Fifa, PES, FM
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Messifan, 30dani, raulmadrid !
sürgősen adjatok életjelet magatokról. a bajnokság mai nap elindult, adatok ebben a topikban,és a bajnokság oldalán is megtalálhatóak.
ami még fontos (bár ez is szerepel már mindenhol)
bajnokság msne: ebfifa@hotmail.com
bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
regeljetek oda,és írhatok ha van valami kérdés.
sürgősen adjatok életjelet magatokról. a bajnokság mai nap elindult, adatok ebben a topikban,és a bajnokság oldalán is megtalálhatóak.
ami még fontos (bár ez is szerepel már mindenhol)
bajnokság msne: ebfifa@hotmail.com
bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
regeljetek oda,és írhatok ha van valami kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.09.20. 14:12:52-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Akkor még ezt az évet mindig bírni fogom:DxD csak 2012 ne legyen "izmosabb"xDBarca_10 írta:Én ezt találtam:bence-barca írta:Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani
Intel Core2Duo 2,5 GHz processzor
Windows XP, Vista vagy 7
1 GB-RAM (Windows XP) és 2 GB-RAM (Windows Vista és Windows 7)
6,5 GB szabad hely
8800GT vagy Radeon HD3870 kártya vagy ezeknél erősebb

- tomabence
- Jugador d'estrella
A bajnokságban szereplő kollégákhoz szólnék! Azon belül először is a D csoportosokhoz. (zoli722, zoli243player és FCBMessi19-hez! )
Ha lehetne ide leírnátok az msn-en címeteket vagy esetleg pü-ben elküldenétek nekem??? Itt a fórumba bajos kikeresni mindenkit meg hát a lustaság sem elkerülendő szempont! Köszönöm előre is.
Sikeres és a fairplay szellemében lejátszott meccseket kívánok mindenkinek, sok szerencsét Társaim
Remélem nem voltam offszagú.
Ha lehetne ide leírnátok az msn-en címeteket vagy esetleg pü-ben elküldenétek nekem??? Itt a fórumba bajos kikeresni mindenkit meg hát a lustaság sem elkerülendő szempont! Köszönöm előre is.
Sikeres és a fairplay szellemében lejátszott meccseket kívánok mindenkinek, sok szerencsét Társaim

Remélem nem voltam offszagú.
Ez továbbra is az ajánlottBarca_10 írta: Én ezt találtam:
Windows XP, Vista vagy 7
6,5 GB szabad hely
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bajnokság
http://eurobarcafifa.atw.hu/
itt már megtalálhattok minden infót, értelem szerűen a III. Eurobarca FIFA 09 Bajnokság topikban keresgéljetek, és ezentúl ott is írhattok, kérdezhettek. Természetesen regisztrálni nem ártana oda is.
Holnaptól kezdődik a bajnokság!
Menetrend,és más tudnivalók megtalálhatóak ott is, és előzetesen már itt is.
Ha segítség kell akkor a bajnokság oldalán a megfelelő topikban kérdezzetek.
Jó játékot mindenkinek!
ide is írom, ide lépjetek be hamachin: III.Eurobarca bajnokság, pass: eb12345
http://eurobarcafifa.atw.hu/
itt már megtalálhattok minden infót, értelem szerűen a III. Eurobarca FIFA 09 Bajnokság topikban keresgéljetek, és ezentúl ott is írhattok, kérdezhettek. Természetesen regisztrálni nem ártana oda is.
Holnaptól kezdődik a bajnokság!
Menetrend,és más tudnivalók megtalálhatóak ott is, és előzetesen már itt is.
Ha segítség kell akkor a bajnokság oldalán a megfelelő topikban kérdezzetek.
Jó játékot mindenkinek!
ide is írom, ide lépjetek be hamachin: III.Eurobarca bajnokság, pass: eb12345
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.09.19. 15:03:27-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Én ezt találtam:bence-barca írta:Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani
Windows XP, Vista vagy 7
6,5 GB szabad hely
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
De mivel még nem jelent meg ezért nincs a listában!
De ha beírod googlebe akkor lehet kihoz valamilyen oldalt!De 2 ghz-s gépen nem biztos, hogy futni fog!A Next gen eszi a6zért a vasat rendesen
De mivel még nem jelent meg ezért nincs a listában!
De ha beírod googlebe akkor lehet kihoz valamilyen oldalt!De 2 ghz-s gépen nem biztos, hogy futni fog!A Next gen eszi a6zért a vasat rendesen
valaki a fórumon egyszer linkelt egy oldalt, amivel meg lehet nézetni h jó-e a géped hozzá, sztem írd be a segítség kéne topikbabence-barca írta:Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani
-
- Llegenda del Barça
Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani 

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Bár elég sokan égnek már a legújabb FIFA lázában, mostanában a FIFA 09-cel kezdtem játszani. Szükségem lenne egy patch-re, nem tudom létezik-e ilyen, de nagyon zavar, hogy a manager módban az átigazolási 5-ös lista mindig csak az én játékosaimból áll, akármilyen csóró csapatot választok, az Arsenal és a Tottenham kiesett a bajnokságból, amit a Blackbourn nyert, a nagycsapatok játékoskerete pedig évek óta ugyanaz. Tud valamelyőtök kiegészítőt, ami életszerűbbé teszi a manager módot?
Előre is kösz!
Bár elég sokan égnek már a legújabb FIFA lázában, mostanában a FIFA 09-cel kezdtem játszani. Szükségem lenne egy patch-re, nem tudom létezik-e ilyen, de nagyon zavar, hogy a manager módban az átigazolási 5-ös lista mindig csak az én játékosaimból áll, akármilyen csóró csapatot választok, az Arsenal és a Tottenham kiesett a bajnokságból, amit a Blackbourn nyert, a nagycsapatok játékoskerete pedig évek óta ugyanaz. Tud valamelyőtök kiegészítőt, ami életszerűbbé teszi a manager módot?
Előre is kösz!
Na, úgy látom az EA betartotta 4 éves ígéretét, és a next-gen Fifa megérkezett PC-re. Ahogy nézegettem, kb. egy az egyben ugyanaz, mint a konzolos verzió, gondolom ennek sokan örülnek.
Logitech Dual Action-nel próbáltam a játékot, nem mondom, hogy pont úgy reagál, mint az Xbox kontrollere, de használható. Egyébként van arra mód, hogy az eredeti Xbox kontrollert PC-n használjam?

Logitech Dual Action-nel próbáltam a játékot, nem mondom, hogy pont úgy reagál, mint az Xbox kontrollere, de használható. Egyébként van arra mód, hogy az eredeti Xbox kontrollert PC-n használjam?
- LM10
- Director del Fútbol
Tessékbarca_bome írta:Itt van, én tegnap innen szedtem le Xbox360-ra és tökéletesen működik!
http://thepiratebay.org/torrent/5832272 ... _360_Demo_
Egyetlen hibája van a torrentnek, erre nagyon figyeljetek, mert ha nem írjátok át, akkor nem fogja vinni a box! (elsőre én is átsiklottam felette és 1 dvd-m bánta!)
A hiba a következő:
A Content mappában van egy sok nullából álló mappa (mármint sok nulla a mappa neve), ám a torrent feltöltője kevés nullát írt be, ezért át kell neveznetek a mappát.
A helyes mappanév a következő: 0000000000000000
Simán Neróvála, vagy akármilyen író programmal adatlemezként kell kiírni.
Egy lehetőleg üres dvd lemezre írjátok ki, vagy esetleg újraírhatóra. Nem kell kétrétegű lemez hozzá, sima 4.5-ös is jó. A lényeg, hogy a Content mappát írjátok rá, tehát a teljes mappaszerkezet ugyanaz legyen, mint amit letöltöttél, csak annyi módosítással, hogy a sok nullás mappa nevét átírod!
Tehát így nézzen ki a lemez:
Content/0000000000000000/45418933/00080000/A93C81106B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
Aztán a box majd mixed media disc-ként fogja felismerni, ezért majd a Game Library menüben kell megkeresni a FIFA11-et és onna elindítani!
Én már tegnap megcsináltam ezzel a torrenttel és ha mindent úgy csináltok ahogy írtam, akkor menni fog!
Egy lemezre többféle demót is lehet írni (amennyi csak ráfér), de erre most nem térnék ki, ha esetleg ez is érdekel valakit, akkor majd beírom ide!
Jó játékot hozzá!
-
- Llegenda del Barça
Meglehet valahogy oldani azt, h mikor beállítom a billentyűket 2 helyre 1 billentyűt szeretnék csak azt ugye nem lehet... nem tud valaki vmi kiskaput?
Mert így nem lehet cselezni, h át kell raknom a kezemet a numerikusokra aztán gyorsan vissza az iránygombokra...

Mert így nem lehet cselezni, h át kell raknom a kezemet a numerikusokra aztán gyorsan vissza az iránygombokra...

Ha x360-hoz kell DVD+R DL,akkor csakis a Verbatimot ajánlom. A többi koptatja az olvasófejet. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Vki nemtudna segíteni h. a fifa 11 demoba amikor elindítom a játékok, az EA logónál kilép és kiírja h. hibát észlelt ezért leáll, ugyan miért csinálja ezt?
Mi lehet a megoldás erre?direcx9c fentvan, 8500gt videokarim legujabb drivere is... nemértem
előre is köszönöm a segítséget
125ft-os dvd dl-ről lehet tudni vmit?:P
Mi lehet a megoldás erre?direcx9c fentvan, 8500gt videokarim legujabb drivere is... nemértem
előre is köszönöm a segítséget
125ft-os dvd dl-ről lehet tudni vmit?:P
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Azóta már újraindítottam de nem.
De a hetekben fogok laptopot venni de most jó lett volna hétvégén tolni a fifát.
Köszi az infókat.
De a hetekben fogok laptopot venni de most jó lett volna hétvégén tolni a fifát.
Köszi az infókat.

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Miután leszedtem nekem is ezt írta ki. Ujraindítottam a laptompom közben volt frissítette a windows xp-t. majd ujraindítás után a játék is elindult. szal nem tom nekem helyre jött. próbáld meg.Messithebest írta:Már rájöttem én is,az azt jelenti hogy a videókártyád nem támogatja a Shader Model 3.0-át.... vegyél újat vagy nem fog menni....nekem ez volt is ez volt a bajom a FIFÁval és a PESsel is....ultrasur írta:Letöltöttem a demot (FIFA11) de nem indul az írja ki: E0001 mit tegyek?![]()
- Messithebest
- Director del Fútbol
Már rájöttem én is,az azt jelenti hogy a videókártyád nem támogatja a Shader Model 3.0-át.... vegyél újat vagy nem fog menni....nekem ez volt is ez volt a bajom a FIFÁval és a PESsel is....ultrasur írta:Letöltöttem a demot (FIFA11) de nem indul az írja ki: E0001 mit tegyek?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Letöltöttem a demot (FIFA11) de nem indul az írja ki: E0001 mit tegyek?
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Elkezdtem Xbox360-on egy Manager módot a Tottenhammel.
Első éven járok, 2 bajnoki meccs után 2 győzelem.
Profin nyomom, a világklasszis sem egy eget rengető szint, de a profi az a szint, ahol még a trükközés is belefér.
További beállításaim: 4 perces félidők és gyors játékmenet.
Kezdő 11-em:
----------------------------Gomes
Glen Johnson-----Bassong-----Gallas-----G. Bale
---------------------------Huddlestone
Jesus Navas---------------------------------Michel Bastos
----------------------------Luca Modric
-------------Robbie Keane-----------Jermain Defoe
Cserék: Woodgate, King, Jenas, Bentley, Pavlyuchenko, Crouch, Jansson (kapus)
Tartalékok: Palacios, Hutton, Naughton, Dervite, Rose, Bostock, Smith, Blackwood
Egy kis értékelés az első 2 meccs után: A barátságos meccseket leszimuláltam, mert az átigazolásokra koncentráltam, de Navas és Bastos nagyon beválik a két szélen.
Nem tudom, hogy van-e ilyen felállás, de ezt én szerkesztettem, egyéni alakzatként. Igyekszem minden posztra olyan játékosokat rakni, akiknek egy az egyben az a posztja.
Glen Johnsont még nem játszattam, mert a második bajnoki után sikerült leigazolni. Bale hatalmas fejes góllal verekedte be magát nálam a kezdőbe, Keane, Defoe és Pavlyuchenko pedig szintén zseniálisak. Állandó rotálás van a csatáraim között, meg is hálálják szépen, most a harmadik meccsre Crouchot is bevetem.
A második meccsemen egyébként 1-0-s hátrányból fordítottam 1-2-re, majd 2-2, végül 2-4-re nyertem. (Megjegyezném mindkét csereemberem betalált, Bale fejes góllal, Pavlyuchenko akció góllal tette le névjegyét.) Az első gólomat Keane-el lőttem, szép kis átemelős gól volt, majd a negyediket üres kapura lőttem szintén vele.
Nagyon élvezem valamiért mos a játékot a Spurs-el. Annyit bánok, hogy Van der Vaartot nem raktam át manager mód előtt a Spursbe, mert szép kis pénzért eladhattam volna!
Most minden posztra van játékosom, akinek pontosan az a posztja eredetileg is, kivéve a vkp posztot. Oda egy darab emberem sincs, aki kvk lenne. Télen próbálok oda hozni valakit, mondjuk egy Touré, Mascherano párosból az egyiket.
Gallas helyére Piquével szemezgetek.
Alapvetően hosszú távra jó ez a csapat, megpróbálok saját neveléseket "gyártani", 1-2 helyre veszek nevesebb játékosokat!
Megyek, nyomom a harmadik bajnokimat, a Chelsea otthonában.
Egy dolog nagyon idegesít. Nem tudok rájönni, hogy kell kijelölni a csapatkapitányt Xbox360-on FIFA10-ben! Leírná valaki, aki tudja?
Első éven járok, 2 bajnoki meccs után 2 győzelem.
Profin nyomom, a világklasszis sem egy eget rengető szint, de a profi az a szint, ahol még a trükközés is belefér.

További beállításaim: 4 perces félidők és gyors játékmenet.
Kezdő 11-em:
----------------------------Gomes
Glen Johnson-----Bassong-----Gallas-----G. Bale
---------------------------Huddlestone
Jesus Navas---------------------------------Michel Bastos
----------------------------Luca Modric
-------------Robbie Keane-----------Jermain Defoe
Cserék: Woodgate, King, Jenas, Bentley, Pavlyuchenko, Crouch, Jansson (kapus)
Tartalékok: Palacios, Hutton, Naughton, Dervite, Rose, Bostock, Smith, Blackwood
Egy kis értékelés az első 2 meccs után: A barátságos meccseket leszimuláltam, mert az átigazolásokra koncentráltam, de Navas és Bastos nagyon beválik a két szélen.
Nem tudom, hogy van-e ilyen felállás, de ezt én szerkesztettem, egyéni alakzatként. Igyekszem minden posztra olyan játékosokat rakni, akiknek egy az egyben az a posztja.
Glen Johnsont még nem játszattam, mert a második bajnoki után sikerült leigazolni. Bale hatalmas fejes góllal verekedte be magát nálam a kezdőbe, Keane, Defoe és Pavlyuchenko pedig szintén zseniálisak. Állandó rotálás van a csatáraim között, meg is hálálják szépen, most a harmadik meccsre Crouchot is bevetem.
A második meccsemen egyébként 1-0-s hátrányból fordítottam 1-2-re, majd 2-2, végül 2-4-re nyertem. (Megjegyezném mindkét csereemberem betalált, Bale fejes góllal, Pavlyuchenko akció góllal tette le névjegyét.) Az első gólomat Keane-el lőttem, szép kis átemelős gól volt, majd a negyediket üres kapura lőttem szintén vele.
Nagyon élvezem valamiért mos a játékot a Spurs-el. Annyit bánok, hogy Van der Vaartot nem raktam át manager mód előtt a Spursbe, mert szép kis pénzért eladhattam volna!

Most minden posztra van játékosom, akinek pontosan az a posztja eredetileg is, kivéve a vkp posztot. Oda egy darab emberem sincs, aki kvk lenne. Télen próbálok oda hozni valakit, mondjuk egy Touré, Mascherano párosból az egyiket.
Gallas helyére Piquével szemezgetek.

Alapvetően hosszú távra jó ez a csapat, megpróbálok saját neveléseket "gyártani", 1-2 helyre veszek nevesebb játékosokat!

Megyek, nyomom a harmadik bajnokimat, a Chelsea otthonában.
Egy dolog nagyon idegesít. Nem tudok rájönni, hogy kell kijelölni a csapatkapitányt Xbox360-on FIFA10-ben! Leírná valaki, aki tudja?

Kipróbáltam én is a fifa11 demot és eddig ugyanúgy tetszik mint a PES demoja. A mozgások és az irányítás iszonyat jó lett. Nagyon tetszik benne minden főleg amikor 1-1 van meccs előtt és mikor sprintelsz.. ááá 
Biztosan le fogom tölteni mind a 2 teljes játékot.

Biztosan le fogom tölteni mind a 2 teljes játékot.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Na gyerekek,hála a közelgő szülinapomnak,valószínűleg már xboxon fogom tolni az idei fifát.
Nem kell majd azon aggódni h elviszi e gép e vagy sem
Jövő héten valszeg rendeljük 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
2 giga ram, 2.6-ps dual core proci, radeon 3650-es videókártya, 1440x900as felbontás, kiváló képminőség, tökéletesen fut.
Előbbi kérdésem még mindig fenn áll, billentyűzettel, hogyan kell cselezni?

Előbbi kérdésem még mindig fenn áll, billentyűzettel, hogyan kell cselezni?

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- faithnomore
- Entrenador del Barça
nekem 8600gt van és teljesen jól működik, 1280*768-as felbontásban nem szaggat
kétlem hogy ekkora lenne a szakadék
kétlem hogy ekkora lenne a szakadék