Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemhittem, hogy pont neked kell majd ilyet mondanom photoshoppal kapcsolatban, de van még mit fejlődni...davidvilla77 írta:...
Grat a képekhez!davidvilla77 írta:Feltöltöttem IDE néhány eddigi képemetFolyamatosan bővül, csak egyenlőre ennyi képet töltöttem fel.
Enjoy
Köszönöm,tökéletes lesz. amúgy mondtam,én rendszeres látogatód vagyokdavidvilla77 írta:Messithebest írta: ...
![]()
Na mégis hallgattál ránk?davidvilla77 írta:Feltöltöttem IDE néhány eddigi képemetFolyamatosan bővül, csak egyenlőre ennyi képet töltöttem fel.
Enjoy
davidvilla77 írta:tessék:gyuri03 írta:DavidVilla77! Csinálnál nekem egy Sig-et ha ráérsz?
(ha véletlen nem 2002-es az a kép akkor nyugodtan szóljál/jatok, mert nem tudom hogy mikor készült)
Elmondhatatlanúl gyönyörű lett! Nagyon szépen köszönömdavidvilla77 írta:tessék:gyuri03 írta:DavidVilla77! Csinálnál nekem egy Sig-et ha ráérsz?
(ha véletlen nem 2002-es az a kép akkor nyugodtan szóljál/jatok, mert nem tudom hogy mikor készült)
Nem véletlenül van az egyik munkád berakva nekem signek!higany írta:
Szép! Grat!higany írta:
Szerintem meg pont olyan jókdavidvilla77 írta:Hát még úgy nem gondolkoztam rajta.L.Messi 10 írta: Egyébként nem gondoltál rá hogy csinálj valahol egy netes galériát? Szerintem igen népszerű oldal lenne
Nemhiszem hogy olyan jók ezek hogy az egész világ lássa.
![]()
Vagy ezt valaki háttérnek megtudja csinálni?9Dave írta:
Nem tudja valaki hogy ezt hol lehet megtalálni nagyobb felbontásban?
(Háttérnek szeretném használni)
Hát azért én erre nem vennék mérget! Már csak az itteni vélemények miatt semdavidvilla77 írta:Hát még úgy nem gondolkoztam rajta.L.Messi 10 írta: Egyébként nem gondoltál rá hogy csinálj valahol egy netes galériát? Szerintem igen népszerű oldal lenne
![]()
de bizony oan jókdavidvilla77 írta:Hát még úgy nem gondolkoztam rajta.L.Messi 10 írta: Egyébként nem gondoltál rá hogy csinálj valahol egy netes galériát? Szerintem igen népszerű oldal lenne
![]()
Hihetetlen.Ment is hatterkepnekBeen írta:Szép lett.Esetleg nem tudnád belinkelni a képeket, hogy miből is lett ez? Csak érdekelne.