Zsoltu92 írta:Gusztustalan volt Ibrától, tudtam, hogy nagyképű, arrogáns, de ezt szerettem benne. Mostanáig!
Állítólag amikor kötötte be a cipőjét, akkor Rodney fejbe rúgta egy labdával. Ha direkt is volt, akkor is durva. Menjen oda mögé és pöckölje meg a fülét, majd nevessen, hogy mekkora nagy poéngyáros vagy akármi. Mellesleg egy fiatalabbal kezdett, ami alapjában véve szánalmas dolog. Én sem megyek oda egy 12éveshez hátba rúgni, "poénból".
Amúgy szerintem is megzuhant érzelmileg. Egy focista, aki az Internél kiskirály volt, eljött a Barcába, ahol egy volt a sok közül, majd gyakorlatilag kirúgták... Azért egy ilyen természetű embernek ez óriási érvágás.
Amit lentebb írtatok, hogy nálunk is bomlasztotta az öltözőt ezt kétlem. Az elsőnél még szóltak volna másodiknál repül.
LOL.

Gyakorlatilag ugyanazt írtad amit, én. Bezzeg, ha visszaolvastál volna... Mindenesetre örülök, hogy mások is hasonlóan gondolkodnak.
Egyébként az is igaz, amit Lionel85 ír, hogy sokan a zsenialitása miatt elnézőek vele szemben. Ez is egy álláspont, bár én nem fogom megérteni. Csak játsszunk el a gondolattal: ha egy ilyen figurával kéne együtt játszanom, hamar el menne a kedvem a dologtól. És itt nem is az alfa szerepről, meg a domináns-dominált viszonyról van szó, mert ezek kialakulnak maguktól, inkább arról, hogy egy korrekt ember ilyet egyszerűen nem csinál.
Milyen ironikus, a hír alatt lévő facebookos felület: 260 embernek tetszik...