Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A verbatim lemez engem is érdekelneLM10 írta:Srácok. Volt itt arról szó, hogy Verbatim dupla rétegű dvd-t lehet jó áron rendelni. Hol lehetséges ez, mert rendelnék pár darabot![]()
Am az F1 2010 XBOX-ra kijött
Van nekem PC-re egy kormányom. De ez PS2 és XBOXRA is jó. Hogyan kell XBOXON telepíteni, vagy egyszerű?
X360-ra kéne. Tud valaki linket?torrentkiller írta:X360-ra és PS3ra már fent van reggel óta. Pcről nem tudok.Fernando írta:Nincs még fönt neten az új F1? Én nem igen értek hozzá, hogy kell keresni, de ált. megjelenés előtt 2-3 nappal föntszokott lenni.
X360-ra és PS3ra már fent van reggel óta. Pcről nem tudok.Fernando írta:Nincs még fönt neten az új F1? Én nem igen értek hozzá, hogy kell keresni, de ált. megjelenés előtt 2-3 nappal föntszokott lenni.
torrentkiller írta:Hay srácok, tud valaki valamit arról, hogy most free gold van xbox live-on?
Csak mert 2 hete nem voltam itthon, most felnéztem, és írta h Szept. 17 reggel 9től, szept 20 reggel 9 ig valami free gold cucc van.
Valaki valamit infó, hogy igaz, vagy megint valami buktató van bent?
Kralo írta: A játékállásokat mire menti, ha nincs vinyó? A mem.kártyára? Milyen mem.kártya van benne?
Ehh, azért annyira jártas nem vagyok...Kralo írta:Segítségeteket kérném.
Játékkonzolt szeretnék vásárolni karácsonyig, viszont nem vagyok jártas a témában kicsit sem..
Paraméterek:
Max. 50et szánok rá.
Fussanak rajta frankón a frissen megjelenő játékok.
Két kar legyen mindenképp hozzá.
Működjenek rajta a másolt lemezek is.
Az utóbbihoz + segítséget kérnék, hogy ezt hogyan és hol oldják meg, hogyan írok hozzá lemezeket stb, szal, amit tudni kell erről.
+Milyen csatlakozása kell lennie a televíziónak?
Laci (b99)! Remélem számíthatok tőled szösszenetre. Tudom, hogy nagyon vágod a témát.
Köszönök előre is minden segítséget.
Empire EarthalbicelesteX írta:Hali!Tudnátok ajánlani valami stratégiai játékokat?Olyasmire gondolok mint az Age of Empires volt szóval hasonlóakat olyasmi gépigénnyel.
Szerintem ha karácsonyig akarsz vásárolni, akkor várd meg magát a karácsonyt, mert akkor úgyis sok lesz az akció és lemennek az árak. Ha nem sürgős venned egyet, szerintem várj addig.Kralo írta:...
Már feltörték kb 1 hete...Fecooo írta:feltörték végre a PS3-at!
nah, akkor előbb veszek "maaaaaajd vmikor" azt, mint X-dobozt
2 napja már pakolják is fel a játékokat a kedvenc oldalunkra
ha lesz pénzem, tuti venni fogok PS3-at, ugyanis a God of war 3 minden idők egyik legjobb játéka lett! a 2. részt is lekörözte! (1-2-t végigvittem ps2-n)
Csak egyelőre még németo.-ból kell rendelned az USB-t:Fecooo írta:feltörték végre a PS3-at!
Frissítsd a PB-t, nekem megoldotta annosjd írta:"no packet flow" üzenettel megint kirúgottBarcaBaku írta:szal csak szerezned kell egy normal Cd kulcsot és sztem jónak kell lennie!
(ez elvileg amiatt lenne mert szaggat a kapcsolat, viszont 700k leöltéssel és 20-30 közötti pinggel ezt nem igazán értem)