentkezem
nagyon tetszett az a film, főleg a kalapácsos részén szakadtam