Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a Sógun árnyéka sztem az egyik legjobb (ha jól emléxem, akkor témába vág, ha nem akkor bocsalbicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.
A focis gondolom az Unseen Academicals lehet.Jónak ígérkezik..rhynn írta: Mi az, hogy meglepődnél, ha valaki ismerné?:D
KB 2-3 könyve van, amit nem olvastam, de a focis az egyik legjobb.
Going Postal film meg jóóó.
Tim írta:Ma este kezdem el nézni a Katedrálist(igen,ez az a bizonyos amit Ken Follett írt és remélem hogy olvastátok),nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerült.Mellesleg kis hazánkban forgatták.Továbbá szert tettem a Going Postal című filmre ami egy Terry Pratchett regényből készült(nagyon meglepődnék ha ismerné valaki),és szintén itt forgatták.
A végén tényleg meglesz az 1000000 új munkahely,mehetünk statisztának
Pozitívan veszem a kritikát, de az biztos, hogy én nem fogok írásos kritikákat írni.breywol írta:Hát...sjay írta:2 új filmelemzésünk van fent a blogon, fontos lenne róla a véleményetek
(Illetve Perrero játékkritikája is felkerült )Maradjatok inkább az írásnál. Esetleg ha lesz időm adhatok némi tanácsot én is. A Sherlock Holmes írásotok is nagyon gyenge. Ha lesz pár szabad percem akkor majd megírom, hogy miért gondolom így. Viszont
Csináljátok tovább! Időtöltésnek, hobbinak mindenképp kiváló. A kritikákat pedig mindig pozitívan fogadjátok. Az idő múlásával, ha folytatjátok egyre jobb "írókká" avanzsáltok. Ha ez mellett még sokat olvastok is, akkor a szókincsetek is rendre bővűlni fog, amit az életben vagy épp a blogotokon is tudtok kamatoztatni.
Hát...sjay írta:2 új filmelemzésünk van fent a blogon, fontos lenne róla a véleményetek
(Illetve Perrero játékkritikája is felkerült )
Kijavítottam őket, egyébként a helyesírásom jó, csak a síettem és ez meglátszottjelwaz írta:Én csak most olvastam. Szerintem nagyon fontos, és a hitelességedet is megalapozza a helyesírás. Az apró hibák beleférnek, de:
vissza térvisszatér és
megakadájozzamegakadályozza
azért súlyosak.
Innen Letudod szedni az összes részéhez a feliratokat és szinte minden filmnek vagy sorozatnak megtalálod ezen az oldalon a feliratát.szbalint88 írta:Nem tud valaki esetleg magyar feliratot a Weeds új részeihez? (a 6\1-hez már találtam)
Pár hsz...CartmanBarca írta:Tegnap belebotlottam egy filmbe, aminek a címe : Negyedik típusú találkozások. 2009-es sci-fi thriller és ahogy utánanéztem sokan dícsérik és állítólag nagyon para film.
Látta már valaki ? Tényleg olyan jó, mint mint ahogy olvastam?
Én csak most olvastam. Szerintem nagyon fontos, és a hitelességedet is megalapozza a helyesírás. Az apró hibák beleférnek, de:
Jómagam is most néztem meg a napokban és maga a film tényleg nem egy nagy-durranás, de annál nagyobb kritika a brit kormányzásnak, a leköszönő Tonynak elsősorban és az általa vezetett politikai irányról az USA-nak történő kézre játszás ugyebár...visca el barca írta:én is most néztem a napokban. a szinészi teljesitmenyek valoban kivalloak, de maga film elég lapos. unalmas és vontaott. nem azt mondom h akciofilmet kellett volna belole csinalni, de ez kriminek dög unalom. nekem kb a zodiákus c film volt még a maga kategoriajaban ennyire vékonyka.grecki írta:Tegnap néztem meg a Szellemíró című Polanski filmet. Nagyon jókat hallottam róla nagyon kritikus emberektől, így némileg elmaradt az elvárásaimtól, de ettől függetlenül nagyon jó kis film. (Kicsit lehetett volna pörgősebb.)