Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miben játszik fontos szerepet?akkor nem értünk egyet Smile
keita nagyonis fontos ebben a csapatban Smile
Szerintem itt inkább az a probléma, hogy Bojannak ez már nem az első, és nem is a második rossz meccse.MR. TROMORT777 írta:Ha már Bojant szidjátok, akkor mit csinál Villa?
gianni írta:Milyen Hleb akkor már inkább OleguerMessiFan írta:Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
És akkor végre lenne középpályán mozgás,esetleg![]()
Keita 2 forintot nem ér ebben az évben de ezt tudjuk mindnyájan.
Ez van ez egy új bajnokság,majd meglátjuk mi sül ki ebből a meccsből.
Milyen Hleb akkor már inkább OleguerMessiFan írta:Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
És akkor végre lenne középpályán mozgás,esetleg
hát ez egyértelműBree írta:Na milyen a meccs Messi nelkul? Szerintem biztos nem olyab jo, mintha itt lenne.
lehet hogy vannak rossz passzai de legalább küzd,hajtMessiFan írta:Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
ott a pontFtcSikiHun írta:Te mégsem jutottál el a Barcába, sőt...Ede72 írta: és mondjuk van 30 én fociban eltöltött időszakom, amiből tisztán látszik hogy kinek hol a helye..Bojannak nem a Barcában és kész...4. éve nézem a szerencsétlenkedését...![]()
Pep szerintem jobb edző mint te, ő biztos jobban tudja, de neked aztán lehet beszélni.
Attól, hogy valaki lő egy-két fontos gólt, az még nem jelenti azt, hogy sorozatosan elfogadható teljesítményt nyújt. Példaként ott van Torghelle vagy akár tavalyról Ibrahimovic, vagy a riválistól Raul.Initom írta:ha nincs akkor vszeg tavaly nincs bajnoki cím. Rohadt fontos gólokat lőtt,és most mert egy meccsen nem megy neki elhordod a ... oda.
és mert más kezdte neked folytatni kell? -.Ede72 írta: és mondjuk van 30 én fociban eltöltött időszakom, amiből tisztán látszik hogy kinek hol a helye..Bojannak nem a Barcában és kész...4. éve nézem a szerencsétlenkedését...
Te mégsem jutottál el a Barcába, sőt...Ede72 írta: és mondjuk van 30 én fociban eltöltött időszakom, amiből tisztán látszik hogy kinek hol a helye..Bojannak nem a Barcában és kész...4. éve nézem a szerencsétlenkedését...