Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nadal megint nem izzadt meg! Verdasco 5 szettben lépett tovább. (remélem ellene is elég lesz 3 játszma....) Vamos Rafa!!!ozsimiki írta:Off: nem jött, küldtem egyet én.
On: most értem haza, Wawrinka behúzta végül. Most pedig Nadal előtt megnézem a V.Williams- Schiavone meccset, és ezúttal az olasznak fogok drukkolni. (Ő az aki nyerte idén a Garrost) Láttam pár meccsét itt is, elképesztően elegáns, szép teniszt játszott kemény pályán is. Hihetetlen megoldások,és kivitelezések, sokrétű teniszt láttam tőle.
Remélem tartja ezt a formát,mert akkor most is klasszis teniszt láthatunk.
Tényleg elképesztő előkészítések és megoldások jellemezték eddig, sokszor el se hittem.
Én sem értem...ozsimiki írta:Hm, nem jött,pedig nincs tele a fiókom,megnéztem admin felületen, ott se látok semmi furcsát nálad, szóval passz,hogy miért nem érkezik meg.
On:
4.szettben is fej fej mellett vannak. Remélem 5szettessé fajul a meccsük.
Köszi szépen! Akkor lehet, hogy virrasztás lesz...ozsimiki írta:Elvileg 7.00 pm,azaz ottani idő szerint 19kor, ami itt +6óra, azaz hajnali 1es kezdés.
ezt akartad püben? ha nem,akkor küldd még egyszer,mert nem jött semmi.
Tudom...tudom. Lusta vagyok utánanézni, de mikor kezdődik a Nadal-Lopez?ozsimiki írta:Ejnye, ha már nincs ott nevetős smile,nem is egyértelmű?![]()
pü még nem jött meg...
ma (is) éjjelezek és szorítok Nadalnak,hogy 3 szettben sikerüljön továbbmenni Lopez ellen. Aztán jöhet valószínűleg Verdasco,de Ferrer esetén se szomorkodok. (ugyanis Verdasco-Ferrer győztese játszik Nadal-Lopez győztesével)
Spanyolok enyhén jók kemény pályás US Openen is, hm.
VAMOS RAFA!
Remélem Mauresmot csak viccnek szántad...ozsimiki írta:Jaja, nem rossz.
Mauresmo-t miért nem írta senki se![]()
Én mindenképp őt javasolnám negyediknek!ozsimiki írta: nem csak tiéd, kár,h 3an nem tudnak egyszerre játszani, bár még keresünk egy 4.et és akkor mehetnek párosba
én mind a 3at bírom amúgy, Sharapova sorozatos sérülések után van visszatérőben egy ideje,így most neki szurkolok,de a dán hölgynek is remélem előbb utóbb összejön legalább egy GS. A nőknél ő védekezik a legjobban, Sharapova viszont nagyon jól támad, így már most nagyon jó teniszt látunk. Maradjon így.
??visca el barca írta: nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos
amíg ezt a kérdést beírtad, 3x megtalálhattad volna neten, nso, stb,stb,stbS.Agüero írta:Ki nyert tegnap a Caroline-Maria meccsen?
2. szett közepéig néztem aztán bealudtam.![]()
Amúgy nekem (is) Caroline tetszik jobban.
nem csak tiéd, kár,h 3an nem tudnak egyszerre játszani, bár még keresünk egy 4.et és akkor mehetnek párosbaFecooo írta:(a kedvenc természetesen Ana Ivanovic)
Hülyeségeket beszéltek sajnos. Pacman karrierje elején szedett be néhány vereséget, meg egyszer verte meg Morales egy hatalmas meccsen 2005-ben. Ettől függetlenül ő egy olyan harcos, aki tényleg kiemelkedik a mai bunyóban. Ha leáll vele verekedni bárki is, nincs esélye. És végig pörög 12 menetet, mint egy mozdony, úgy megy előre. DE! Én is jobbnak tartom FMJR-t. Floyd olyan zsenije a sportnak, mint Peyton Manning a footballnak. Elképesztő, mennyire érzi az ellenfelet, mennyire képes alkalmazkodni bármilyen stílushoz, és mennyire képes beosztani az erejét. Nagyon kevés felesleges mozgással dolgozik. Nagyon nagy taktikus, mégis kihasznál minden apró hibát, miközben ő nem követ el. (Mosley elleni megrendülése volt az egyetlen, amit láttam tőle, pedig nagyon régóta követem.) Minden pillantban tökéletesen koncentrál, higgadt, rutinos versenyző. Ő a legjobb.kanty írta:Erős ez igy egy kicsit. Pac semmivel sem jobb bokoszoló. Sőt...Ő érdekes módon 2-3 éve lett ilyen verhetetlen azelőtt verték el őt is. JMM elleni második meccse is eléggé bunda izű volt.visca el barca írta: nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos
May sokkal tehetségesebb és sokkal jobb bokszoló. Pacnak viszont van egy elképesztő tempója amivel nem nagyon tudják felvenni a versenyt.
Erős ez igy egy kicsit. Pac semmivel sem jobb bokoszoló. Sőt...Ő érdekes módon 2-3 éve lett ilyen verhetetlen azelőtt verték el őt is. JMM elleni második meccse is eléggé bunda izű volt.visca el barca írta: nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos