Mit ivott Pep?

3-0,vagy 4-0ás győzelmet várok.Csak így szerényen.
Talán a legerösebb is.SuperMessi írta:A hivatalos kezdő:
VV - Alves - Puyol - Pique - Abidal - Busquets - Xavi - Iniesta - Pedro - Messi - Villa
Ez elég jó, örülök, hogy Oroszlánszívű lelke újra velünk van ....SuperMessi írta:A hivatalos kezdő:
VV - Alves - Puyol - Pique - Abidal - Busquets - Xavi - Iniesta - Pedro - Messi - Villa
A magyarok is belebetegedtek és minden más nemzet Barcelona-szimpatizánsai, akiknek pont e csapat tette fel olyan magasra a lécet, hogy azóta az az elvárás, az az etalon.B. Tamás írta:Cruyff fogalmazott a legjobban, hogy a katalán emberek belebetegedtek a győzelembe. Egy-egy vereség, netán rosszabb játék után máris mennek a késsel Pep nyakának, hogy hát Abidal hol játszott, Mascherano, te jó ég, ugye-ugye Touré...
S megint csak Cruyff szavai jutnak az eszembe: ez a csapat több bizalmat érdemel.
Jó-jó, de óriási morális ereje van ennek a meccsnek, tehát vagy sokat dob, vagy zuhan egy nagyot az önbizalom, morál ....kanty írta:Fontos, de nem létfontosságú, legalábbis szerintem. A csoport nem annyira nehéz egy esetleges vereség után is simán kellene továbbjutni. DE nem hiszem, h kikapunk. Szerintem visszaáll a világ rendje, legalább 2 góllal nyerünk.fanbarca írta:A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb meccse, egy kudarc után nagyon fontos a BL-ben jól kezdeni, fejben nagyon ott kell lenni és persze a földön kell maradni. Remélem Bojan is lehetőséget kap, bár ez nem a legfontosabb dolog ....
Mikaos írta:FIGYELEM! Az utóbbi időben történtek miatt:
Aki érzékeny a kezdőcsapatunk kihirdetésére, az MOST vegyen be egy nyugtatót![]()
Ugyanis 30 perc múlva megtudjuk, kik játszanak a kezdőben.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni!B. Tamás írta:Egyrészt sokan azt hiszik, az utóbbi két év megszokott, az a normális, innentől ez az alapelvárás. Nos, nagyon rossz ez a felfogás, mivel az utóbbi két év egy fantasztikus generáció, egy remek edző, jó adag szerencse, és óriási egység árán jött létre. Láthattuk tavaly, hogy amennyiben a szerencse nincs velünk, a BL-ből így is ki lehet pottyanni.
Tavalyelőtt meg a Barca BL-győztes volt...Mental_Theo írta:Azért nem leszek öngyilkos ha nem nyerünk.
A Pana nagyon kellemetlen ellenfél, azért jó vele vigyázni.
Talán emlékeztek tavalyelőtt az Inter előtt végzett a csoportban...
Fontos, de nem létfontosságú, legalábbis szerintem. A csoport nem annyira nehéz egy esetleges vereség után is simán kellene továbbjutni. DE nem hiszem, h kikapunk. Szerintem visszaáll a világ rendje, legalább 2 góllal nyerünk.fanbarca írta:A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb meccse, egy kudarc után nagyon fontos a BL-ben jól kezdeni, fejben nagyon ott kell lenni és persze a földön kell maradni. Remélem Bojan is lehetőséget kap, bár ez nem a legfontosabb dolog ....
Hát szerintem ez nézőpont kérdése, mert nyilván nem lenne jó megint kikapni otthon, de ez az első meccs a BL-ben és eléggé olyan a csoportunk, hogy hátrakötött sarokkal is meg kell nyerni (ha a Pep pártiak teóriája fenn áll). Szerintem fontosabb lesz a hétvégi Atletico Madrid elleni bajnoki. Meg igazából még az is lehet, hogy az ellenfelek leírnak minket, egy újabb hazai vereség után (ha így lenne, akkor még jól is jött a Barca körüli hisztifanbarca írta:A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb