2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
össze kell még állnia a csapatnak..minden elárul a Real helyzetéről az, hogy DiMaria lőtte a gólt.Mit akarunk a BL-ben ilyen játékkal? én érzem magam rosszul.Komolyan mondom DiMariára kellett a 30 millió, ahhoz hogy majd úgy is Castillában kössön ki.S.Agüero írta:Hulla gyengén játszott tegnap a Real.
Szépen be is mákoltak egy gólt ott a végén.
ez a Soceidad meg miket ki tud hagyni.
Ajtó-ablak helyzet és mellélő a gyerek. Ezt nem szeretem a kisacsapatokban, h még ha jól is játszanak sok minden kihagynak.
Ha a Real így fog játszani a közeljövőben nem hinném, h olyan nehéz lenne őket visszavetni a 2. helyre.
daffy írta:nem tudom h mennyire láttál pellegrini által vezetett meccset,de gondolom semennyire ha itt röhögcsélsz. a csávó nem ért az edzősködéshez. a 96pont nem az ő érdeme,hanem a ritkasz.ar spanyol bajnokságé. gondolom ha az ajax ellen bemegy a lövések hatoda(!),akkor a 6-0 után senki nem mondana ilyet h túlsztárolt mou. hülyeség,a csapat a rossz,miért nem tudják kihasználni a helyzeteiket? meggyőződésem h eto'o és milito legalább a felét berúgná,míg ilyen benzema meg higuain azt sem tudja h merre támadunk... balfsz banda ez,nem mou hibája. megszervezte a védekezést,ami megy is,a csatárok meg berúgnák a helyzetek harmadát,akkor-hála a bajnokság színvonalának- 4-1,3-0 -ra lehetne hozni a meccseket. csak hát higu és benzema is súlytalan,ha 1 védőnél több van vele szemben. a kp lassú és pontatlan,cr sehol sincs,Andris írta:Hát, egyrészt ha téged a '96 pontos, esetenként egészen tűrhető, és legalábbis mindenképp gólgazdag játék, de azért elküldöm az edzőt mert a neve nem elég nagy a madrid kispadjához', valamint a két nyár alatt elköltött 400 (?) millió euró nem emlékeztet Perez jól ismert formájára, akkor nem tudom mit kellene tennie az öregnek.![]()
Másrészt állítom h Mourinho úgy a legtúlsztároltabb és túlbecsültebb edző, ahogy CR a játékosoknál. S mondom, egy ilyen Barca mellett nem fogtok valószínűleg idén még semmit nyerni, aztán majd megnézem h év végén mi lesz az úr sorsa. Meg persze az ilyen Özileké, akik nagy reménységek most, jó játékosok, és aztán majd a madridi környezet teljesen kikezdi és tönkre vágja őket, ahogy az szokás.
CRhez pedig csak annyit: tavaly nemtudom mennyivel mutatott jobb formát, emlékeim szerint akkor is csak a góljai tarották ott ahol, de azok nagyrésze is büntető, gólvonalról bepasszolt labda vagy 10/1es hatékonyságú szabadrúgás volt.meg ügyes gyerek,de egyedül kevés. nálatok van 4 kezdő játékos,aki ötletet tud vinni a játékba,nálunk max 2,de sokszor annyi sem.
nem tudom h mennyire láttál pellegrini által vezetett meccset,de gondolom semennyire ha itt röhögcsélsz. a csávó nem ért az edzősködéshez. a 96pont nem az ő érdeme,hanem a ritkasz.ar spanyol bajnokságé. gondolom ha az ajax ellen bemegy a lövések hatoda(!),akkor a 6-0 után senki nem mondana ilyet h túlsztárolt mou. hülyeség,a csapat a rossz,miért nem tudják kihasználni a helyzeteiket? meggyőződésem h eto'o és milito legalább a felét berúgná,míg ilyen benzema meg higuain azt sem tudja h merre támadunk... balfsz banda ez,nem mou hibája. megszervezte a védekezést,ami megy is,a csatárok meg berúgnák a helyzetek harmadát,akkor-hála a bajnokság színvonalának- 4-1,3-0 -ra lehetne hozni a meccseket. csak hát higu és benzema is súlytalan,ha 1 védőnél több van vele szemben. a kp lassú és pontatlan,cr sehol sincs,Andris írta:Hát, egyrészt ha téged a '96 pontos, esetenként egészen tűrhető, és legalábbis mindenképp gólgazdag játék, de azért elküldöm az edzőt mert a neve nem elég nagy a madrid kispadjához', valamint a két nyár alatt elköltött 400 (?) millió euró nem emlékeztet Perez jól ismert formájára, akkor nem tudom mit kellene tennie az öregnek.![]()
Másrészt állítom h Mourinho úgy a legtúlsztároltabb és túlbecsültebb edző, ahogy CR a játékosoknál. S mondom, egy ilyen Barca mellett nem fogtok valószínűleg idén még semmit nyerni, aztán majd megnézem h év végén mi lesz az úr sorsa. Meg persze az ilyen Özileké, akik nagy reménységek most, jó játékosok, és aztán majd a madridi környezet teljesen kikezdi és tönkre vágja őket, ahogy az szokás.
CRhez pedig csak annyit: tavaly nemtudom mennyivel mutatott jobb formát, emlékeim szerint akkor is csak a góljai tarották ott ahol, de azok nagyrésze is büntető, gólvonalról bepasszolt labda vagy 10/1es hatékonyságú szabadrúgás volt.
és pont ezért tudok elhatárolódni a madridista " társaktól". nem értem,hogy miért nincs türelmük. egyszerűen nem értenek a focihoz vagy talán nem játszották soha és nincsenek tisztában az idő fogalmával vagy én nem tudom. perez eddig semmi olyat nem tett,ami a régi önmagára emlékeztetné,így joggal bízom a változásban.én úgy gondolom,hogy a keret már majdnem teljesen kész,még 1 átigazolási szezon kell(nyár) és kész is. a padon egy edző ül,ami már rég nem volt. a keret fiatal,3-4 oda nem illő(még vízhordónak sem) játékos van,akiktől nyáron meg lehet szabadulni,de erre már lehet építeni. én bizakodó vagyok.Andris írta:Én nem várok semmit. Azt se, hogy 6 év és nemtom hány különböző edző és játékosállomány után ez a mostani majd összeérik, de most nem erről van szó.
A mostani alapra építkezve (ha ez egyáltalán el tud indulni) még nagyon sok idő mire versenyképesek lesznek, az idei címek tuti ugrottak. és akkor év végén majd meglátjuk h Perez megtagadja-e önmagát, illetve a madridi sajtó megteszi-e ugyanezt. Mindkettő teljesen valószínűtlen, és mindkettő keresztbe áthúzza a jelenlegi csapatot.
Nem tudom elképzelni, hogy a csapatom annyi pontot szerezzen mint tavaly Pellegrini alatt, biztos vagyok benne hogy lesz pár 0-0 a fordulók során, de szerintem a teljesítménnyel nem volt gond tegnap. Legalábbis szerdán az Ajax ellen... hogyismondjam végig magas fordulatszámon játszottunk, nem csoda, hogy szombatra elfogyott a nafta. Illetve én nem csodálom, mert rég nem láttam a kedvenceimet 90 percen keresztül hajtani, pláne hogy ez eredmény szempontjából nem ment a bajnokság rovására. Én nagyon boldog vagyok emiatt, a kis dolgoknak is örülni kellAbban kell bízni, hogy ez a teljesítmény azért nem mindig lesz elég a kicsik ellen sem.
Azt én is csak lestem, hogy mitől volt szenzációs az a két támadás???ElBartimaeus írta: Lemaradtam a meccs elejéről, úgyhogy a félidőben hallottam a kedves bajszos kollégát nyilatkozni arról, hogy a Madridnak két milyen gyönyörűen kidolgozott, szenzációs támadása volt. Majd megláttam az ismétléseket.Hát nem egészen tudom, hogy mitől voltak annyira szenzációsak: az első egy labdaszerzés és két előre passz, az egyik az egyetlen lehetőség volt a labda megtartására, a második meg egy kicsit még pontatlan is volt, majd ebből következően egy rossz labdaátvétel és labdavesztés. A második meg két vonal passz, úgy, hogy semmilyen más lehetőség nem volt, maximum a hátra passz. Akkor kérdem én, hogy ezek mitől olyan zseniálisak?
Fecooo írta:milyen volt? megpattant pepe hátán és beesett a sarokba...
A hazai játékos hozzá sem ért a labdához, jogos volt a szabi.lluisllach89 írta: Amúgy reáléknál az a vicc, hogy nem a labdajáratást erőltetné JM, hanem a biztos védekezést. Nah most 1 gól bármikor becsúszhat, kaptak is, utána jött a Ronaldo szabi ami 100%-ig tiszta szerelés volt.
Ezúttal embert talált és a kapus, már nem ért oda.csababarca írta:Roncika szabigólja milyen volt? Szokásos beleverek egyet-kapus mellényúl szitu?vagy kicsit elment sarokra is a laszti?
.