Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arrgg! Kirázott a hideg! Ez igen! Rohadt jó!davidvilla77 írta:Még egy Vettel sig:
![]()
Ahha értem, nem nagyon vagyok otthon az ilyen dolgokban, de köszi a segítséget.LM10 írta:Hát szvsz ez aláírásképnek jobb lenne...avatarnak túl "tartalmas" lenne szerintem.CartmanBarca írta:Srácok erről tudna nekem csinálni valaki egy avatart?
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_ ... DDdoOxvT8W
Jimmy Jump a legnagyobb arc![]()
Előre is köszönöm a fáradozásotokat
Hát szvsz ez aláírásképnek jobb lenne...avatarnak túl "tartalmas" lenne szerintem.CartmanBarca írta:Srácok erről tudna nekem csinálni valaki egy avatart?
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_ ... DDdoOxvT8W
Jimmy Jump a legnagyobb arc![]()
Előre is köszönöm a fáradozásotokat
Atyagatya!fanbarca írta:
Egy harmadik képet is használtam :
Egy harmadik képet is használtam :palesz77 írta:Hy. Lenne egy kérésem a mesterektől. Ebből, vagy ebből a képből csinálnátok nekem avatart - ironikus- valaki? Ha mindkettőből csinálna, az tökéletes lenne, de ha nem akartok sokat dolgozni, akkor elég az egyikből... Valami effekt rámehetne, de tudjátok ti... Előre is kösz annak aki vállalja.
Nem hiszem, hogy ő egyből úgy kezdte.Messithebest írta:Nekem nem jönnek be,bocsi? Túl egyszerűek
próbálj meg valami olyasmit csinálni amit dv77.
FtcSikiHun írta:
Vélemény?
szerk.:
Erről is véleményt kérek szépen
Rendben akkor írok neki egy PÜ-t! Ha lesz időd és fantáziád csinálhatnál még-1 Vetteles siget! Mostanit le szeretném cserélni.davidvilla77 írta:igen, fanbarcának csináltam, de úgy csináltam neki, hogy aztmondta hogy itt nem fogja használni, csak gépre kell neki.piton írta: Ezek brutál jók. Fanbarcának csináltad? Ha nem kell neki vinném vmelyiket!
Ha viszont foglaltak, csinálhatnál nekem is egy Vetteles siget!![]()
![]()
Köszi!
Amúgy a v1 jobb!
Úgyhogy nem tudom:D
Tőle kérdezd majd meg
igen, fanbarcának csináltam, de úgy csináltam neki, hogy aztmondta hogy itt nem fogja használni, csak gépre kell neki.piton írta: Ezek brutál jók. Fanbarcának csináltad? Ha nem kell neki vinném vmelyiket!
Ha viszont foglaltak, csinálhatnál nekem is egy Vetteles siget!![]()
![]()
Köszi!
Amúgy a v1 jobb!
Ezek brutál jók. Fanbarcának csináltad? Ha nem kell neki vinném vmelyiket!davidvilla77 írta:Fanbarca:
v1.:
v2.:
Na jó,ez már tényleg ÜBERBRUTÁL!davidvilla77 írta:
![]()
Teljesen igazad van, és megnyugtatlak teljes nyugodtsággal irtam le mindent, és egy embernek soha nem tudnák ártani, főleg olyan szinten nem mint a tegnapi késelős eset... Sőt, az ilyet teljesen elítélem!Rinku írta:Azt azért soha ne felejtsd el, hogy csak a rendőr áldozná fel érted önzetlenül az életét ismeretlenként... Vésd jól eszedbe, hogy ők miért vannak! Az, hogy van sok f*szkalap rendőr, azzal sajnos nem lehet mit tenni, de ha ők nem lennének, társadalom se lenne, csak nagy pusztaság és anarchia...L.Messi 10 írta:Nem vagyok rá büszke, és nem is a székek miatt, hanem a sündőrök tetszenek! Birom a kommandósokat
Mielőtt nekimész egy rendőrnek, jusson eszedbe, hogy ha sz*rba kerülsz, fel akarsz jelenteni valakit, netán eltűnik egy hozzátartozód, kik fognak segíteni neked. Ennyit arról, hogy A.C.A.B. ...
Sajnos néhányan jó bulinak tartják, hogy verekednek a rendőrökkel, ahelyett, hogy rájönnének, az ő féreg, retek fajtájuk miatt nem lehet már békésen végigszurkolni egy meccset, mert mindig szítanak egy kumma verekedést és terrorizálják a többi szurkolót... Nagyon jó ötlet, hogy elköltsön a kormány és a csapatok vezetőségei több milliókat, hogy egy megvadult csürhét elkussoltassanak. Mondhatom, aki odáig eljut, hogy rátámad egy rendőrre, csak mert az nem hagyja, hogy az szétverje másnak a tulajdonát eszeveszett, pitbull módon, nem különbözik közönséges állatoktól és nem is érdemel kíméletet vagy sajnálatot, ha a tonfa a fejét csattan...
Nem fogom fel, hogy mi értelme van az értelmetlen erőszaknak, miért érzi valaki magát vagány gyereknek, csak mert ok nélkül szembefordul az igazságszolgáltatással és szétszedi másnak a tulajdonát, csak mert az azon az emberen más színű mez van és más csapatnak szurkol... Ezért tart itt a világ, ahol tart, az emberi gyengeség, ami uralja ezt a romhalmaznak nevezett világot...
Ne személyeskedésnek vedd, de neked sem kellene követned az idegbeteg állatokat. A Fradit éltesd akkor inkább, míg bírod erővel, ne az újpesti szurkereket tekintsd ellenségeidnek és támadd a rendőröket és a Dózsa ultrákat! Ez igaz a másik oldalra és MINDEN oldalra is! Bár mondhatom, úgy is süket fülekre találok... Azért, hát ha valami eredménye lesz, másnem legalább gondolja át ez ember, mielőtt hülyeséget csinál.
Elnézést az offért, de látván a tegnapi rombolást és egy ifjú, forrófejű srácot itt a fórumon, le kellett írnom. Köszi.
davidvilla77 írta:Fanbarca:
v1.:
v2.: