Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki nem vállalja be?:) Ezúttal kerestem képeket is hozzá...Guardiola írta:Sziasztok.
Lenne egy kérésem, ha valaki elvállalná, bár biztosan nem egyszerű
Egy siget szeretnék amin a 4 kedvenc sportágam egy egy kiemelkedő alakja látható.
Xavi
Ken Doherty- snooker
Janne Ahonen - síugrás
Miguel Indurain - országúti kerékpár
Ic bjutiful!davidvilla77 írta:Na akkor most egy Xavi-s:
![]()
Nos egy újabb mestermunka. Hiába aki tud az tuddavidvilla77 írta:Na akkor most egy Xavi-s:
![]()
Ó melegséggel töltene el ha a te kezedben lenne egy vektoros kép sorsa! Nem csinálnál nekem egy vektoros sig-et Milos Krasicrol? (juve mezben, eddig a Bari és a Samp ellen játszott csak, a kép mind1)ronaldinho89 írta:Nem tudom én vectort ha elkezdek akkor jó minőségu, nagyobb felbontásu képekkel dolgozok. ezek annyira nem jok és a felbontásuk se tul nagy. nem adná szépen vissza. bár egy profi ezt is megoldaná biztos.
kösz szépenronaldinho89 írta:http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Barc ... eRcPql.jpg
Nagyon szép lett, mestermunka .... Amúgy ha ma nyerünk akkor azt is örökítsd meg, tedd emellé a boldog arcot és az ellenfelek címerét a helyükredavidvilla77 írta:Huuuhh.. Megszenvedtem vele:
Szerintetek milyen lett![]()
(minél több véleményt)
Megérte,hidd el!davidvilla77 írta:Huuuhh.. Megszenvedtem vele:
(minél több véleményt)
Eddigi legjobb képed, az eddigi képeid is szépek és jók voltak, de ez egy igazi profi kép lett. Mondom ezt én laikus, hozzá nem értőként.davidvilla77 írta:Huuuhh.. Megszenvedtem vele:
(minél több véleményt)
davidvilla77 írta:Huuuhh.. Megszenvedtem vele:
(minél több véleményt)
Az a kis Puyol féle pajzán vigyordavidvilla77 írta:
![]()
Rohadt jó mindkettő! Egyébként olyan mintha szájba akarná verni a két szélső Villa a középsőtFtcSikiHun írta:Itt a mai második(?) sigem.
Vélemények, kritikák?
szerk.: Villa 2: