2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ÁÁÁ, hatalmas, pontosan így vagyok vele én is. Én is nagyon bírtam, bár igazából nem tudom miért, különösebb okom nem volt rá, mert igazán maradandót nem nyújtott, de valamiért mégis. Gudjohnsen-ről nekem is ez a gól ugrik be rögtön, ha a nevét hallom. Sajnáltam, mikor elment tőlünk, bár nem szakmai okok miatt bántam, pusztán csak személyes szimpátiából.
Kedvenc játékosom :)soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=gk_n29LUT-E
Áh, ezt sose felejtem el. Én nagyon bírtam :D
Eidur már az AEK Athénban van.messideco írta:Szegény Guddy miután elhagyta a Barcát csak vándorol: Monaco,Tottenham,Stoke és most a Fulham. Sok sikert neki az új csapatban!
Nem kövezlek meg, de mire alapozod a pénzéhségét? Különben nagyon jó játékos volt, de aztán megszenvedett a Chelsea-nél Abramovics érkezését, az új igazolások miatt kiszorult, aztán már nem is volt a régi, meg ugye középpályást csináltak belőle.katalunya írta:Azért ott vannak még a halas srácokbali 15 írta:Nekem vmi miatt szimpatikus volt mindig is.
Alázatos, kiegészítő csereember. Izlandi. Szerintem ő az egyetlen egy focista azon a szigeten![]()
Amúgy én sose szerettem,tök fölösleges volt szerintem anno idehozni.Nekem az emberi oldala se szimpi,nekem pénzéhesnek tűnik,de kövezzetek meg
Aki nem spanyol vagy olasz (Európán belül, lesarkítva), az mind csak az angol bajnokságban tud valamit elérni.ab1daL írta:Monaco kölcsönadta őt a Stoke-nak.
Azért ott vannak még a halas srácokbali 15 írta:Nekem vmi miatt szimpatikus volt mindig is.
Alázatos, kiegészítő csereember. Izlandi. Szerintem ő az egyetlen egy focista azon a szigeten
Megsincs mar a valogatottban,pedig 2 eve meg kapitany volt.Netan serult?bali 15 írta:Nekem vmi miatt szimpatikus volt mindig is.
Alázatos, kiegészítő csereember. Izlandi. Szerintem ő az egyetlen egy focista azon a szigeten