Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez sajnos esélyesFecooo írta:egyébként miért van az az érzésem, h Xavi és Iniesta nem fog együtt szerepelni a középpályán szinte sose?
Ööö, ez hivatalos?Fecooo írta:VV,Adriano,Piqué,Abidal,Maxi,Maszk,Keita,Iniesta,Bojan,Messi,Villa...
Milito még ilyen meccsen se kap esélyt kezdőként?
Mert van 2 kreatív ember két posztra az ifik nélkül, és a meccsek nagy részéhez egy is elég.egyébként miért van az az érzésem, h Xavi és Iniesta nem fog együtt szerepelni a középpályán szinte sose?
Nekem még semmilyen csapat nincs kiírva a hivatalos oldalon. De a SPORT is ezt a kezdőt írta. Nem bírok várni 10-ig, neten nézem, este meg max visszanézemFecooo írta:honnan vettem? mondjuk a hivatalos oldalról...
Van 1 érzésem,hogy Maszk októberig több percet fog kapni mint Toure a tavalyi év sorénFecooo írta:VV,Adriano,Piqué,Abidal,Maxi,Maszk,Keita,Iniesta,Bojan,Mesi,Villa...
De adja csak este 22:00-kor felvételrőlshevy írta:jól látom, hogy a tv nem adja a meccset???
Ugyanez a tippem nekem is Villa duplával.Chino írta:Tippem: Valdes- Dani-Piqué-Milito-Maxwell-Sergi-Keita-Xavi-Ini(Pedro)-Villa-Messi
Ha félidőre már biztos előny lenne, jöhetne Adriano, Mascherano, esetleg Thiago/JDS a 60. perctől kezdve sorban.