2010.09.11. 23:00:43
Hát kikaptunk gyerekek,nyilván egy vereség sosem jön jókor de azért nem kellene kongatni a vészharangot,szidni mindenkit össze vissza.Úgy csinálnak itt páran mintha ez egyedi eset lenne nálunk a válogatott szünetek után. Én személy szerint nem is emlékszem olyan válogatott szünet utáni meccsre ahol jól játszottunk volna,tény,hogy nem kaptunk mindig ki,de a fos játék az mindig adott volt,a forgatókönyv is a szokásos volt,mentünk előre,de fáradtak,fásultak és ötlettelenek voltunk. Az élet viszont megy tovább s biztos vagyok benne hogy kedden egy egész más mentalitású csapatot fogunk látni.
Viszont van két dolog ami tény,az egyik,hogy van egy brutál erős kezdőcsapatunk,viszont ha az valamilyen okból kifolyólag csődöt mond akkor a padon nem lesz olyan ember aki sokat hozzá tudna tenni,mert Bojan is akkor jó amikor a csapat is,Pedro-nak meg nem lesz még egy olyan éve mint tavaly (ezért kapni fogok biztos pár embertől),de már nyáron is mondtam,hogy Pedro kevés ide mint stabil kezdőember,s ez idén sajnos be is fog bizonyosodni. Szóval a pad nagyon rövid,mennyiségileg is,minőségileg meg inkább hagyjuk is.
A másik dolog meg,tetszik nem tetszik nálunk 2 ember tud gólt rugni Messi és Villa,s ha ők nem rugnak akkor nagy kakiban leszünk. Az idényben ha a cimekért komolyan harcba akarunk lenni akkor bőven 100 gól felett kell rúgni ( minden sorozatban összesen) s nálunk az eddigi tapasztalatokat nézve a góljaink 75 százalékát a 3 támadó szerezte,csak az a probléma,hogy idén csak két támadónk van,plusz van Pedro akiről elöbb már leirtamn a véleményem és Bojan aki meg csak akkor jó ha a csapat is,vagyis a Villa-Messi duonak 80 gól felett kell szállitani az idényben (nem csak a bajnokság hanem a 3 fronton),hogy legyen esélyünk,az meg nagyon sok,s ha ne adj isten egyikük megsérül akkor nekünk be is fellegzett. Szóval nagy bajok lehetnek itt idén de ezt nem a m ai meccs alapján mondom hanem úgy általában.
Bocs hogy hosszú lett.