Bajnoki Mérkőzések 10-11
Háááát! Ha most nem lesz kezdő Bojan akkor sose! Van cirka egy hónapja, hogy odarakja magát...
Szerintem Adriano kezdjen a baloldalon, Pedro pedig Messi helyén, középen pedig Villa. A középpályát felesleges variálni.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az most a kérdés, hogy mit választ Pep. Init küldi előre-így kezdhet Keita, esetleg Mascherano-vagy Bojan kap lehetőséget.
Villának vagy Ininek mindenképp ki kellene lépnie a bal oldalra, hisz ők ketten képesek arra, mint Messi a túloldalon, azaz befelé törve 2-3 embert is levehetnek a pályáról. Ha Bojan játszik, remélem nem a szélen erőlködik majd, mert ott totál haszontalan.
Ha minden kötél szakad, még Adriano is lehet bal oldali támadó. Meglátjuk.
Villának vagy Ininek mindenképp ki kellene lépnie a bal oldalra, hisz ők ketten képesek arra, mint Messi a túloldalon, azaz befelé törve 2-3 embert is levehetnek a pályáról. Ha Bojan játszik, remélem nem a szélen erőlködik majd, mert ott totál haszontalan.
Ha minden kötél szakad, még Adriano is lehet bal oldali támadó. Meglátjuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Örülök a győzelemnek, ám a játékban akadtak kérdőjelek. Nem teljesen voltam elégedett a látottakkal, bár ehhez kellett a hazaiak durva játéka is, amiben főleg a második félidőben jeleskedtek. Ha már focizni nem tudtak, akkor inkább pankrátorkodtak... Biztos sokat tanultak az Espanyoltól, hogy kell ilyenkor felvenni a kesztyűt a Barcelonával...
Maxwell beállásával azt vártam, hogy jobb lesz a védelem bal oldala, mint Abidallal volt az elmúlt két meccsen, de sajnos a brazil is hibázott. Támadásban jobban szerepel, mint a francia, de vétett ő is hibákat, amik nem voltak megnyugtatók a számomra. Esélye még van neki, remélem élni tud vele!
Villát sajnáltam, balszerencsés napja volt. Egyszerűen semmi nem jött össze neki, pedig nagyon akart, de ezúttal Fortuna nem vele volt. A kapufája is pech volt, de utána abból az akcióból lőtt szinte gólt Messi, szóval minden rosszban van valami jó.
Messi sérüléséről írtam a saját topikjában, csak annyit tudok mondani, hogy szorítok neki, gyorsan térjen vissza közénk!
Az ellenféltől ki kell emelnem De Gea kapust, egyszerűen fenomenálisan védett! Xavi, Pedro, de azt hiszem még Villa nagy próbálkozását is védeni tudta, és a végén még Messit is hatástalanította. A jövő első számú kapusa lehet belőle, csak folytatódjon a töretlen fejlődése és maradjon szerény!
A fontos 3 pont megvan, nagy áldozat révén (Messi), de tovább kell menni, ez csak egy "csata" volt, a "háború" vége még messze van!
Maxwell beállásával azt vártam, hogy jobb lesz a védelem bal oldala, mint Abidallal volt az elmúlt két meccsen, de sajnos a brazil is hibázott. Támadásban jobban szerepel, mint a francia, de vétett ő is hibákat, amik nem voltak megnyugtatók a számomra. Esélye még van neki, remélem élni tud vele!
Villát sajnáltam, balszerencsés napja volt. Egyszerűen semmi nem jött össze neki, pedig nagyon akart, de ezúttal Fortuna nem vele volt. A kapufája is pech volt, de utána abból az akcióból lőtt szinte gólt Messi, szóval minden rosszban van valami jó.
Messi sérüléséről írtam a saját topikjában, csak annyit tudok mondani, hogy szorítok neki, gyorsan térjen vissza közénk!
Az ellenféltől ki kell emelnem De Gea kapust, egyszerűen fenomenálisan védett! Xavi, Pedro, de azt hiszem még Villa nagy próbálkozását is védeni tudta, és a végén még Messit is hatástalanította. A jövő első számú kapusa lehet belőle, csak folytatódjon a töretlen fejlődése és maradjon szerény!
A fontos 3 pont megvan, nagy áldozat révén (Messi), de tovább kell menni, ez csak egy "csata" volt, a "háború" vége még messze van!

- albicelesteX
- A Vadász
Egy sérülés mikor jön jól?Soha!Jobbulást Leo reméljük mindez hamar megtörténik és ebben a formádban térsz vissza.Bocsánat kérés ide vagy oda a 93. percben így belépni akkor is nagyon nagy patkányság,nem is labdára irányult,hanem,hogy odaszúrjon...szemét cseh!!De Pep is miért nem hozta le Leo-t már akkor Bojan helyett időhúzásnak is jó lett volna...na mindegy.
Egyébként a meccsről annyi véleményem van,hogy nem volt ez olyan hú de nagy játék szerintem,játszott már jobban idén a csapat ráadásul benne volt a Matracosokban az egyenlítés nem volt ez olyan egyértelmű,de beírom a fáradtság számlájára,jobbak voltunk,de ennél sokkal jobbak is tudunk lenni!
Egyébként a meccsről annyi véleményem van,hogy nem volt ez olyan hú de nagy játék szerintem,játszott már jobban idén a csapat ráadásul benne volt a Matracosokban az egyenlítés nem volt ez olyan egyértelmű,de beírom a fáradtság számlájára,jobbak voltunk,de ennél sokkal jobbak is tudunk lenni!

hát igen, Parkinsont kicsit ide igazítva: aki megsérülhet az meg is fog..... most majd láthatjuk mit ér egy jóljátszó Messi! nem lesz ez persze csoda, volt már részünk benne, de az biztos, hogy tegnap is Ő volt az igazi (gól)veszély! Villa: én úgy láttam a görcsös akarás ami ártott neki és a foci szerencse, most semmi sem ment be abból amiből akár 4-5 is be mehetett volna, úgyhogy én bízom a srácban, akár csak Pedróban aki szintén balszerencsés is volt, de mellette rengeteget segített hátul, és hát ugye volt egy gy(sőt több) gyönyörű gólpassza.
a gólunk egyértelműen Valdes lelkén szárad, Piqet azért nem ugrott, mert neki engedte(volna)át.
amit előre (többször is) megjósoltam, egyszer minden sorozatnak meg kell szakadni, hát ez legalább bejött, Agüero (nemlőtt)góljáért meg egyáltalán nem szomorkodom.....
a gólunk egyértelműen Valdes lelkén szárad, Piqet azért nem ugrott, mert neki engedte(volna)át.
amit előre (többször is) megjósoltam, egyszer minden sorozatnak meg kell szakadni, hát ez legalább bejött, Agüero (nemlőtt)góljáért meg egyáltalán nem szomorkodom.....
- lui1698
- Llegenda del Barça
Kicsit utána néztem, hogy Messi nélkül milyen meccseket játszunk majd.
Legrosszabb esetben, azaz 30 nap kihagyással:
Bajnokság:
vs. Gijón Hazai
vs. Bilbao Idegen
vs. Mallorca Hazai
vs. Valencia Hazai
vs. Zaragoza Idegen
BL:
vs. Rubin Idegen
vs. Koppenhága Hazai
BL annyira nem vészes, viszont a bajnokságban ott van a Bilbao elleni idegen és a Valencia elleni hazai meccs, amik nehéznek ígérkeznek.
Elvileg, ha minden jól megy Leo a Sevilla elleni hazai derbire felépülhet.
Legrosszabb esetben, azaz 30 nap kihagyással:
Bajnokság:
vs. Gijón Hazai
vs. Bilbao Idegen
vs. Mallorca Hazai
vs. Valencia Hazai
vs. Zaragoza Idegen
BL:
vs. Rubin Idegen
vs. Koppenhága Hazai
BL annyira nem vészes, viszont a bajnokságban ott van a Bilbao elleni idegen és a Valencia elleni hazai meccs, amik nehéznek ígérkeznek.
Elvileg, ha minden jól megy Leo a Sevilla elleni hazai derbire felépülhet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Csodalatos cikk, latszik h mennyire szereti az illeto a SAJAT csapatat....pfuuuu:D:D:DChris írta:http://atleticomadrid.hu/2010/09/19/gye ... kai-csoda/
az utolsó bekezdést ajánlom elolvasni főleg, de az egész elég érdekes szvsz![]()
- ab1daL
- Director del Fútbol
Valamint a károgók miatt is parádézzon a csapat. Megmondom őszíntén, nekem már kezdett elegem lenni abból, hogy nemtudom mióta, de szerintem 2 éve már minimum, elég sok helyről azt hallom(pedig nem keresem a bajt, nem nézegetem a madridista fórumot, de eljutnak hozzám ezek a hangok), hogy "de megnézném a barcát messi nélkül". Itt az alkalom, és remélem, ahogy zipp is említette, hogy Leo kedvéért is már csak parádézni fog a csapat. Előre kell nézni, jön a Gijon, hazai pályán, elvárás a 3 pont, mi vagyunk az esélyesek, de ez nem elég ahhoz hogy be is húzzuk azt a 3 pontot. Visca Barca! Jó éjt all!ziipp írta:Érdekes meccs volt. Néha azt éreztem, hogy megfolytjuk az ellenfelet, annyira jól játszunk, néha meg azt, hogy kis szerencsével egyenlíthettek is volna.
Leo sérülése hatalmas érvágás és egyben egy igazi próbatétel a csapat számára. Épüljön fel, a csapat pedig parádézzon Messi kedvéért!
Érdekes meccs volt. Néha azt éreztem, hogy megfolytjuk az ellenfelet, annyira jól játszunk, néha meg azt, hogy kis szerencsével egyenlíthettek is volna.
Leo sérülése hatalmas érvágás és egyben egy igazi próbatétel a csapat számára. Épüljön fel, a csapat pedig parádézzon Messi kedvéért!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nagyon jó, hogy megnyertük a meccset. Megérdemeltük, minden tekintetben jobbak voltunk az ellenfélnél. Néha azért volt néhány eladott labda, meg nem volt annyira gördülékeny a passzjátékunk a végéig, de erről nagy részben tehetett az ellenfél, meg a bíró, amit rögvest ki is fejtek.
Az ellenfél az egyik legnagyobb suttyó banda, akit láttam sapnyolhonban! Az első félidőben aggresszívan letámadtak, ezzel nem is volt gond, csak a másodikra már elfáradtak, vagy nem tudom mi történt, de az biztos, hogy elkezdtek szépen lekésni és ezáltal gyönyörűen felvágdosták a Barcás játékosokat. Nem egy tisztán lábra érkező rúgás volt, de semmi lap, lerántások, könyöklések. Ez jellemezte a második félideji játékukat! Tördelték a játékot, méghozzá a legszembetűnőbb undorító módszerrel, amikért darabonként minimum sárgát, de akár pirosat is illik adni. És itt jön a képbe ez az impotens bíró, aki továbbot int, amikor Pedrot eltakarítják a 16-oson belül, nem ad semmit, amikor Iniestát háromszor rúgják meg úgy hátulról, hogy labdához semmi közük sincs, abból kettőt egy ember vállalt.
És ennek a tetőzése volt a Messi ellen elkövetett brutális belépő, aminek köszönhetően rendesen meg is sérült. Fanstasztikus!
De nézzük a jó oldalát: egy mumust vertünk idegenbenn ilyen körülmények között! Grat a csapatnak!
Az ellenfél az egyik legnagyobb suttyó banda, akit láttam sapnyolhonban! Az első félidőben aggresszívan letámadtak, ezzel nem is volt gond, csak a másodikra már elfáradtak, vagy nem tudom mi történt, de az biztos, hogy elkezdtek szépen lekésni és ezáltal gyönyörűen felvágdosták a Barcás játékosokat. Nem egy tisztán lábra érkező rúgás volt, de semmi lap, lerántások, könyöklések. Ez jellemezte a második félideji játékukat! Tördelték a játékot, méghozzá a legszembetűnőbb undorító módszerrel, amikért darabonként minimum sárgát, de akár pirosat is illik adni. És itt jön a képbe ez az impotens bíró, aki továbbot int, amikor Pedrot eltakarítják a 16-oson belül, nem ad semmit, amikor Iniestát háromszor rúgják meg úgy hátulról, hogy labdához semmi közük sincs, abból kettőt egy ember vállalt.

De nézzük a jó oldalát: egy mumust vertünk idegenbenn ilyen körülmények között! Grat a csapatnak!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Szép cikk meg kell hagyni... Egyéni nézőpont az biztos.Chris írta:http://atleticomadrid.hu/2010/09/19/gye ... kai-csoda/
az utolsó bekezdést ajnlom elolvasni főleg, de az egész elég érdekes szvsz![]()

megvan a hét legszánalmasabb cikkje verseny győztese...Chris írta:http://atleticomadrid.hu/2010/09/19/gye ... kai-csoda/
az utolsó bekezdést ajnlom elolvasni főleg, de az egész elég érdekes szvsz![]()
- Chris
- Capitá del Barça
http://atleticomadrid.hu/2010/09/19/gye ... kai-csoda/
az utolsó bekezdést ajánlom elolvasni főleg, de az egész elég érdekes szvsz

az utolsó bekezdést ajánlom elolvasni főleg, de az egész elég érdekes szvsz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris 2010.09.19. 22:37:29-kor.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Abszolút adom. Teljesen megfogtuk őket! Hányszor hallottátok Forlán vagy Agüero (amíg pályán volt...) nevét? Az is sokat elmond, hogy szögletből volt az egyetlen komoly helyzetük és a góljuk...Rivaldo11 írta:Most ugyan Messi állapota a leglényegesebb, e azért itt megjegyezném halkan, hogy ma szétcincálhattuk volna az atleticot-elég lett volna, ha De Gea csak jó napot fog ki a káprázatos helyett...
Nagyon jól, helyenként tanárian játszottunk, és ami fontos, nem vettük fel az ellenfél zaklatott, esetenként tajparaszt stílusát.
Villát nagyon sajnáltam a végére. Egy lövése igazán beakadhatott volna...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Most ugyan Messi állapota a leglényegesebb, e azért itt megjegyezném halkan, hogy ma szétcincálhattuk volna az atleticot-elég lett volna, ha De Gea csak jó napot fog ki a káprázatos helyett...
Nagyon jól, helyenként tanárian játszottunk, és ami fontos, nem vettük fel az ellenfél zaklatott, esetenként tajparaszt stílusát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szép volt srácok,az egyik potenciális pontvesztőhely kipipálva,nem játszottunk olyan jól mint kedden,de ez nem is meglepő.
mondjuk a második félidőben elég impotensek voltunk,párszor a levegőben lógott az Atletico-gól,lehet hogy fáradtak voltak a játékosok.
meg kell becsülni ezt a győzelmet.
mondjuk a második félidőben elég impotensek voltunk,párszor a levegőben lógott az Atletico-gól,lehet hogy fáradtak voltak a játékosok.
meg kell becsülni ezt a győzelmet.
hát elég feszült a meccs, kár azért a fejes gólért!!de az a baj hogy egyébként sem tudjuk a fejjátékukat kellően kontrolálni,bár a gólban talán Valdés is benne volt.
az látszik a középpályánkon, hogy nagyon le vannak kötve a védekezéssel(a támadások elfojtása) ezért pl. Iniesta kissé eltűnik időnként. Messi csodálatos, sajna ő az egyetlen igazi veszély a kapujukra. Villa valahogy nem érvényesül,(bár a kapufája igazán be mehetett volna) Pedro pedig sokat segít szintén a védekezésben.
annak külön örülök hogy mi is szögletből rúgtunk gólt, mert ezeket rendre elnagyolják.
nehezen tudnék végeredményt jósólni még mos is, sajna elég lehet egy két kontra, hogy elvérezzünk.nyugodt akkor lennék, ha min két gólkülönbség lenne.
az látszik a középpályánkon, hogy nagyon le vannak kötve a védekezéssel(a támadások elfojtása) ezért pl. Iniesta kissé eltűnik időnként. Messi csodálatos, sajna ő az egyetlen igazi veszély a kapujukra. Villa valahogy nem érvényesül,(bár a kapufája igazán be mehetett volna) Pedro pedig sokat segít szintén a védekezésben.
annak külön örülök hogy mi is szögletből rúgtunk gólt, mert ezeket rendre elnagyolják.
nehezen tudnék végeredményt jósólni még mos is, sajna elég lehet egy két kontra, hogy elvérezzünk.nyugodt akkor lennék, ha min két gólkülönbség lenne.
Most már értem, miért hívják ezeket matracosoknak.
Pl. Reyes egy igazi matracos: állandóan úgy huppan a földre (a semmitől), mintha egy kényelmes matracra zuhanna.
Amúgy a meccs képe egyértelmű: a Barca uralja a meccset, 67%-os labdabirtoklás. Az Atlético-nak volt 1-2 kontrája, valamint pár szabadrúgás és szöglet.
Ezt a szintet fenn kell tartani a második félidőben is. Borzasztó kellemetlen ellenfél, nem szabad hagyni, hogy "elpimaszodjanak". Ezért ajánlott még egy gólt bevágni az első 10 percben.
Pl. Reyes egy igazi matracos: állandóan úgy huppan a földre (a semmitől), mintha egy kényelmes matracra zuhanna.
Amúgy a meccs képe egyértelmű: a Barca uralja a meccset, 67%-os labdabirtoklás. Az Atlético-nak volt 1-2 kontrája, valamint pár szabadrúgás és szöglet.
Ezt a szintet fenn kell tartani a második félidőben is. Borzasztó kellemetlen ellenfél, nem szabad hagyni, hogy "elpimaszodjanak". Ezért ajánlott még egy gólt bevágni az első 10 percben.
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
ha tv közelbe vagy, akkor a sport1-en nézd! 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Csemegézz. Hajrá barca, jó szurkolást mindenkinek...koandras írta:Hy mindenki!
Bocsi h offolni fogok, de örülnék ha valaki tudna mutatni lenket a mai meccsre.
Jó lenne ha tudnám én is nézni.
amúgy ettől a meccstől naon sokat várok, ha megnyerjük lélaktanilag megerősödünk az idényre.
Biztosan szuper meccs lesz ezért is kéne egy link.![]()
Előre is köszi:)
-
- aka Game90
Izgalmas, gólgazdag meccsre számítok, 3-1-re nyerünk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
én nem iszok,
De azért hozni kéne!
Ha ugy játszunk mint a Pan ellen, akkor sima lesz! 

Hy mindenki!
amúgy ettől a meccstől naon sokat várok, ha megnyerjük lélaktanilag megerősödünk az idényre.
Biztosan szuper meccs lesz ezért is kéne egy link.
Biztosan szuper meccs lesz ezért is kéne egy link.

- messiacsaszar
- Jugador del Barça
akkor meg ugyis jólvan!
De én jobban bírom a mexvelt, meg szerintem jobb mint az abidal!